bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Slayer256
    Sziasztok!

Olyan gondjaim vannak a géppel(legalábbis amit észrevettem), h a firefox-al ha rámegyek egy weboldalra a "wonderfulsearchsystem.com"-ot tölti állandóan. Bármilyen oldalt szeretnék is megnyitni.

A másik gond az úgy kezdődött h az Avira hirtelen kikapcsolt és frissíteni akart. Azon lepődtem meg h ezt a windows tűzfal-nál engedélyezni kellett. Nos azóta nem jó az Avira sem, ha víruskeresést szeretnék elindítani, akkor elkezdi megnyitogatni a víruskeresést addig, amíg csak tudja.. nálam már 70-nél tartott. A vírusító így nem fut le, meg kiírja h elértem a max 4 egyidőben történő vírusírtási folyamatot. Az Avirát uninstalláltam, a mappáját("C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop") meg nem tudtam letörölni mert, van benne egy 568kb-os szó szerint névtelen fájl, (tehát üres a cím mező, csak a méretét írja ki a gép, meg a kiterjesztése is csak szimplán "fájl"). Ezzel a fájllal semmit sem tudok tenni. Törölni sem. Azt írja ki h a "fájl nem törölhető: a forresfájlt vagy -lemezt nem lehet olvasni.

Csökkentett módban lefuttattam a a ComboFix-et, HijackThis-t, spybot search & destroy-t.

Nem tudom hogyan szedhetnél le ezt/ezeket a vírusokat/kémprogramokat, ahogy azt sem, h most akkor visszatelepítsem-e az Avira-t.

Tudnátok segíteni? Köszönöm.