A két \"faj\" állandó háborúja
  • DummyBoy
    Jóreggelt ... sok faj ez a 2 faj :)

Én főképp kocsit vezetek, bicózom (Ez a 3-ik faj ...) és majd tervezem a nagymotors jogsi letételét lassan, mert rohadtul hiányzik már, szakközepes koromig az othoni Simsonba sokszáz km-t beletettem ...

Minden ilyen faj háborúzik ... rengeteg balfasz van, mindegy mit vezetnek ... tapasztalatim szerint a legveszélyesebbek a biciklisták ... de azok közül sem azok akik komolyabban tekernek ... gyerekek, nagymamák ... én is sokat tekerek, odafigyelek az autósokra, sokan közülök odafigyelnek rám, de néha kocsiban ülve azt kivánom, miért nincs terepjáróm, vadráccsal, mert akkor tuti átmegyek a majmokon ... Rengeteg balfasz biciklista van ...

Aztán jönnek a motorosok: ott inkább a kismajmok a robogókon a veszélyesek ... bevágnak a kocsik közé, életveszély amit művelnek ... Nagymotorosok itt a környéken ahogy néztem, kifejezettem kultúráltak, bár errefelé az autósok is hozzá vannak szokva a jelenlétükhöz ... azok meg akik egykerekezve menőgyerekek a lakott területen ... Erre szokam mondani, nekem csak gumikalapács ... ha látom hogy valahol motorosok többen mennek, szépen, én is lehúzódom, elengedem őket, hagy haladjanak együtt tovább az általuk választott tempóval, ez valszeg úgysem 200 ...

És a végére az autósok ... itt is sok a barom ... a büszketáliás meg a sok suzuki és társaik ... Üveghangon bömböl apu 1,1-es esetleg 1,4-es verdája, tücctücc azért még kihallatszik, sokkishülyegyerek meg nyomja neki mint az állat ...

Tehát mindenhol vannak állattok ... nagy számok törvénye alapján a legtöbb a biciklisták között és a szuzuki-tália vonalon mozog ...

Akik komolyabban gondolják mind az autózást - motorozást - kerékpározást, azokra ez már nem jellemző, ők vigyáznak a járművükre, magukra és másokra is ...

Persze újgazdag apuka kicsi fia BMW-vel meg Hayabusával nem tartozik ezek közé ...

Szóval felesleges egy ilyen melyiketutájjam topik. Mindenhol vannak hülyék ... Sajnos itthon a közlekedési kultúra nem tart ott hogy érdemii fejlődés legyen várható. DE ... ha eljutnánk oda, hogy a közösségek kitaszitsák valahogyan maguk közül a balfaszokat ... akkor talán sokkal kevesebbet kellene ilyesmiről beszélni ... De ez még messze van ...

Bocs, ha untattam valakit :)