• p00h
    tudom én jól, h az üvegházhatás miatt jutunk el ide, tényleg én is emléxem h kiskoromban mikor nagyon meleg volt az 30-32 fokot jelentett és az idei tél se volt hideg szal nem stimmel vmi, tényleg tönkrebasszuk a földet, ez van...

1:DE én annyit mondtam h a média fújja fel az ügyet, ami rohadtul igaz, mert amikor a tvben azt mondják h megdől a melegrekord, nem fűzik hozzá h ez az üvegházhatás miatt van, csak csinálnak belőle egy 10 perces ijesztgetést a tvben, de szó sincs az okairól, csak van mivel foglalkozni! Az emberek felkapják rá a fejüket, mert ami rossz arra figyelnek, de nem azzal foglalkoznak miért van így, csak megragadják az események láncának a végét. Szal igen, szenzációkeltés...

2:madárinfluenza. nagyon hasonló volt... meghalt pár ember, nem sok, és igen ez szörnyű dolog, de amíg napi szinten sokkal több hal meg orvosi műhiba, autóbaleset, rák v csak 1szerübb nem halálos betegségek miatt napi szinten, addig mi a fenének kellett a madárinfluenzát napi 5ször 20 percben boncolgatni minden műsorban minden csatornán? Azért mert nem volt jobb, kellett a hír... Sajnálom akik emiatt haltak meg, a hozzátartozóik biztos nem így gondolkodnak, de qrvára nem volt járvány, meg semmi extra, sok halálos vírus kerül elő időről időre, meghal pár ember, de a madáinfluenza körül csináltak 1 nagy hisztit emg hírverést, h világjárvány meg minden, holott simán megfékezték és ennyi...