Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvassatok vissza ebben a fórumban ( vagy a többi vírusirtósban ) és vegyétek észre hogy a fertõzött gépek 95 százaléka nodos volt.
Kb. 4 éve óta a hozzám hozott gépekre Avast-ot rakok. Ez lehet kb 20-30 gép. Eddig 1-re rakott valaki fék vírusirtót, meg ugyanazon volt valami autorun.inf fájlos szarság. Senki nem hívott hogy vírusos lett.
Viszont már jópár géphez hívtak ( amit nem én telepítettem ) hogy vírus van rajta, mindegyiken nod volt.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Avg 9.0-hoz tegyek még valami spyware-t vagy hasonlót? Vagy az avg megfogja azokat is?
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Figyelem! Válaszomhoz kötelezõen értelmezendõ az Aláírásom is.
Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"
<#ticking>#ticking><#ticking>#ticking>
Hello!
Nekem most a NOD32 2.70 van a gépemen, de ez nem igazán jó ... már többször is megtámadta a gépem vírus, újra is kellett telepíteni - pl ma is... :S
Azért ez van fent, mert ezt tudom csak úgy megoldani, hogy nem 30napos, hanem valahogy végtelenítve van.
Nincs valami jó vírusirtó, amit ugyanígy ki lehet ütni? Mert ez így már nem állapot... :S
Köszi elõre is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
VirusBuster Igen! Tudja! Jobban mint bármelyik antivírus cég!
A VirusBuster 2009. októberi vírus-toplistája:
1. Trojan.DL.FraudLoad.PIL (47.04%)
2. Trojan.Vilsel.GR (36.55%)
3. Trojan.Vilsel.DT (4.93%)
4. Backdoor.VanBot.BBW (2.08%)
5. Backdoor.VanBot.BBX (1.50%)
6. Backdoor.IRCBot.AAWX (0.96%)
7. Worm.SdBot.GAP (0.86%)
8. Trojan.Delf.DRJU (0.59%)
9. I-Worm.Netsky.Q (0.53%)
10. Worm.Rbot.AFAE (0.41%)
panda cloud antivírus 1.0val lenne problémám, mégpedig hogy 100%-os processzor kihasználtságot produkál, teljesen belassítja a gépet. Valaki találkozott már hasonló problémával? Nem igaz h mindig szívok valamivel.
http://biztonsagportal.hu/ingyenes-viruskereses-a-felhokben.html
remélem ha kikapcsolom...akkor is jelez majd pl a script vírusos oldalakra...
AntiPhishing toolbarja van, az csak adathalász oldalak ellen "véd".
<#papakacsint>#papakacsint>
A tudással nő a kételkedés is...
Firefoxhoz van, így nem túl fontos, ugyanúgy meg fogja majd a cuccost.
nem ír ki hibát vagy h nem tudott betöltõdni az adott oldal, csak mintha egy üres lapot nyitnék. Közben online zenét hallgatok és a letöltések is mennek ,tehát a net ok.
Firefoxot használok de IE-vel sem jó akkor. egy restart szokta csak megoldani ilyenkor a hibát. Ma éjjel rájöttem mi a hiba. A Bitdefender-nek van egy olyan beállítása víruskeresésnél ,h Scans web (HTTP) traffic. ha ezt kikapcsolom akkor, megint megy a böngészés...(restart után vissza kapcsolhatom akkor jó lesz)
Azt szeretném kérdezni h szerintetek ez a Web Scan Traffic ez emnyire fontos ? úgy értem ha kikapcsolom ,akkor ha egy veszélyes oldalra megyek vagy töltök vmit ,akkor nem fog rá jelezni ? elvileg alapon nincs bekapcsolva és sokan nem is használják ,mert van akinél lassítja a böngészést...ez olyan mint Aviránál a webguard ? pár napja amit linkeltem ide oldalt #23592 arra most pl nem is jelzett volna ?
A tudással nő a kételkedés is...
Egyébként meg jó látni mi történik akkor amikor átjut a vírusirtók elsõdleges védelmi vonalán a kártevõ.
Én aláírom, hogy a te tesztelésed reprezentatívabb, de ettõl még ezek a 10 perces videok jó kiindulópontok.
avira premium über alles!
http://www.youtube.com/user/languy99
Aki nem akarja végig nézni annak elmondom, hogy méretes FAIL. A srác a végén már malwarebytes-ot se tudta felrakni, ha pedig csökkentett módba akart menni akkor BSOD lett.
Sokadik megállapítás arra, hogy tök mindegy mekkora az adatbázisa egy vírusirtónak, HIPS nélkül nem sokat ér. Persze ettõl még normális, óvatos internetezés mellett jó védelmet adhat.
Csak szerintem ez az egész FREE panda cloud arra megy ki, hogy az új motort a lehetõ legtöbb környezetben le tudják élesben tesztelni és szó szerint csali számítógépként, amolyan hoeypot-oknak használják a számítógépeket (vírusminták beszerzésére).
Persze, nyugodtan rábízhatod magad, nem rossz progi az. De vannak jobbak is nála, csak azoknál kell némi kompromisszumot kötni 😊