• Kindred Blades
    Szintén ajánlani tudom, s szintén csak angolul, legalábbis nyelvtudás birtokában. Bárkinek aki szerette a Jet Li's Hero-t vagy a KotOR-t, vagy csak érdekli egy olyan játék, melyben a jellemépítés, egy egész kellemes történet és akciójelenetek váltogatják egymást. Szerintem azért elég közel áll a KotOR-hoz, legalábbis felépítés tekintetében, de ezt ki ki maga döntse el. Bioware termék ez is, mint a korábbiak, és ahogy cimborám mondaná "nem szarral dobálóznak". Remek szórakozást tud nyújtani, többször végigjátszható, de FPS és autóverseny - fanoknak nem biztos, hogy fekszik (félreértés ne essék, nem az ilyen típusú játékok rajongóit pocskondiázom, de aki főként ezeket szereti, azokat a párbeszédek, akciómentes részek iszonyatosan untatni fogják)
    Akik angolul találkoznak vele, külön ajánlom a gőg hollandit, nem tudom, hányan ismernek a hangjára (mint a Fallout - Ron Pearlmen játék kapcsolat :) ).
    @3 A "szörnyű konzol port" értékelésre csak annyit tudok mondani, hogy... 1. hol olvastad ezeket a kritikákat? Én nagyrészt jót olvastam a játékról, persze lehet, hogy eltérő weboldalakat látogatunk, de azért érdekelne egy pár webcím, szeretek olvasgatni. 2. A konzoljelleg bizony érezhető az irányításon, de én kb egy-másfél óra alatt megszoktam normal fokozaton, s később se volt gondom vele. Ha egyéb okból nem tetszett, az teljesen renben van, ki ezt, ki azt szereti.
    Összességében, aki vállalkozik rá, hogy kipróbálja, annak jó szórakozást és sok szerencsét.