41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• nandorb
    KIS mindenkeppen. Nagyon jo belehet allitani a tuzfalat, es szerintem jobban jarsz vele. Norton reggebben nagyon belassitotta a gepet,nemhinnem hogy ez megvaltozzott volna. Igy marad a KIS. Amit mar regota jol vegzi a dolgat. Ami meg nagy + nalam a reklamblokkoloja.
  • Madmano
    Egy,nem két reakciót kaptam a tegnapi kérdésemre.KIS vagy NIS????Segítsetek már.Alig 30napom van dönteni.
  • nandorb
    LOL,ez jo szar amugy,de te tudod.
  • RETROB0Y
    Hali!
    Honnan van ilyen sokáig tartó kódod?
  • goodspeed

BD-ről váltottam Avirára :)

Remélem ez már beválik :D
  • zöldeshányás
    nem hiszek az ilyen élettartam fasságokban, van egy 10gb-os vinyóm 10 éve orrba-szájba van nyúzva és semmi baja.Meg a mostanit is figyeli a hdsentinel és csak szól ha gáz van.2. az oké hogy tiszta a rendszer de maga a bootlogo kevesebb ideig van a képernyőn.Ez a furcsa.De mind1.Működik rendesen, ramomat nem zabálja.Ez a lényeg. :)
  • gergely1991
    Mondjuk a formatálással nemcsak az esetleges vírust irthattad ki hanem az összes "szemetet" is kitörölted ezáltal (a kevésbé elfoglalt területen) hamarabb megtalálja a szükséges fájlokat a Winchesteredben így gyorsan tud elindulni.De a folyamatos telepítéssel akár a HDDnek a élettartalmát is lecsökkentheted illetve ha azon a meghajtón voltak fontos dokumentumaid akkor azok is eltűnhetnek(mondjuk egy erre specializálódott programmal lehet még esély azok helyreállítására).
  • zöldeshányás
    format c megvolt

Memóból már nem eszik olyan sokat de a töltőképernyó pistát maradt, a vicces pedig az hogy sokkal hamarabb betölt ezzel a képernyővel a rencer.Igen érdekes. :D
  • Madmano
    A KIS mellett a Windows Defender-nek futni fölösleges,igaz?Most matattam kicsit a Vezérlőpultban.Ott olvasom,hogy a KIS mellett az is fut és "ez lelassíthatja a gépet".Hmm?
  • L7wy
    Futtass le malwarebytes-t, Hitman pro-t, meg pl Asquared free-t, ezek után nagy valószínűséggel tiszta a géped. Ezek után bootolj a Windows telepítő dvdjéről, majd ezt megcsinálod.
  • Narxis
    Hát nem is a rendszerből kell indítani... :D
  • gergely1991
    "Format C"
    Jah,de a OS annyira nem hülye hogy ezzel letörölje magát.:D
    Mondjuk Xp boot telepítővel a javítókonzolon: diskpart parancs(ha vistában is lakozik akkor pedig ott)
  • Narxis
    Format C

:D Am. megpróbálkozhatsz egy Malwarebytes kereséssel, de ha úgyis újra akartad rakni a Win-t akkor mind1. :D
  • zöldeshányás
    És azt a vistát milyen vírusirtó szedi le?Mind1 ma újrapakolom úgyis tele van már miden szarral...
  • Narxis
    Valaki titokban Vistat tett a gépedre. :S
  • zöldeshányás
    üdv

ma bekapcsoltam a gépet és mikor töltött akkor a vista bootlogoja fogadott->

majd amikor betöltött láttam hogy 2x-3x több memót eszik mint szokott.Avast-al nyomattam egy boot idejű keresést de nem talált semmit.valami tipp hogy mi lehet ez?
  • Narxis
    Nagyon jó!
  • R3TR0
    TrustPort Total protection mennyire jo?

Érdemes felrakni?

Van 1éves kulcsom hozzá
  • nandorb
    Link.
  • Rotyoka
    Szerintem NIS, van is rá még mindig 90 napos promo (a 360 ra is). Vagy ott a TurstPort amire még azt hiszem mindig meg egy 1 éves licence kulcsos promo, de már csak facebook-on.
  • Madmano
    Annyi a gondom vele,hogy a gépigénye megvan.Valahol olvastam,hogy a NIS kissebb gépigényű és hasonló védelmet ad.
  • gergely1991
    Ha nem volt semmi bajod a KIS-el akkor tovább használhatod.:)
  • Madmano
    Tudom.Ezért fordultam Hozzátok.
  • Narxis
    Ajaj, ez egy nehéz kérdés!
  • Madmano
    Lassan lejár a KIS licenszem.Segítsetek:KIS vagy NIS???
  • Narxis

Beszólsz a Mesternek? Nagyon nem kéne...
  • KaBuTo666
    Hát igen, mert te nem tudtad megmondani a frankót.
  • Narxis
    Ennyi. István megmondta a frankót!
  • Istvan V
    Kaspersky nekem nem fogja a gépemet jobban mint a NIS kettő gépen ami egyforma konfig fut ez is az is. :)Nem terheli egyik sem a gépeket.
  • KaBuTo666
    Hány fokban meredek?
  • JoeFromHun
    Ez azért kissé meredek...
  • Narxis
    :|
  • gergely1991
    Nemcsak szerinted,hanem gyakorlatilag is az a legjobb, a Vírusirtó pedig a tévedések során kialakult fenyegetések ellen véd. NIS NAV-ot használnak az olyanok akik folyamatosan tévednek. :)
  • JoeFromHun
    Az AVAST az gyengébb gépeknek enni ad rendesen.. mondjuk ezt örökölte még a régi 4.x,5.x-s verzáktól.. és ezt gyanítom soha nem fogja kinőni.
    Hasonló mondható el az utóbbi Kaspersky kiadásokról is.. legutóbb a 6.xx-es változat hasított jól.
    Részemről NIS,NAV ami elfogadható...!
    Esetleg még Avira... ahoz szokott promós kulcs lenni itt-ott!
    A többiről nem nagyon tudok véleményt mondani mert azokat nem nagyon használtam.
  • KaBuTo666
    Én szerintem meg az emberi ész a legjobb.
  • szaki2
    Webroot Secureanywhere Complete szerintem, pcmag szerint nis és az a legjobb. Csak ez 500K az meg 400 mega.
  • Ariane
    A Kaspersky IS után, de csak kicsivel lemaradva a NIS.
  • Narxis
  • Ariane
    Szerintem ezek közül a Kaspersky IS. Annak az összetett, több szintű védelmén a legnehezebb átjutni.
  • kl24h
    TrustPort