Évszázados melegrekordok dőlnek meg
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#8 - az üvegházhatás. a gond, hogy ez a klímaeltolódás, nem párszáz hanem pár 10 év alatt megy végbe és minden amit itt összehoztunk nem bírja. nem bírja a mezõgazdaság, nem bírják az állatok.. ha majd az lesz, mint jordániában a tengerparton, akkor is média által felfújt dologról lesz szó? 42 fok este fél10kor és 37fok reggel 6kor..
az biztos, hogy én hegyoldalba, föld alá építem majdan a házam.. reggel 9van és a szobában 29fok van.
az biztos, hogy én hegyoldalba, föld alá építem majdan a házam.. reggel 9van és a szobában 29fok van.
\"The voices are back... Excellent.\"
Aki azt mondja, hogy ezt az egésszet csak a média fújja fel az nagyon tájékozatlan. Amióta az eszemet tudom nem volt még soha ilyen meleg. Ne mondja nekem senki sem, hogy Magyarországon normális dolog az, hogy 41 fok van. Dubajban vagy valamelyik arábiai-félszigeten lévõ országban igen de nem itt. Meg fog változni az elkovetkezendõ 50 évben európa éghajlata, és ez a klimaváltozásnak tudható be.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Tényleg érdemes megnézni az a filmet. Kötelezõvé kéne tenni a megtekintését.
A mai világban meg mindent felfúj a média és pánikot kelt, hogy félelemben tartsák az embereket.
Még elõ fogják hozni a lecsengett témákat úgyis (madárinfluenza stb.)
A mai világban meg mindent felfúj a média és pánikot kelt, hogy félelemben tartsák az embereket.
Még elõ fogják hozni a lecsengett témákat úgyis (madárinfluenza stb.)
Szerintem büszkének kell lenni magunkra, és az õseinkre. Több évtizedes kemény és kitartó munkával elértük elõre megtervezett célunkat, és felmelegítettük ezt a hideg bolygót. Jók voltunk, élvezzük ki a munkánk megérdemelt jutalmát.
Noooormális?! 😄DD A meleget fújják fel, mert szerintük 40 fok felett megolvad az azbeszt és a kismamák elvetélnek, a férfiak meg meddõvé válnak és ÚRISTEN! 😄 Melegházhatásról szó nem volt, csak arról, hogy a média hogy felfújja ezt a meleget ami most is van (még). A melegházhatás az egyik másik tészta, az kicsinálja az ökoszisztémát, meg minket is szépen.
Nem kell a napon rohadni és ha már nem ér közvetlen napsugárzás, akkor lehet védekezni a meleg ellen, de mégjobb ha szépen hozzászoktatjuk magunkat ahelyett, hogy védekezünk ellene, mert idõvel ez itt mediterrán vidék lesz (vagy rosszabb) és ha már most sem bírjuk, akkor késõbb tényleg szarban leszünk. Én aztán mindig is rühelltem a meleget és nagyon nehezen bírom, szívemet is kicsinálja, de muszáj megszokni, vagy mehetünk a svédekhez...
Nem kell a napon rohadni és ha már nem ér közvetlen napsugárzás, akkor lehet védekezni a meleg ellen, de mégjobb ha szépen hozzászoktatjuk magunkat ahelyett, hogy védekezünk ellene, mert idõvel ez itt mediterrán vidék lesz (vagy rosszabb) és ha már most sem bírjuk, akkor késõbb tényleg szarban leszünk. Én aztán mindig is rühelltem a meleget és nagyon nehezen bírom, szívemet is kicsinálja, de muszáj megszokni, vagy mehetünk a svédekhez...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
felfújja a média mi?.. mit tudsz pontosan a madárinfluenzáról? mert én pl azt is tudom hogy több éve amikor még a média nem foglalkozott vele itthon két madarász is meghalt miatta, csak nagy kuss volt az ügyben..
meleg van.. azt mondom megérdemeljük.. tönkrevágjuk a Földet? õ meg kinyír minket..
nem istenítem AlGore-t és nem vagyok a propagandatáborában és a filmjében van egy két dolog ami nem tetszik, de a tények amiket felvázol eddig minden kétkedõ ismerõsöm véleményét megváltoztatta azok közül akik megnézték..
nyilván a médiának sokszor nem lehet 100%.ban hinni, de sztem nektek se ártana megnézni mielõtt azzal érveltek hogy CSAK fel van fújva..
a legkönnyebb ilyenekkel nyugtatni egyébként az ember lelkiismeretét csak hogy ne kelljen semmit tennie.. óó rendben van minden máskor is volt már meleg.. naja.. erõsen ajánlom hogy nézd meg ezt a filmet..
meleg van.. azt mondom megérdemeljük.. tönkrevágjuk a Földet? õ meg kinyír minket..
nem istenítem AlGore-t és nem vagyok a propagandatáborában és a filmjében van egy két dolog ami nem tetszik, de a tények amiket felvázol eddig minden kétkedõ ismerõsöm véleményét megváltoztatta azok közül akik megnézték..
nyilván a médiának sokszor nem lehet 100%.ban hinni, de sztem nektek se ártana megnézni mielõtt azzal érveltek hogy CSAK fel van fújva..
a legkönnyebb ilyenekkel nyugtatni egyébként az ember lelkiismeretét csak hogy ne kelljen semmit tennie.. óó rendben van minden máskor is volt már meleg.. naja.. erõsen ajánlom hogy nézd meg ezt a filmet..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
hat majd el dol kinek lett/lesz igaza. de lehet hogy akkor mar tul keso lesz. nekem tuttira 😊
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
azért tegyük hozzá h itthon nem megszokott, a spanyolok meg azért jobban hozzá vannak szokva a meleghez...
DE tényleg felfújják és szenzációt csinálnak belõle - mint ahogy tették a madárinfluenzával is... Abból is az volt h világjárvány lesz, milliók halhatnak meg stb, már akkor is röhögtem és nem is lett belõle semmi...
DE tényleg felfújják és szenzációt csinálnak belõle - mint ahogy tették a madárinfluenzával is... Abból is az volt h világjárvány lesz, milliók halhatnak meg stb, már akkor is röhögtem és nem is lett belõle semmi...
Éééés tényleg a média fújja fel. Spanyolban van olyan rész, ahol árnyékban volt 48 fok a helyi mérések szerint mikor kintvoltunk, ráadásul a belsõ részeken már a tenger sem segít ezen...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hiába a figyelmeztetések, az emberek fele még most is úgy gondolja, hogy csak a média fújja fel az ügyet. Én alig bírok a tetõtéri szobámban megmaradni, a napon meg úgy érzem magam mint a szaunában.
← ElőzőOldal 3 / 3