41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#27107 Doom: itt van jó néhány forrás hátha nem szedték volna ki :DDDD
#27102: Én szerintem (is) egy másik géppel kéne megnézni a kapcsolatodat (ha ott is támadást érzékel akkor meg van gond, DE!!! lehet az is hogy ezután a másik gép is nyavalyogni fog ilyesmivel).(fogynak az ötleteim és a türelmem is) -
#27106 Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni a következőben:
eddig Zone Alarm Firewall-t használtam Nod32 antivírussal +egyéb féreg írtókkal.
Szeretném a Zone Alarmomat lecserélni,mert amióta a 8.0.298as verziójú van fent a netem első behozatalkor nem jön be,hanem blokkolja a ZA.
Ez onnan látszódik,hogy pl netre konnektálok,majd behozom pl Firefoxot és tölt,majd kiírja hogy hiba az oldal betöltése közben,aztán frissítem az oldalt és simán bejön a kezdőlap.
Mire váltsak,vagy valaki találkozott már ilyen problémával?
Eddig nekem az Avirat-ajánlották.(Nod32 nélkül) -
#27105 fura h xp és a win7 esetén is előjön a hiba, miután hdd-t stb. is cseréltél.
"és miután netre megyek behatolás..az oldal lenézte az ip cimem,de miért nem megy akor másik gépre?"
ennyi telepítés után én feltennék egy linuxot és azon nézném a bejövő támadásokat.(ha van) ha nem vírusról van szó, hanem ip alapján egy külső támadásról ,akkor az linux alatt is próbálkozna...aktiválódni nem tudna, de meglehetne nézni egy tűfal progival h melyik porton és milyen címről akar jönni a támadás. legalább azt kéne megtudni h ez vmi külső támadás ip ellen és akkor szólni a szolgáltatónak, vagy vmi wines kártevő.
ha hülyeséget írtam akkor sry... -
#27104 rakj fel FIREWALL-t ne windowsost hanem pl. Online Armor-t az bir vedeni. -
#27103 egyre több féle huhde jo.na go mélyformázni -
#27102 212.40.120.230
most ez támad rendesen -
#27101 mélyformázás kemény dolog de nem tom ma este elkezdjem-e még -
#27100 am azt nem értem h az avira nagy védelmével semmit nem ér amit észre se vesz malwrabyte blokkol ,de többségét még ezis átengedi,fél óra alatt kb 10x behatoltak faszom kivan már..holnap meló és itt állok fos gép elöt. -
#27099 azt mondják máshol h mélyformázást kéne csinálnom -
#27098 Ne menj ki netre. :D De lehet a lementett dolgaid között van a kártevő, ha nem mentettél le semmit arról a gépről akkor passz. Évtized rejtélye. -
#27097 Na de ugye neeeeem azt akarod mondani ezzel nekem, hogy én nem tudom használni a google-t ?
Neeeem kezdtem el semmi féle akciót, mert kell az erő nekem is holnapra, a hétfő egy balszerencse nap, és a furko antivirus sincs velem -
#27096 nem nem , én csakis a TE kedvedért keresgéltem mindenféle infót.
egészségedre ! látom már akcióba kezdtél. lol -
#27095 Egyszóval neked is kellene ez a csodás mű ? :D Elraktároznád, mint egy féltett kincset! -
#27094 hozzá teszem még jelenleg gép okés,proceszor használattal semi gond nincs,teszteltem a vinchestereket másik gépen ahol nem volt 1 probléma se,amiért nem azt hazsnálom az az h nem rég ruháztam be erre és szükségem van rá! -
#27093 gyerekek ,MIT CSINÁLJAK ,kezdek nagyon elkeseredni,egy teljesen tiszta rendszert összetudok hozni 1 óra alatt a héten szerzet tapasztalatokkal rájötem pár dologra h irtsam ki,am köszönöm a linket énis ezt olvastam :)
na szóvaltiszta rendszer de nem sokáig amint netre megyek egyböl szedem a chrome-ot de virus irtók már bevannak löve,de jöna támadás az avira és a malwrabytes ip véedelem megy de tudom nem sokáig ahogy ezt a postot megirom kis netezést követöen rendzser megint gallyra vágja magát,kérdés!hogy tör be??és miért nem fertözi a másik gépet??miért nem fertözi ha azt hozom fel??teljes resetet csináltam azelöt particiot töröltem és ugy gép kikapcs,bekapcosltam dosba frisitetem a biost ,lefutotam elöte több scannert ovatoság kedvéért ,és ugy a windows ,kikapcsoltmam a rendzser visszaállitást letiltotam az ineternet expolert,felrakom az avirát, a malwrabyetos irtü cucot végig futatom semmi,és miután netre megyek behatolás..az oldal lenézte az ip cimem,de miért nem megy akor másik gépre??!valaki adjon erre választ emrt eszem megál!
-
#27092 hét nem. és írják is h csak pár külföldi AV ismerte fel...
"Négy, csak négy legény van talpon a vidéken a VirusTotalon végzett ellenőrzés szerint. Azaz a hazai ál-antivírus termést külföldön csak kevesen ismerik fel kártevőként"
előzmények és h mit is csinál valójában a furkó av : a-virusok-varazslatos-vilaga-16-penzt-vagy-eletet
nem találtam semmi infót h mi lett a sráccal, csak h különböző csalásokat is csinált. játékok stb... és h fel akarták jelenteni. lehet h okosan csinálta ,mert ha nyilvánosan elkapták volna, akkor tuti h fent lenne a hír a neten. lehet h már más néven ügyeskedik. -
#27091 Nem értem miért húzzuk még mindig...furko antivirus volt, nincs, nem lesz.
-
#27090 Na de ugyanazon a napon,ugyanabban az időben lett feltöltve? :S -
#27089 Nem csak mi magyarok töltöttük ám fel ^^
link -
#27088 no fene a lényeg lemaradt:D
na szóval a 3.találat:D
link
Érdekességként:Slink -
#27087 Ismét nem mondtál újat, köszönöm.
Viszont letölteni sehol sem lehet.
-
#27086 Viszont az nem derült ki hogy ki volt pontosan, és hogy megkapta e a méltó büntetését...azt hiszem. Arra is kíváncsi lennék hogy egyáltalán megvette e valaki :D Amilyen fapados ***** kinézete volt... -
#27085 na már egyszerre és ugyanarra gondolunk ? jesszus, pedig én nem is ittam -
#27084 elég ha beirod a program nevét(ékezetek nélkül) és ha minden igaz a "valódi oldala is benne lesz" (nem a doaminre gondolok) kb.: a 3. találat aszem:D -
#27083 ha úgy vesszük akkor az elsők között volt ,aki elkezdte a hamis AV-k megírását...a mostaniak csak koppintások xD
Furkó Tamás műve valódi szellemi elődnek tekinthető a mai hamis antivírusok szempontjából. -
#27082 http://hu.wikisource.org/wiki/Furk%C3%B3_Tam%C3%A1s -
#27081 már értem mi késztette egy ilyen /kamu/ av megírására
Furkó Tamás
-
#27080 ez most komoly? :d baszki legalább talált volna ki vmi normális nevet:D baszki saját magáról elnevezni :D neeee ez nagyon gáááz:d de feldobja a vasárnapomat:D -
#27079 Hát de most tehet róla szerencsétlenség szegény emberke, hogy Furkó Tamás a neve ? :D -
#27078 istenem ilyen nevet hogy Furkó:d agyam eldobom:D -
#27077 Majd ha lesz söröm [mert most nincs], akkor igen... -
kl24h #27076 Te nem teszteled le? -
#27075 Ez bizony komoly :D Vírushíradósok is letesztelték :D
Click -
#27074 Szlovák -
#27073 nem is magyar, lol hol hallottad ezt a baromsagot,a NOD az Lengyel v Szlovak nemtom meik pontossan... -
kl24h #27072 Állítólag ez az Antivirus 2010 nem rögtön fertőzi meg a rendszert, el kell teljen egy pár óra és csak azután kezdi letölteni a többi vírusokat, kémprógramokat, stb. Persze ha van már egy vírusölő a gépen, akkor az nem engedi telepíteni. -
#27071 talán ezért :D /most ez komoly ? azt tudtam h nem sokra jó, de h kamu lenne ? hm /
Hamis vírusirtót árult egy magyar fejlesztő -
Apocalipto #27070 H-h magyar? -
#27069 adj linket,allitolag ha ven fent mar virosirtod akkor nem engedi felrakni,csak ha nincs akkor nehez kipucolni... -
goodspeed #27068 Már mint erre értettem :D