bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• fergusonpapa
    Sziasztok,komoly problémám akadt amivel még nem találkoztam,a probléma akkor merült fel mikor egy tiltot oldaldt bambaságommal megnyitottam,ezt követöen másnap bekcsolva gépet,azt érzékeltem h kb 2-3 perc alat totál leterleödöt a proci és kinyirja gépem olyan lasu de annyira h egy mapát megnyitni 5 perc kb(megnéztem)hát 1. dolog h rendzser viszaálitási pont kikapcoslva,be csökentet modba ahol semmi gond nincs még hálozatal sem,na és elkezdtem kiirtani a dolgokat ,mély tisztitás stb...használatam vagy 3-4 reg clenaert a legjob virusirtokat ,ugygondoltam 1 napom ráment találtam 1-2 virsut (volt olyan amivel nem találtam semmit)na lényeg h na megnéztem,hát müködik elvileg elkzedtem engedélyezni netet kiirta h behatorlási kisérlet stb,na jo be router menübe és blokoltam ha már program nem tudta ere azt vete észre h 15perc után egyre lassabb az oldal és most már megint irta h behatolás kisérlet miden 10mpbe de teljesen msá ip cimekkel hát mondom ilyen nincs...gép egint régi,na kezdjük elöröl gondoltam,nem találtam SEMMIT,mondom reinstall,letöröltem particiot formáztam feraktam megint win7et de most már kontorlálhatoam gépet de a porceszor hazsnálat igen könyen kiakad,bármit lefutatok nem találok semmit,olvasgatam itt forumot h msnak baja volt hasonloval-vagy ugyanezzel és a linkelt progik sem használnak!
    1 huzásom volt még h kiszedtem mident gépböl és áramtalinitotam,egyedüla kiselemet hagytam benne de lehet nem keelt olna mer tnem hazsnált,egyzserüen nem tom milehet a gond és nagyon megköszöném segitségeteket!

nemt om soknak számit e de 12 scvhost megy amit soknak tartok egy reinstal utáni win-en!

Na mondjátok mit tegyek és mia megoldás :)kiváncsi vagyok mostmár nagyon