Turok Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a területi beállításoknál melyikre célszerû beállítanom?
1. United State/Canada (English)
2. United Kingdom
?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Te talán iso formájában játszol vele.?
Mert nekem 16.3GB-ot kell elfoglalnia, hogy játszani tudjak vele, az hótmindegy hogy tömörítve mekkora.<#szomoru2>#szomoru2>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
A jatek menet, iranyithatosag egesz jo.
Grafika 4-5 evvel ezelott egesz szuper lett volna, de ma kisse vicces (szerintem).
Tudtok valamit arról, hogy miért nincs EAX támogatás?
Ne nálam keressétek a hibát! X-Fi Fatal1ty, márciusi Creative driver, többi cucc 7.1, stb...
Hozzáértõ ötletek jöhetnek, a hígagyúak kíméljenek (semmi sértés, akinek nem inge...).
Köszi.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Javítva:Ha figyelmesen olvastál volna akkor felfogtad volna azt, hogy ki se próbáltam még a játékot, csak annak alapján ítéltem meg, hogy egy jó véleményt nem láttam még róla...
Qwerty4
vagy itt találsz cracket: crack
még nekem nincs még meg a gém, ma meg lesz...
Látatlanba csak annyit tudok mondani vagy proci kevés neki, de inkább itt VGA gond lesz...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
History:Addres=0x48dfa0 (filename not found) stb stb Mi lehet ez???Full ideg vagyok már<#falbav>#falbav>Ahogy elínditom ez jön ki.Pedig szerintem mindent ugy csinálok ahogy kell.A gépigény meg van.Az nem lehet gond.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ha figyelmesen olvastál volna ki se próbáltam még a játékot, csak annak alapján ítéltem meg, hogy egy jó véleményt nem olvastam még róla...
Qwerty4
Amúgy hol lehet megnézni, mennyi giga jött már le?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Parancsoljatok.
néhány negativum: full script az egész, ill az AI elég gyér
1x érdemes végigtolni, ugyhiszem
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol