41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#26827 http://biztonsagportal.hu/spamszuresben-is-megmerettetett-a-vipre.html -
#26826 Lehet azért jeleznek mert olyan műveletet végezz(pl: ami le van írva a fájlnévben is) -
#26825 Asszem játék hivatalos oldala is. -
#26824 Vírus: Trojan.Generic.1928768 (Engine A), Win32:Malware-gen (Engine B)
A webtartalom töltése során vírust találtam.
Cím: download262.mediafire.com
Ez rosszat sejtet! -
#26823 Ez fake alert Aviratól, nem ?
800an használják ezt, és innen töltötték és semmi bajuk.
thx az elemzést. -
Madmano #26822 Látom,eléggé bizalmatlanok vagytok ezzel a Vipre-al kapcsolatban. -
Arkon #26821 Jó az a szám!
Nekem itt a kicsivel több mint egy hónapos adat, mert közben valamikor töröltem a listát. Katt
Itt az egy hónapos történet: Katt
Itt pedig a mai adag. Alig ment a gép (talán?)két órát még ma.
-
#26820 Máshol hazudozz!! -
#26819 23000 reklam eddig detektalva kis-el:) -
#26818 ruter ki ruter be? ha dinamikusod van hanem akkor meny el a szolgaltatoba es mond hogy kersz masik IP cimet... meg szerezz eros firewall-t csak ne windows kapcsold be. -
#26817 hát igen ,jolene egy ip cim csere de hogy??elégé idegesitö h megint jolett a rendszer és csak ugy betörés megint,de mindig mikor windows update van,ez érdekes,ezel jönne le?eddig mindig frisitetem nem votl bja leeht valami uj dolog bekavar nem tom,de sztem ez virus!:S
Akkor h cserélhetnék ip cimet? -
#26816 Hoppácska! -
Arkon #26815 Lehet, hogy már Ő sem.
-
#26814 Pano -
Madmano #26813 Használ itt valaki Vipre-t? -
#26812 nem valami fényes az ashampoo antimw.
nekem mióta fent van a gépen hiába van kikapcsolva az ash.malw. furcsán viselkedik a gép. pár másodp lefagy. nem reagálnak a megnyitott ablakok stb.
le is szedtem gyorsan. a gépről. -
#26811 hát frissiteni még nem frissít az ashampoo antimalw -
#26810 meglessük. -
#26809 Hát igen a bambaság fizetendő..
ip változtatás?(esetleges betörések megelőzése érdekképpen)
-
#26808 Sziasztok,komoly problémám akadt amivel még nem találkoztam,a probléma akkor merült fel mikor egy tiltot oldaldt bambaságommal megnyitottam,ezt követöen másnap bekcsolva gépet,azt érzékeltem h kb 2-3 perc alat totál leterleödöt a proci és kinyirja gépem olyan lasu de annyira h egy mapát megnyitni 5 perc kb(megnéztem)hát 1. dolog h rendzser viszaálitási pont kikapcoslva,be csökentet modba ahol semmi gond nincs még hálozatal sem,na és elkezdtem kiirtani a dolgokat ,mély tisztitás stb...használatam vagy 3-4 reg clenaert a legjob virusirtokat ,ugygondoltam 1 napom ráment találtam 1-2 virsut (volt olyan amivel nem találtam semmit)na lényeg h na megnéztem,hát müködik elvileg elkzedtem engedélyezni netet kiirta h behatorlási kisérlet stb,na jo be router menübe és blokoltam ha már program nem tudta ere azt vete észre h 15perc után egyre lassabb az oldal és most már megint irta h behatolás kisérlet miden 10mpbe de teljesen msá ip cimekkel hát mondom ilyen nincs...gép egint régi,na kezdjük elöröl gondoltam,nem találtam SEMMIT,mondom reinstall,letöröltem particiot formáztam feraktam megint win7et de most már kontorlálhatoam gépet de a porceszor hazsnálat igen könyen kiakad,bármit lefutatok nem találok semmit,olvasgatam itt forumot h msnak baja volt hasonloval-vagy ugyanezzel és a linkelt progik sem használnak!
1 huzásom volt még h kiszedtem mident gépböl és áramtalinitotam,egyedüla kiselemet hagytam benne de lehet nem keelt olna mer tnem hazsnált,egyzserüen nem tom milehet a gond és nagyon megköszöném segitségeteket!
nemt om soknak számit e de 12 scvhost megy amit soknak tartok egy reinstal utáni win-en!
Na mondjátok mit tegyek és mia megoldás :)kiváncsi vagyok mostmár nagyon -
#26807 Üdv! Kösz az infot. -
Zune #26806 Üdv mindenkinek! Ashampoo Anti-Malware már elérhető saját honlapjukon. -
Apocalipto #26805 Ellesz egy ideig:
-
kl24h #26804 Na ne viccelj!!! -
#26803 Onnan, hogy én vagyok az Avira antivírus egyik fejlesztője a sok közül -
kl24h #26802 Te honnan tudod, hogy van iyen hacker dolog benne? -
Würth #26801 Na látod, tudsz te. -
#26800 Megsúgom, de csak finoman, hogy van benne rar,zip,ace password recovery ;) -
Würth #26799 Ja, az lehet. Nem ismerem a programot. Avira ellenőrzi a kicsomagolható fájlokat is a Complete keresésnél, már amit ki tud csomagolni. -
#26798 De lehetséges, csak nem ilyen formában. Olyan furkó antivírus formában lehetséges.
-
Apocalipto #26797 Nem lehetséges. Ebben nem volt benne az archívumok vizsgálata. Csinálok custom scant, archívumokat bepipáltam, az összeset, 35 perc telt el és 54 gigát vizsgált meg még csak. -
Würth #26796 Szerintem igen, lehetséges. Avira 15 perc alatt végez, egy kicsit kevesebb adat ellenőrzésével (complete system scan). Gondolom sokat gyorsítottak az új változatban a Scan sebességén, mert a 4-es verzió kicsit lassú volt ebből a szempontból, ha jól tudom.
-
Apocalipto #26795 Ilyen létezik? Nézzétek meg mennyi adatot ellenőrzött mennyi idő alatt. A progiban alapból benntlévő full system scan-t választottam, de most indítok egy egyénit is, hátha a fullban nem volt vmi beállítás...
-
#26794 EZ is érdekes... -
#26793 Na én is feldobtam az új Avastot ( Win7 32 bit ) . Én bugot eddig nem találtam benne , minden flottul megy . Gyors bootolás , az alkalmazások gyorsan indulnak , Webguard egyáltalán nem lassít , memóriából alig kér . Kicsit én is meglepődtem , hogy ilyen hirtelen kiadták , az Avast fórumok tele voltak még múlt héten is bugriportokkal . Mindenesetre gyakorlatilag észrevétlen a rendszeren . Akinek csili - vili kell , most az is megkaphatja . Gondolom a céljuk az volt , hogy az Eset termékek használhatóságát múlják felül és ez bőven sikerült is . Gratula ! -
#26792 Bocs kicsit elértettem. -
Apocalipto #26791 Ezt eddig is tudtam...csupán leírtam hogy a sandboxie miatt feles pro verziót használni, így maradok a freenél. -
Möbiusz #26790 Így igaz. Csak a Pro és az IS tudja a Sandbox-ot. A free nem. -
#26789 AVAST Home-ban nincs Sandboxie.
Itt egy összehasonlító táblázat. -
Apocalipto #26788 Lol, hát ez az avastban úgy van mint sandboxieban. Neked kell berakni őket a homokozóba. Azthittem ez olyan megoldás mint a VIPRE-nél, hogy egy számítógépes környezetet emulál. Akkor bőven elég a home verzió is.