41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Itt ugyanerről beszéltek pár hónapja. Tuti nem fake, válts ip-t.
  • Arkon
    Tegyétek már be ennek az url-jét. Hadd nézzem KIS mit lép rá.

#26980 Ejnye ejnye hát hol a szép magyar beszéd?

[IMG][/IMG]
  • Apocalipto
    Folyamatosan jönnek a blokkolások, és ahogy nézem, digiseket blokkol. Szomszédnak írja őket az ip lookup...érdekes.
  • Narxis
    Ez a cím tiltva van

Ez a cím olyan hálózati portot használ, amelyet általában a webböngészéstől eltérő célra szoktak használni. A Firefox megszakította ezt a lekérést az Ön védelme érdekében.

http://ip-lookup.net szerint török ip
  • nandorb
    hihi,fake az avast is mint a nod ugyanaz csak kerdes meik epul a masik motorjara:)
  • kl24h
    A NIS 2010 nem jelzett semmit.
  • Apocalipto
    Hmm. Comodo oldalán voltam amikor ez jött:

• Pano
    Hmm, Sabat van, vagy mi a tököm? Mi ez a pusztulat?
  • Mikeee76
    válasz ment
  • computerguru
    Privi ment!
  • Mikeee76
    Sziasztok!

Hamarosan lejár a 3 hónapos Avira licencem.
    Honnan vagy hogyan lehet megújítani?
    M.
  • gergely1991
    "Am. viccet félretéve, nem értem miért éri meg Aviranak a 3 hónapos promo kulcsok korlátlan osztogatása."
    Egyrészt reklám nem csak a AV hanem attól is aki támogatja.Free meg a ingyenest szerető otthoni kikapcsolódásra szánt számítógépekre szántják.(Ahogy látom ezt pano kolléga is leírta csak nem úgy forgalmazva)
  • gergely1991
    Na egy valamit nem írtál...A telepítő lemezt ellenőrizted? :S
  • Pano
    1.- Mélyebb beékelődés a köztudatba. A szájról szájról terjedő ajánlás a legjobb marketing.
    2.- Az otthoni felhasználók bázisa nagyon kis szelet az ügyfélkörből, a sok lovettát és bevételt a cégek hozzák. A cégek rendszergazdijaihoz elérni meg az egyes módszer az egyik legjobb.

ezért.. sztem. Meg még biztos 5 más dolog miatt is, amit mit nem tudunk.
  • nandorb
    mond mivel foglalkozol?
  • nandorb
    Win telepiteskor partciokat torlod majd utana letrehozol ujat.Esetleg vegyel 1masik hard disket probald a regi hard disket kiszedni arra siman telepiteni XP-t es ha akkor is baj van akkor nem a hard diskel van a baj,hanem a bios-al.
  • fergusonpapa
    1. nem vagyok gyerek,és nem fogom gyözködni mert tojok rád
    2.nem tudom mit szolnál hozzá ha keresnél valamit a fiadnak(szar interaktiv játékot)és muszáj vol ara linkre meni amin melesleg rajta volt a cuc(érdekeség h nem virusos)no mindegy az odlla az volt
    3. kedd regel óta 8-12 orákat ülök elöte és még mindig probléma merül fel ami érdekes h pik pak megtörtént
    4.nem kérdöjeleztem meg senkinek sem a tudását mert a nagy ego melett biztos hatalmas koponya van...
    5.ahogy irtad leszarják .mert van 1 közöség ahogy észre vetem vissza olvaásaimon akik néhány ember és jol eldumál a virustirtok egyvelegében és nem 1x irtak h segitség volt 1-2 aztán láthatatlan,és érdekes h vannak emebrek akik kevésbé irnak annyit mint az itteni nagy tagok de legtöbzör ök segitenek(ezt leszürtem 20 oldalbol)
    6. ötödikböl kifolyolag látszik h megint oylan segit nekem arc nélkül aki kevésbé aktiv sztem
    7.érdekes h a helyesirásomból és a segitség kérdésemböl leszürted h egy analfabéta 10éve skölöky vagyok aki most szabadult annya gépéhez..aki nem értem smeit gépekhez...annyit elárulok jopár éve hazsnálom volt virusom könyen kiirotam és 100bol 1 mikor reinstallt kelet végrehajtanom,nálam win nem hetekig birja pedig jopár szoftvert lehuzok netröl nap mint nap,most akadtam 1 poblémába ami idegesitö mert ssoemm találkoztam vele!
    8.nincs értelme irnom mert csak boszantasz,kb annyira mint a gép most..az biztos h megint tanulságos a magyar hozállás nem vélelen akar midenki kihuzni innen,bunkoság,csalás,és cigányásg országa,rendes ember van csak olyan kevés hogy sztem még 1 tanáyt se tudna megtölteni!persze ilyen külfödi forumon nincs vagy oldalakon,se közöség,én edig sosem tapasztaltam h szapultak volna mert az adot témakörhöz nem konyitok..na mindegy mentem aludni!

köszönöm aki segitet megprobálom még az elötem szolo ötletét hátha :)
    az meg hsztomra flamet kapok leszarom természetesen most is mint elözöz hostomban nem bántotam meg senkit mert nem szokásom de hajrá,visza irni h enyém legyen az utolso szó nem fogok,nem vagyok gyerekes

köszöntem ,csáo
  • Pano
    Ha ezek után se megy, akkor biztos, hogy hardver probléma.
  • Pano
    Jah igen és még egy jó tanács, amibe sokszor beleesnek hibába. Ha esetleg csináltál akármikor is biztonsági mentést, vagy kiírtad CD-re azokat a programokat/dokuentumokat mostanában amik kellettek, ne onnan telepítsd fel a win telepítés után a programokat! Inkább töltsd le újra.
  • Doomista
    na ide figyelj...a fogalmazásodból ítélve meg gyerek vagy, és legszívesebben már rég aludnék mert kibaszott fárasztó napom hetem volt, de direkt miattad maradok fent hogy próbáljunk megoldást találni...írtam vagy 10 hsz-t, és más is irt valamit, és ne mond hogy nem segítünk, arról mi hogy tegyünk hogy nem értesz az internethez és te beszoptál valami nyavalyát, ahhoz meg végképp semmi közünk hogy te 20x re installáltad a windowsodat és formáztad, és még mindig ott van, egyszerűen kuka az egész gépre, és kész...és itt igen is értenek hozzá az emberek, csak egyszerűen olyat írtál hogy még ember itt soha...kb mindenki leszar már...mert ilyen nincs, hogy formázás és reinstall után is visszatér...ott valami katasztrofális hiba lehet...avagy valamit te nézel el, csak nem látod...az ember először türelmes, de aztán határ is van...
  • Narxis
    És húzd ki a netkábelt amíg fel nem telepíted a vírusirtót.

Következők közül válassz:

-Avira
    -Kaspersky
    -Nod32
    -a-squared
    -G Data

Legfrissebb verziói legyenek.
  • fergusonpapa
    köszönöm:) Kiprobálom
  • Pano
    Csinálj teljes formázást, ne gyorsat és minden partíción! Az a legtisztább, ha minden partíciót törölsz a fenébe.
    Ha ez megtörtént azonnal gép kikapcs (nem újraindít!), vársz 1 percet, elindítod és újra elindítod az xp telepítőt, létrehozod a partíciókat.
  • fergusonpapa
    ugyhogy nekem segitség kel gondoltam itt értenek hozzá akkor kapok segitséget nem pedig szapulást egy avira nevü tagtol...midenki tud flamelni és lenézni én nem ezért jöttem ide,hanem segitségért és tudtommal a forum nem 1-2 emebrré hanem bárkié aki ide téved h segitsenek vagy megdumáljanak dolgokat,és ne erösitük már a magyar mentalitást!köszönöm
  • fergusonpapa
    nem kela szapulás,nem gyerek vagyok,és töröltem nem 1x de vissza tér okoska..am megtörtént a formázás töbször is és az eszem megál h mindig tart fura csökentet modban nem,a hardwareket leelnötiztem több programmal még dosban is! nincs probléma!ahogy mondtam 1000x egyiknaprol msáikra lett ez és van 1 tippem ha megnyitot oldal miat van ami tiltot volt!Lényeg h már nagyon unom!

Ha nem váltotam volna ip-t akkor meg mégnagyobb bajban lenék mert mindig letöltene jopár virust net kapcoslatkor és kb 2percem van akkor valamit csinálni a win-en és k.o lefagy!

Na ahogy irtam valami a bootnál van olvastam ez valami boot virus nem sok vna én megkaptam,lényeg h azt olvastam hogy ez még az xp elöt betöltödik és nem nagyon lehet észre venni,kiirtani h kel pasz!

Ahogy irták win telepités kéne,megvolt 4-5x formázással söt xpnél msot teljes formázás és mégis TÁDÁÁÁM itt van még,olvatsam még ,átmehet biosba..jo le reseteltem biost is és semmi!kezdem unni

• Narxis
    naaaaaaa, szegényt elriasztod :(
  • Doomista
    De hát baz+ nem látod hogy mit írtam utána ? Direkt leírtam hogy mit törölj. Hijackthis programba belépsz, scannolod, megkeresed azokat a hibákat amiket ide kiírtam, kipipálod és fix...gecibuta vagy a gépekhez, azt se tudod mit csinálsz.
  • Narxis
    Legbiztosabb nem a win újratelepítés hanem ha törlöd a partíciókat és újraformázod az egész merevlemezt.
  • fergusonpapa
    amit linkeltem oda betetema logot és irt pár hibát h azt megmutatam volna,am nem tom xpn hogy kel kikapcsolni:S
  • fergusonpapa
    közben megy a malwarabetyes programja,csak azt nem értem h egy win ujra telepités után is h maradhat fent
  • Doomista
    rendszer visszaállítás ki van kapcsolva ?
    fogalmazásodon meg próbálj csiszolni, magyar vagy, vagy esetleg vitéz magyar...azt sem értem mit akarsz bemásolni...logot bemásoltad, újra minek?
  • fergusonpapa
    huha töröltem de visszatért,és bemásoltam a logot és vannak problémák,h tudnám ezt bemásolni ide?
  • nandorb
    Ide bemasolod.
  • Doomista
    Meg töltsd le ezt, frissítsd az adatbázisát és dobj egy scant, hát ha talál valamit...
  • Doomista
    Amit törölj a programmal, aztán restart:
    O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
    O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
    O13 - DefaultPrefix:
    O13 - Home Prefix:
    O13 - Mosaic Prefix:
    O13 - FTP Prefix:
    O13 - Gopher Prefix:
    O13 - DefaultPrefix:

start-futtatás-msconfig-auto. indítás- nézd meg el akar e indulni gyanús folyamat...
  • fergusonpapa
    elfelejtetem mondani h jelenleg AVG futattok,valmivel csak találok valamit alapon..kiváncsi vagyok mit mondtok,jo kihivás lesz az biztos:D
  • fergusonpapa
    csükentet modban joa gép,érdekes, és a kaspersky se talál semmit pedig frisitettem is!1xerüen idegesit,egyiknaprol másikra nem lehet ilyen!

hijackthist másolok!

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.3 (BETA)
    Scan saved at 0:02:20, on 2010.01.23.
    Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Unable to get Internet Explorer version!
    Boot mode: Normal

Running processes:
    C:\BYTEWIN\System32\smss.exe
    C:\BYTEWIN\system32\winlogon.exe
    C:\BYTEWIN\system32\services.exe
    C:\BYTEWIN\system32\lsass.exe
    C:\BYTEWIN\system32\svchost.exe
    C:\BYTEWIN\System32\svchost.exe
    C:\BYTEWIN\Explorer.EXE
    C:\BYTEWIN\system32\spoolsv.exe
    C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
    C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcLog.exe
    C:\BYTEWIN\system32\nvsvc32.exe
    C:\Prog's File's\Raxco\PerfectDisk10\PDAgent.exe
    C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcIp.exe
    C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
    C:\BYTEWIN\system32\RUNDLL32.EXE
    C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Indítópult\TaskSwitch.exe
    C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Update\1.2.183.13\GoogleCrashHandler.exe
    C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMSvc.exe
    C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMTray.exe
    C:\Prog's File's\Webroot\Spy Sweeper\WRSSSDK.exe
    C:\Prog's File's\Windows Live\Messenger\usnsvc.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgwdsvc.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgam.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgnsx.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgchsvx.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgrsx.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgcsrvx.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgtray.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgui.exe
    C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgscanx.exe
    C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe
    C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe
    C:\BYTEWIN\system32\msiexec.exe
    C:\Prog's File's\TrendMicro\HiJackThis\HiJackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = about:blank
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
    O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgssie.dll
    O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
    O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
    O2 - BHO: Windows Live bejelentkezési segítség - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Prog's File's\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\BYTEWIN\system32\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\BYTEWIN\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\BYTEWIN\system32\msconfig.exe /auto
    O4 - HKLM\..\Run: [SBAMTray] C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMTray.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [SpySweeper] "C:\Prog's File's\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeper.exe" /startintray
    O4 - HKLM\..\Run: [AVG9_TRAY] C:\PROG'S~1\AVG\AVG9\avgtray.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [Google Update] "C:\Documents and Settings\Byte\Local Settings\Application Data\Google\Update\GoogleUpdate.exe" /c
    O4 - HKCU\..\Run: [uTorrent] "C:\Prog's File's\uTorrent\uTorrent.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [ParetoLogic Anti-Spyware] "C:\Prog's File's\ParetoLogic\Anti-Spyware\Pareto_AS.exe" -NM -hidesplash
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [nltide_3] rundll32 advpack.dll,LaunchINFSectionEx nLite.inf,C,,4,N (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [TSClientMSIUninstaller] cmd.exe /C "cscript %systemroot%\Installer\TSClientMsiTrans\tscuinst.vbs" (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'Default user')
    O4 - Global Startup: TaskSwitch.exe
    O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
    O13 - DefaultPrefix:
    O13 - WWW Prefix:
    O13 - Home Prefix:
    O13 - Mosaic Prefix:
    O13 - FTP Prefix:
    O13 - Gopher Prefix:
    O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgpp.dll
    O20 - Winlogon Notify: avgrsstarter - avgrsstx.dll (file missing)
    O22 - SharedTaskScheduler: Browseui előbetöltője - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\BYTEWIN\system32\browseui.dll
    O22 - SharedTaskScheduler: Komponenskategóriák gyorsítótárazási szolgáltatása - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\BYTEWIN\system32\browseui.dll
    O23 - Service: AVG WatchDog (avg9wd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Prog's File's\AVG\AVG9\avgwdsvc.exe
    O23 - Service: Logikai lemezkezelő felügyeleti szolgáltatás (dmadmin) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\System32\dmadmin.exe
    O23 - Service: Eseménynapló (Eventlog) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\services.exe
    O23 - Service: Forceware Web Interface (ForcewareWebInterface) - Apache Software Foundation - C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
    O23 - Service: ForceWare IP service (nSvcIp) - NVIDIA Corporation - C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcIp.exe
    O23 - Service: ForceWare user log service (nSvcLog) - NVIDIA Corporation - C:\Prog's File's\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcLog.exe
    O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\BYTEWIN\system32\nvsvc32.exe
    O23 - Service: PDAgent - Raxco Software, Inc. - C:\Prog's File's\Raxco\PerfectDisk10\PDAgent.exe
    O23 - Service: PDEngine - Raxco Software, Inc. - C:\Prog's File's\Raxco\PerfectDisk10\PDEngine.exe
    O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\services.exe
    O23 - Service: Távoli asztal súgó-munkamenetének kezelője (RDSessMgr) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\sessmgr.exe
    O23 - Service: CounterSpy Antispyware (SBAMSvc) - Sunbelt Software - C:\Prog's File's\Sunbelt Software\CounterSpy\SBAMSvc.exe
    O23 - Service: Webroot Spy Sweeper Engine (svcWRSSSDK) - Webroot Software, Inc. - C:\Prog's File's\Webroot\Spy Sweeper\WRSSSDK.exe
    O23 - Service: Teljesítménynaplók és riasztások (SysmonLog) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\smlogsvc.exe
    O23 - Service: WMI teljesítményadapter (WmiApSrv) - Unknown owner - C:\BYTEWIN\system32\wbem\wmiapsrv.exe

--
    End of file - 6979 bytes
  • nandorb
    szedd le a KASPERSKY rescue CD-jet... es azzal...
  • Doomista
    csökkentett módban is szarul megy vagy mi ?
  • fergusonpapa
    hm...mégegyszer kérdezem a avira rescue cd miért áll meg?3x is kiirtam mindig ugyanot!???

kaptam egy csunya virust amit 4 napja irtok winfos ujra telepitéstöl a bios resetig és minfig megvan,gép nem lehet szar fél éve ruháztam be rá 150böl,és csak netezésre használom szinte,de még ezis szar most,mint ha egy 400mhz gagyi gépel szorakoznék és ráadásul msot xp van rajta nem win7 ami simán ment 3 honapig,ahogy irtam virus van és nem birom felfogni h tüntesem el!midet megnéztem kivéve ezta rescue cdt

de nem jo segitsetek pls!