• AgentKis
    #28
    "Azért szeretném megérni mikor az MS kiadja a Windows Vista Integrated Office 2007 oprendszerét. Szerintem mindjárt az ősszes linuxos meg az egyébb office fejleszők a hajukat tépnék és rohanának az EUhoz panaszkodni."

    Mindezt úgy, hogy csak az a verzió lenne elérhető, mondjuk 700 dollárért, no akkor asszem elég sokan felzúdúlnának az általad említetteken kívül is... Meg talán Te is elgondolkodnál azon, hogy Linuxra válts, pláne azért, mert mire hozzánk elérne a 700 dollcsis oprendszer addigra itt simán lenne 1300.

    Különben meg szerintem az MS-t inkább arra kellene ösztökélni, hogy az egyes windows verziók ne funkcionalitásban, hanem mondjuk az integrált programok darabszámában térjenek el, esetleg a licenszelés lehetne annyira rugalmas, hogy csak azokat az összetevőket engedné és erőltetné fel amiket választhatóan kifizet a vevő. Azért mondom ezt, mert ugye azt állítják, hogy a Windows Media Player ingyenes, de vajon annak fejlesztését miből fizetik? Azok pénzéből akik megveszik a win-t, holott WMP-t ezek közül csak töredéknyien használnak, mint ahogyan mondjuk paint-et, windowsos játékokat, vagy desktop keresőt is.