• Zeller01
    Engedjétek meg, hogy kifejezzem véleményemet eme nagyszerű játékkal kapcsolatban. Azok a bokrok meg sziklák valami gyönyörűek :D Gyorsan le is szögezném, hogy a 2004es FarCry fényévekkel jobban néz ki! Na, most az irányítás nektek is kicsit fura? Az emberke olyan "máshogy" mozog. Kicsit tovább csúszik vagy mi. Nem is tudom hol... jaaa ezt az irányítást a ROBOCOP pc FPS játéknál láttam! A dinok egészen jól néznek ki főleg a bőrük. De a mozgásuk nagyon erősen bugos! Össze vissza ugrálnak a képernyőn. Addig bírtam játszani, hogy bejutottam egy roppant izgalmas bázisra ahol kb. 30m széles folyosókon kell mászkálni és lőni az ellent. Megyek mint állat mikor be kéne mennem egy ajtón, de körülötte nincs pálya. Gondoltam benézek de ahogy az ajtó fele mentem leestem a pálya alá ahol egyre sötétebb volt. Ha már bugos legyen kövér alapon itt ugye esés után meg kéne halni és folytatni az utolsó csekpointon... De neeeeeeem leesek és ott állok a feketében bárhova lövök fal :D nyomok egy esc gombot és mit lehet választani :D RESTART na neee kérlek neee újra én nem kezdem ez uninstall lesz!