• onimusha
    nemtom, sztem legtöbben túlsokat vártak az iPhone-tól, szerintem baromi jól néz ki és van benne zene igaz ezt a mostani w810i-m is megadja, 3G ? méregdrága és FOS itthon a lefedettség, aki itt az előbbiekben azt irta ,hogy hiányolja a 3G-t annak jelenleg 3G-s telcsije van és ki is használja napi szinten meg van aktiv elöfizetése is vagy csak höhö szar mert nincs benne 3G, amit valójában nem is használnék ? :) , sztem kamera is fölösleges, mai összes telefonokba fos kamera van, haverom csamcsung u600 3,2mpix és sztem egy rakás szar másiknak meg K800 van sztem az is gáz, de felhozhatnánk akármilyen brand fotózásra kiélezett telcsijét is, még éretlenek/zajosak egyszóval nem megfelelök :), GPS, másik f*szság, ha közlekedsz általában tudod merre mész nem ?(kiv. taxisok :) ) ,kocsiba meg szoktak venni vmi normálisabbat nah midnegy, ettől függetlenül nem vennék iPhone-t ahogy iPodok is kimaradtak, nem tetszik, hogy csak fos iTunes-al managelhetö hivatalosan, meg nekem nem elég massziv egyik sem :),