A két \"faj\" állandó háborúja
  • Z
    Sok igazság van az alább leírtakban.

"Vannak normális motorosok, de a hülyékből többet sokkal többet látni." --- sajna igaz, egyre többet.

Autósokból még mindig több a közveszélyes. Mert egyszerűen többen vannak. Váci úton tipikus, mikor jön mögöttem a barom autós (anyám kis piros suzukijával mentem) és kivág jobbra, előtte sor...visszaáll...jön fél lámpányit, majd kivág balra. Megint fal előtte. Vissza. Ott jobbra van egy kis rés, és már tolja is be a kettőpadlóval. Aztán tütte magára, hogy előrébb ment egy autónyit. Következő lámpánál előtte furgon kanyarodik, de olyan lassan, hogy visszaesik 6 helyet. Mire jó a folytonos tolakodás? Ingerelni a többieket, nagyobb veszélyt jelenteni a másikra.

A másik véglet az, aki a 10 mp-es zöldnél vár 4-5mp-ig, majd elindul, és ha így hárman át tudnak menni a lámpán, akkor király. Illetve a lámpánál látja, hogy sárga, gyorsít, aztán satu, és beleáll a pirosba. Az ilyen is menjen inkább BKV-val. Ott profi sofőrök (remélem azok, hehehe) vannak, azok nem lámulnak.

A motorosok között pedig valóban nagyon sok a bevállalós, most, hogy már bőven 100LE felett vannak a sportgépek, pláne.

Én egyben vagyok gyalogos (futó), bringás, és autós, de motoroztam is évekig. A motorosokra nagyon vigyázok, a bringásokra, és a gyalogosokra még jobban.

Tegnap speciel egy hülye vén papa, aki már kb nem tud figyelni, majdnem belémjött, mert azt hitte, jobb kéz szabály miatt neki van elsőbbsége...csak nem nézte a mackósajtot az öreg. És nézem, hogy csak jön, csak jön, csak jön, fékezni kezdtem, mert azért épp egy 10 millió feletti autó volt alattam. Francnak se kell a tortúra, ha összetöri nekem a hülye vén apóka. Megállok, nagyon néz, és dudál. Öv kikapcs, vészvillogó ki, ha jönne mögöttem valaki, és szépen megmutattam neki a táblát. Háromszor próbálta bizonygatni az igazát, mire rájött, hogy hülye volt, és elnézést kért. De édeskevés beismerni, hogy buta volt. Ez nem játék. Komoly alkalmasságihoz kéne kötni a jogosítvány megszerzését, csak akkor az olajbiznis sérülne.