A két \"faj\" állandó háborúja
-
:) "Picit" sarkos hasonlat volt, de ha mondjuk egy Swift áll a seggemben Ifa helyett, az már necces, az is el tud bújni ... pedig jóval nagyobb ...
Nem is kötözködésből irkálom itt a hülyeségeket ... mint már sokan elmondtuk, nem kell a 2 oldalnak (Nem is kellene 2 oldalnak lennie ... :( ) állandóan egymásnak ugrani ...
Soxor előfordul hogy szétnézek én is külső/belső tükör megvan, kanyarodnék erre elhúz mellettem valami barom kocsival ... hiába volt kint az index ... sietett ... én meg győzzem elkerülni ... szóval van itt vagány autós is ...
A lényeg az a balesetmentes vezetés ... Aki mondjuk lakott területen belül gizdázik, vagy akik egyáltalán másokat veszélyeztetnek, azokat gyűlölöm ... lehet az biciklista, autósofőr, kamionos vagy motoros ... egyremegy ... csak a saját életével játtszon, a családoméval vagy az enyémmel ne!
@Cvd: a kicsit többel megyek dologhoz csak annyit modnok ... ezt midnenki megteszi, nem is ezzel van a gond ... hanem amikor sokkal többel megy ... ráadásul érdemben addig tudunk a hasonló esetekről beszélgetni / vitatkozni, ha szabályos közlekedési helyzetben történnek meg ...
Erre tényleg a legjobb példa a követési távolság ... ha balfasz vagyok, és hirelen nagyon nagyot fékezek, mert megijedek valamitől, hátulról pedig belémjönnek akkor ha én betartottam a megengedett sebességhatárokat, akkor nem kérdés ki a hibás HIVATALOSAN ...
Hiába lehettem én a balfasz, aki belémjött, az nem tartotta be a megfelelő követési távolságot ...
Meg egy dolog még, bár kicsit anekdotás lesz igy :) Azóta figyelek nagyon (Előtte is figyeltem, mert nagyon ritkán utazom egyedül ...) ezekre a dolgokra (kresz, követési távolság, autós/motoros reakciók ...) , mióta egy éppen kreszvizsga előtt álló ismerős próbált bennünket meggyőzni (16 éve van jogsim ...) hogy a körforgalomban jobbkézszabály érvényes, aki jobbkéz felől ÉRKEZIK be a körforgalomba, azt be kell engedni ...
Ezért is nem mondtam le a CASCO-t még a kocsimon ... ugyanis azóta van körforgalmunk ... Lehet gondolkodóba esni ...