A két \"faj\" állandó háborúja
-
Dodo55 #44 Amúgy azt vettem észre, hogy egy bizonyos határig minél nagyobb egy jármű, annál normálisabban vezetik.
Persze vannak ebben kívételek, de minél nagyobb egy jármű, annál kevésbé érzi azt a vezetője, hogy ő kicsi, és meg kell mutatnia a többieknek, hogy csak a járműve kicsi ő nem.
Én pl a kisautókat sem bírom, azt hiszik a vezetőik, hogy mindenhova beférnek, és úgy mennek, mintha nekik külön elsőbbségük lenne mindenhol.
És van egy márka, amire ez nagyon igaz, azt hiszem mindenki kitalálja melyik ez, persze vannak kívételek itt is bőven, de a többség ilyen.
Szerintem autók terén amerikában a legjobb a helyzet, ott teljesen elfogadja mindenki az autókat, és az itteni középméretnél kisebb autók nemigen vannak ott.
Amúgy nekem nincs még autóm, de jelenleg úgy áll a helyzet, hogy egy Honda Civicem lesz majd valamikor(abból is inkább sedant szeretnék), és megmondtam, hogy nekem annál kisebb nem kell, ha nem lesz meg rá a pénz, akkor inkább megleszek autó nélkül egy ideig, minthogy valami kis sz*rral.
Amúgy azért Honda, mert habár nem a legolcsóbb, egy bizonyos dolog miatt nagy előnyben lennék vele, legalábbis egy ideig.
És nem azért nem akarok kis autót, mert "nekem nagy kell", hanem mert:
-A kis autók mindenre hasonlítanak, csak autó formájuk nincs
-Ragadtunk már villamossínen(más hibájából), és a motor ereje mentett meg a villamostól
-Kicsit több a túlélési esélyem egy olyan autóban, ahol nem fél méter, hanem másfél van előttem
-Kényelmesen elférni sem árt egy autóban