• Penge4
    #35
    Használhatod most is a Google Desktopot, csak ki kell kapcsolni a gyári keresőt. Azért meg ne a MS-t baszogassák, ha a felhasználó hülye és nem ért hozzá. Így is mindenki lámázza a Windows felhasználókat, mert már most is túlságosan júzerbarát a rendszer.

    Azt hiszem elég infó áll a rendelkezésére a neten a kereső csere végrehajtásához, a Linuxot se baszogatják, pedig ott sokszor egy program bizonyos beállításait is csak terminálba vagy konfigfájlokban tudod elvégezni.

    De had engedtessék már meg annak a fagyiárusnak, hogy a saját mezején termesztett szőlőből készült mazsolát tegye alapból a fagyijába és ne kötelezze már senki, hogy a tökömtudjamilyen euroimport mazsolát kelljen beletennie, mert ő már fagyiárusítás terén monopol helyzetben van, az euroimport meg a mazsola terén van hasonló helyzetben és ez így akkor nem kóser.

    Emlészem, amikor arról volt cikk, hogy amúgy is milyen köcsög a Microsoft, amiért nem a Google keresőjét preferálja az IE-ben, mert ilyen helyzetekben a felhasználókra kell gondolni és kétségtelenül a Google adja a legjobb találati eredményeket, ami igaz is, de azért ahhoz vastag bőr kell, hogy ennyire fényezze a saját szolgáltatásait valaki.