bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• fergusonpapa
    gyerekek ,MIT CSINÁLJAK ,kezdek nagyon elkeseredni,egy teljesen tiszta rendszert összetudok hozni 1 óra alatt a héten szerzet tapasztalatokkal rájötem pár dologra h irtsam ki,am köszönöm a linket énis ezt olvastam :)

na szóvaltiszta rendszer de nem sokáig amint netre megyek egyböl szedem a chrome-ot de virus irtók már bevannak löve,de jöna támadás az avira és a malwrabytes ip véedelem megy de tudom nem sokáig ahogy ezt a postot megirom kis netezést követöen rendzser megint gallyra vágja magát,kérdés!hogy tör be??és miért nem fertözi a másik gépet??miért nem fertözi ha azt hozom fel??teljes resetet csináltam azelöt particiot töröltem és ugy gép kikapcs,bekapcosltam dosba frisitetem a biost ,lefutotam elöte több scannert ovatoság kedvéért ,és ugy a windows ,kikapcsoltmam a rendzser visszaállitást letiltotam az ineternet expolert,felrakom az avirát, a malwrabyetos irtü cucot végig futatom semmi,és miután netre megyek behatolás..az oldal lenézte az ip cimem,de miért nem megy akor másik gépre??!valaki adjon erre választ emrt eszem megál!