Jade Empire - Jáde Birodalom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért döntöttem így mert én németül jobban tudok és németül megtaláltam a neten szóval úgy is azzal játszom és ne porosodjon itt ha valakit érdekel írjon erre a címre
[email protected]
http://jadeempire.uw.hu/
Cogito Ergo Sum
valaki tudna segíteni? "magyarosítás" kéne a jade empire-hoz, mert angolul van meg. Valaki nem tudna dobni nekem egy magyar nyelvi csomagot a sajátjából?
Elõre is köszi!
üdv: Qrueru
emil: [email protected]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A filmben szereplõ Jade császár nagyon bölcs volt 😊, bár igaz, hogy csak a végén, de jobb késõbb mint soha 😊
Akik angolul találkoznak vele, külön ajánlom a gõg hollandit, nem tudom, hányan ismernek a hangjára (mint a Fallout - Ron Pearlmen játék kapcsolat 😊 ).
@3 A "szörnyû konzol port" értékelésre csak annyit tudok mondani, hogy... 1. hol olvastad ezeket a kritikákat? Én nagyrészt jót olvastam a játékról, persze lehet, hogy eltérõ weboldalakat látogatunk, de azért érdekelne egy pár webcím, szeretek olvasgatni. 2. A konzoljelleg bizony érezhetõ az irányításon, de én kb egy-másfél óra alatt megszoktam normal fokozaton, s késõbb se volt gondom vele. Ha egyéb okból nem tetszett, az teljesen renben van, ki ezt, ki azt szereti.
Összességében, aki vállalkozik rá, hogy kipróbálja, annak jó szórakozást és sok szerencsét.
Nem szárom.
Leszárom.
A grafika nekem nagyon tetszett, a harcrendszer kicsit furcsa, de bele lehet jönni, a történet pedig szerintem nagyon jó. Én kb 4 nap alatt vittem végig de egyszerúen nem bírtam abbahagyni... Mindenkinek ajánlom! Nekem nagyon bejött
Hallottál te engem az életben valamikor is idegeskedni a hardware miatt? 😄
"Mégvalami a játék elsõ része egy tutorial szerûség szóval ne az alapján ítéljétek meg mert onnan kezdõdik csak igazán a játék!"
Nem az alapján ítéltem, csak review-ek@ olvastam. Odáig el sem jutottam, hogy megvásároljam.
"Mellesleg nem véletlen kapott pár év rpg-je díjat"
Jajj 😊, a legjobb tudomásom szerint minden játék meg kapja ezt az "év játéka" címet vagy mit, amit agyonreklámoz ahol csak teheti. Ez a része valahogy eléggé hidegen hagy.
"Nos egy próbát márpedig megér mert kár ha kihagyod pedig az okozna kellemes órákat ha nem hagyod ki.."
Max torrent, ott nincs vesztenivalóm, de eddig sajnáltam a gigákat rá. Még érik.
"olyan kotor szinten van.."
Ezt azért kétlem. 😊 De végsôsoron úgyis csak az számít, hogy egy adott személynek be-e jön vagy sem.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Mellesleg nem véletlen kapott pár év rpg-je díjat (mondjuk tényleg nem HC rpg olyan kotor szinten van..)
Nos egy próbát márpedig megér mert kár ha kihagyod pedig az okozna kellemes órákat ha nem hagyod ki..
Mégvalami a játék elsõ része egy tutorial szerûség szóval ne az alapján ítéljétek meg mert onnan kezdõdik csak igazán a játék!
F
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Hirtelen azt hittem SG cikkekrõl van szó <#gonosz1>#gonosz1><#idiota>#idiota>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ