• Soundmaker
    Megnéztem én is...

Szerintem egy átlagos.. fehérbe öltözött ember (talán fehér egyberészes ruhában...
    Ja és árnyéka is van... nagyjából, délben vagy max 2 körül készülhetett a kép, mert a nap magasan járt és ha megnézitek a környező vákat nem nyúlt meg az árnyék, csak a fa saját árnyéka látszik amit a levelek és ágak adnak. minimális az árnyék nyúlása. ugyanaz a helyzet a boltív alatt. ott sem nyújtottak az árnyékok, sőt mivel felülről sütött a nap érthető hogy a boltív alatti rész árnyékos. Így a képen látható alaknak is csak minimális árnyéka van ami a "szoknya" rész alsó felén látható sötétebb terület. az arc körüli sötét terület pedig annak tudható be hogy csukját viselhetett az illető. (gondoljatok régi druida pap ruházatra.)

pl.: ilyen...

a képen látható alak szerintem valóságos. Márcsak az árnyék és szélhatás miatt is a karok meg azért nem vehetők ki igazán mert talán egy fehér palást alatt vannak elrejtve (nem tudom milyen a helyi pap viselet ott, de ha nem pap akkor lehetett valaki más aki szórakozik vagy egyszerűen valamilyen zarándok lehetett)

az én magyarázatomban:

Szóval nem hihetetlen a dolog, vagy nem szellem alak... bár egyértelműen az sem zárható ki... ami biztos hogy a képen egy alak áll...