bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• fergusonpapa
    1. nem vagyok gyerek,és nem fogom gyözködni mert tojok rád
    2.nem tudom mit szolnál hozzá ha keresnél valamit a fiadnak(szar interaktiv játékot)és muszáj vol ara linkre meni amin melesleg rajta volt a cuc(érdekeség h nem virusos)no mindegy az odlla az volt
    3. kedd regel óta 8-12 orákat ülök elöte és még mindig probléma merül fel ami érdekes h pik pak megtörtént
    4.nem kérdöjeleztem meg senkinek sem a tudását mert a nagy ego melett biztos hatalmas koponya van...
    5.ahogy irtad leszarják .mert van 1 közöség ahogy észre vetem vissza olvaásaimon akik néhány ember és jol eldumál a virustirtok egyvelegében és nem 1x irtak h segitség volt 1-2 aztán láthatatlan,és érdekes h vannak emebrek akik kevésbé irnak annyit mint az itteni nagy tagok de legtöbzör ök segitenek(ezt leszürtem 20 oldalbol)
    6. ötödikböl kifolyolag látszik h megint oylan segit nekem arc nélkül aki kevésbé aktiv sztem
    7.érdekes h a helyesirásomból és a segitség kérdésemböl leszürted h egy analfabéta 10éve skölöky vagyok aki most szabadult annya gépéhez..aki nem értem smeit gépekhez...annyit elárulok jopár éve hazsnálom volt virusom könyen kiirotam és 100bol 1 mikor reinstallt kelet végrehajtanom,nálam win nem hetekig birja pedig jopár szoftvert lehuzok netröl nap mint nap,most akadtam 1 poblémába ami idegesitö mert ssoemm találkoztam vele!
    8.nincs értelme irnom mert csak boszantasz,kb annyira mint a gép most..az biztos h megint tanulságos a magyar hozállás nem vélelen akar midenki kihuzni innen,bunkoság,csalás,és cigányásg országa,rendes ember van csak olyan kevés hogy sztem még 1 tanáyt se tudna megtölteni!persze ilyen külfödi forumon nincs vagy oldalakon,se közöség,én edig sosem tapasztaltam h szapultak volna mert az adot témakörhöz nem konyitok..na mindegy mentem aludni!

köszönöm aki segitet megprobálom még az elötem szolo ötletét hátha :)
    az meg hsztomra flamet kapok leszarom természetesen most is mint elözöz hostomban nem bántotam meg senkit mert nem szokásom de hajrá,visza irni h enyém legyen az utolso szó nem fogok,nem vagyok gyerekes

köszöntem ,csáo