• Kornan
    Jah googleztam egy képet a bigfootról,meg valami ufóról. :D Photoshoppal jobbat lehetne csinálni,de az most nincs fent a gépemen.Paintel kicsit rögtönöznöm kelett. :)

A zufó vitához:Biztos léteznek a földönkívüliek valahol,de nemhiszem,hogy itt jártak a földön,sokkal inkább az emberi fantázia szüleménye,ahogy a többi ilyen dolog is.Habár kizárni sem lehet.Elképzelhető,hogy itt laknak a szomszédba a centauri 3-as csillagrendszer valamelyik planétáján és valahogy képesek hibernálni magukat utuk során.Vagy azis lehet,hogy görbítik a teret. :D Keveset tudunk ahoz,hogy megmondjuk márpedig az nem lehetséges!Abban viszont biztos vagyok ,hogy az észlelések nagy része legyen szó ufóról,démnonokról,szellemekről,csupakabraszról tévedés vagy félrevezetés.Még ha saját szemeddel látsz is valamit ,akkor sem lehetsz 100% biztos abban ,hogy tényleg amit láttál idegen eredetű volt,vagy bármi ehez hasonló.Szóval ez a téma nyitva marad egészen addig amíg le nem szállnak és kezet nem fognak velünk,vagy szét nem rúgják a seggünket. :D De úgy vélem több mint 50% a valószínűsége,hogy tévedés,félrevezetés az összes eset egészen roswell óta.Pl a gabonaköröket szerintem majdnem 100,hogy emberek csinálták mégis sokan beveszik.