1288
-
tmisi #687 Ja és a graf sem vészes, talán a környezet egy csöppet, de akinek jobb kell, annak ott van a Crysis a lapos játékmenetével együtt, és kétszer ekkora gépigénnyel. Nekem az lowon sem ment mindenütt simán, ez meg 1024/medium/4xAF megy szépen.
Amúgy érdekes lesz kiírni, mert 2 DL DVD-t azért nem fogok venni (a 2. lemezhez is az kell, mert több mint 4.7giga), a cab fájl az 1. lemezen meg 8giga. Így marad a rar-szétosztós rendszer, három hatvan forintos DVD-re. -
#686 No nem olyan rossz ez a game szvsz. (de lehet azért tetszik mert a videk alapján nem igazán jött be :D Mondhatni kellemeset csalódtam)
Tőlem is 1-2 kép ha nem baj :)
Hogy őszinte legyek, nekem a graffal sincs különösebb problémám. Jó láttunk már szebbet is persze (főleg ahhoz képest Ue3) de számomra bőven megteszi. Legalább gyors mint állat :) -
#685 Jó játék ez, örüljünk neki.
Van egy kis élmény.
-
#684 Azzal még mostanába is eljátszogatok. Csak mindig leesek, azt kezdhetem előröl. -
Martins15 #683 Akkor ezek szerint te egy Marioval is eljáccanál ha ugyanilyen lenne a játékélmény?? :D -
#682 newtorrents.info -n szinte fullal jött, hamar lent volt (6-7mbites netemmel) -
#681 Úgy csinálom de mégse jó -
newc22 #680 Nyugi én is 1,5 napig töltöttem... :) -
theodor #679 ez vicces, tegnap éjféltől ma fél 1 ig lejött az 1. dvd 1/2-e kb OooO -
#678 naja, csak ha turok nem lenne ilyen izmos, h törne ketté 1 dinot az elején ? :P -
blackgamer #677 nekem így képről a sok izomagy miatt tűnik hangulatvesztett játéknak
sápadtarcú indiánok jobban bejöttek volna (mint az eredeti Turokban) -
#676 Ez az Inhuman fokozat bitang nehéz! -
#675 Ha abban merül ki hogy mennyire jó, hogy könnyű rá fejleszteni akkor gratulálok.Vagy azért mert mindenhol bloom maxra húzva,kontraszt szegények tűnő színvilág, no AA ? és ezt most nem csak a turokra értem. -
newc22 #674 -Küldesz neke megy torrentes meghívót dobom a linket! :) -
#673 Honnan szerezhetem meg? -
#672 12 giga. -
#671 Most nézem, éjjel otthagytam tölteni, erre még nem jött le.. Mekkora ez a mocsok? -
zotya70 #670 Te nekem magyarázol???Szólt valaki hozzád??Nem hinném hogy tudnál segíteni.Ezért nem írtam.De egyébként is megköszöntem mindenikek aki segíteni probált.Vagy nem igy volt???Egy kicsit fogd vissza magad.Nem ér ez a játék annyit hogy emiatt veszekedjünk. -
#669 Igen az UE3-at nem mindegy melyik játékra erőltetik rá.
BlackSite, Frontlines-nál szerintem kifejezetten rosszul teljesített.Nem tetszett.GoW-nak nagyon jól állt és a Stranglehold belső teriénél is jól mutatott, ott külső tereken csak bukott szerintem.
Vegas kaszinóinál is isteni volt.
Ez olyan "csili-vili mézes-mázas" stílus tényleg messze áll a valósághűségtől, ezért is nem illik sok való életbeli helyszínhez, természethez, erdőkhöz, sivatagos területhez meg pláne nem. -
#668 Ez tény és igaz, h én speciel nem csípem az U3-at! Megelegednék örökre egy olyan szép grafikával, mint a splinter cell chaos theory része. Az még mai gémeket is nagyon elver grafikailag. Szinte semmit sem újjítanak a mostani u3-asok. pl. scda garfikájával elértek valamit? Az égvilágon semmit sem. Turok grafikájával elértek vmit? nem. De tény, h nem csúnya grafikájú, viszont megint csak azt tom mondani, h a scct lealázza grafikailag Turokot 2008-ban is. -
#667 Ehhez az unreal motor éltetéshez hozzászólnék. Régebben úgy működtek a dolgok, hogy egy újabb játék szebb volt és egyben élethűbb is , mint az addigiak. Ma viszont két fő ágra szakadt a grafika (és néhány al ágazatra), az egyik továbbra is a minnél élethűbb grafikát próbálja elérni (crysis és társai), ám ezeknek nagy a gépigénye. A másik ágazat a konzolosok miatt jött létre (gondolom), ez ugyanis szép, csili-vili, tényleg gyönyörű grafika csak egyre messzebb van az élethűtől. Az Unreal engine 3 kifejezetten a konzolos játékokhoz lett kifejlesztve és az a véleményem, hogy ez a motor nagyon műanyag, plasztik érzetet kelt. Próbáltam a Gears of Wart, Kane Lynch-et, Assassin Creedet (max felbontásban mindet) és még párat és aláírom, hogy gyönyörű, de messze van az élethűtől és nagyon mű szaga van. Ez egyébként a legtöbb konzolos game-re igaz, amit láttam. Úgy látszik ott az számít szépnek, ami ilyen.
Viszont vannak (főlebb az idősebb korosztályban), akiknek ez a fajta graf nem annyira jön be.
A Turokot még nem láttam, majd talán holnap megtudom nézni és egyelőre nem várok tőle semmit. Mivel több nyugisabb, lopakodós játékkal játszottam az utóbbi hónapokban így vágyom egy kis hentre. Majd pár nap múlva leírom, mit gondolok a játékról.
A másik, hogy írtad, hogy neked bejön az UT3 és azt is írtad, hogy neked nem számít a grafikat, ami ha igaz, akkor becsülendő. Ajánlom, hogy próbáld ki az Unreal Tournamentet (az elsőt, ami 99ben jött ki). Annak idején nagy csata volt a Quake3 és az UT között, én mindig is Q3as voltam és vagyok is, de ha az Unreal szériából kéne kiemelni egyet, akkor azt mondanám, hogy az első UT volt az ász. Próbáld ki, ha tényleg nem érdekel a grafika akkor annak a játéknak imádni fogod a hangulatát. -
#666 szaladsz egy kört a helikopter körül és kész... -
Haversrác #665 Szasztok, a lezuhant helikopternél mi a frászt kell csinálni. A kolléga asszondja hogy - kutassuk át a heli roncsait - felszalad és ott vége a történetnek. A helin nem lehet use-olni semmit, a földön pár hulla, a háttérben dinók hörögnek de semmi. Az Xbox-on egy éhes dinó csapat támad ránk amikor megközelíted a helit-asszem.
-
#664 Unreal Engine 3 eléggé kacifántós grafmotor csak megfelelő kezekben képes odatenni magát.De mostanság megmutatja elég sok cég hogy kilehet belöle hozni a legszarabbat is.
-
#663 ÚRISTEN!! Milyen veszekedések mennek itt:S. Nem a grafikát kell nézni, hanem a játékotm higy milyen. Azt meghogy bugos patchok kijavítják és az is lehet hogy a grafikán is változtatnak. Valaki itt írta, hogy képeket, videókat nézett és eldöntötte:NÉM SZÉDI LÉ. Nem a képeken kell nézni, meg nem a videókon, hanem le kell szedni, kipróbálni, mert lehet hogy a mi monitorunkon szebb, mint képeken. Akkor valaki szidta az Unreal motort: Én nem is tudom mit mondjak... azt hogy: TE HÜLYE VAGY! Már bocs. A mostani legszebb grafikát kihozó motort szidni. Játszottál te olyan játékokkal egyátalán, ami alatt az Unreal motor fut? Rohadt szép. Ja, lehet hogy játszottál, csak minden lowon, és az úgy bűn ronda. Hát úgy persze. Amikor én is megvettem az UT3-at, és elindítottam, a grafika beállítások lowon voltak, bűn ronda volt, de így is tetszett, mert én nem a grafikát néztem mint egyesek. Tőlem egy játéknak lehet olyan grafikája, mint a QUAKE 3-nak, nem érdekel, mert én nem a grafikát nézem, min itt egyesek. Na szóval, amikor rájöttem, hogy lowon van minden az UT3-ba, felvettem a beállításokat, és gyönyörű lett!Gyönyörű!Na én csak ezt akartam mondani. -
#662 beállitások után újra kell inditani a gépet,és az ajtónál nem megnyomni hanem folyamatosan nyomogatni kell az E-t. -
#661 Gyorsan kell nyomkodni az E-t nemcsak egyszer! -
#660 Hogy kell szétfeszíteni az ajtót még a legelején a hajóban?Mert megnyomom az E-t de csak egy kicist feszíti szét.Egyébként a beállításokkal sem stimmel valami,azt írja hogy 1280*1024-en van pedig látszik hogy rohadtul nem (inkább valami 1280*akármin) -
#659 Igazad van ezek tényleg inséges idők örül az ember ha valami kijön PC-re is. -
Scooby87 #658 tévedtem....driver frissités után 1024*768-ban mediumon tökéletesen megy.....még 7600goval is stabil 30fps....bár elég fura....felraktam 1280*800-ba is és 26-30fps környékén maradt...sokat dobbot az új driver ennél a gémnél...ismétlem notival játszok. -
#657 LOL... -
Scooby87 #656 7600goval minimumon is gyérül megy,pedig A.Creed is jól ment 25-30fpssel...ja és notim van msi 677x-002....vagy inkább mondjam,hogy mackosan....ez van...inkább konozlon éremes mostmár játszani.... -
#655 vagy inkább a vége: menekülj -
#654 ilyen loading képernyö legjobb tippje:
"a dino hust eszik. te hus vagy. fuss el. "
LOL -
#653 ja kéne egy dinós különkiadás:D -
#652 A dínókat megvédeném mert a mozgásuk élethűbb mint bármely játékban, és ahhogy te mondtad, a bőrük, és vérük is ijjesztően hitelesre sikerült!!!
plussz a dínók inteligenciája még ráadásul esetben sokkal nagyobb mint az embereké!
Legyen penge a kézben és sok dínó a képen! -
#651 Engedjétek meg, hogy kifejezzem véleményemet eme nagyszerű játékkal kapcsolatban. Azok a bokrok meg sziklák valami gyönyörűek :D Gyorsan le is szögezném, hogy a 2004es FarCry fényévekkel jobban néz ki! Na, most az irányítás nektek is kicsit fura? Az emberke olyan "máshogy" mozog. Kicsit tovább csúszik vagy mi. Nem is tudom hol... jaaa ezt az irányítást a ROBOCOP pc FPS játéknál láttam! A dinok egészen jól néznek ki főleg a bőrük. De a mozgásuk nagyon erősen bugos! Össze vissza ugrálnak a képernyőn. Addig bírtam játszani, hogy bejutottam egy roppant izgalmas bázisra ahol kb. 30m széles folyosókon kell mászkálni és lőni az ellent. Megyek mint állat mikor be kéne mennem egy ajtón, de körülötte nincs pálya. Gondoltam benézek de ahogy az ajtó fele mentem leestem a pálya alá ahol egyre sötétebb volt. Ha már bugos legyen kövér alapon itt ugye esés után meg kéne halni és folytatni az utolsó csekpointon... De neeeeeeem leesek és ott állok a feketében bárhova lövök fal :D nyomok egy esc gombot és mit lehet választani :D RESTART na neee kérlek neee újra én nem kezdem ez uninstall lesz! -
strebacom #650 Gyerekek, ne grafot nézzétek, hanem hogy milyen game, ebben az inséges időkben...by:s.i.
-
#649 Nem vágom...Még új a játék, addig népszerű a topic, amikor meg eltelík egy kis ídő, akkor már be is zárhatod a topic-ot.
KB mint a győzike show. -
#648 jah...