A két \"faj\" állandó háborúja
-
Parázs vita lett a topkben, de igazságot nem lehet tenni.
Se nem csak a motorosokkal, se nem csak az autósokkal van itt a baj, hanem a vezetési morállal! Nem érdekel senkit a másik, autós szidja a másik autóst, teherautóst, a motorsnak meg azért is megmutatja! A hölye motoros, meg szinte csk bójának nézi az autósokat, amit kerülgetni kell, és hát ugye azok a szemét autósok!
Ez két szélsőséges eset, és mindenki , attól függ melyik táborban van, a másiknak azzal példálózik.
Ne hát ezzel van tele a hócipőm! Tűzoltó vagyok, láttam már sok csúnya dolgot, elhihetitek.
Volt egy eset amikor a postánál ment ösze két autós. Sárga villogó fényt ugye tudja mindneki mit jelent. Az autót vezető hölgy pedig ennyit mondott:
"Még gyorsan át akartam hajtani, mielőtt piros lett volna."
A láncot egyből ledobtam. Igaz nem autos vs motoros téma, de szerintem nincs autós vs motoros probléma!!!!
Nem kellene pálcát törni sem motoros, sem autós felett. Inkább a hülye emberek felett kellene!
Olvastam itt is többektől, milyen felháborodással írtak a másikról. Mindenki nézzen előbb szét a saját háza táján, azt ajánlom. gondolkozzon el mielőtt beül/felül járművébe, és kezelje EMBER ÉS KÖZLEKEDŐ TÁRSKÉNT a másikat. Mindegy hogy mit vezet. Jó lenne egy normális közlekedési morolt itt, kis hazánkben is megvalósítani!! És senki ne azt mondja, hogy Ő egyedül hiába közlekedik normálisan, akkor sem változik semmi, mert ez nem igaz! Ha mindenki így gondolkozik akkor tényleg nem....Csak el kellene kezdeni, mindenkinek, és nem a másikra mutogatni!!!
Engem már nem érdekel, hogy kit kell felmosni az aszfaltról, kiere kell a lepedőt teríteni (csak rokon ne legyen soha!!). Az elsőre még emlékszem tizsztán, mintha most történt volna. A többit nem számoltam....
Szóval mindenki figyeljen a másikra, és magára!
Ja, és annyit még. Nekem ezt mondta az oktatóm:
"Nem az tud jól közlekedni, aki nem okoz hibát, hanem az, aki a mások hibáit is el tudja kerülni!"