A két \"faj\" állandó háborúja
-
Természetesen nem szeretek kimenni senki elé pályán aki egy picit is gyorsabbnak tűnik mint én ... De SAJNOS ez csak én vagyok ... és egyedül kevés vagyok ehhez ...
Egy kis OFF:
... mostanában elég gyakran olvasgatok motoros oldalakat, kezdek egyenesbe jönni, szeretném követni a családi hagyományokat, 30-as fejjel letenném nagymotorra a jogsit, és szeretnék venni valami kezdőmotort ... Eszembe sem jutottak a sportmotorok, 500-as túramocik körül nézelődök (Bevallom azért a 600-as Bandit megmozgatja a fantáziám, de nem tudom nem lenne e sok kezdésnek ...)
Ahogy nézegetem ezeket az oldalakat, majd mindegyiknél be vannak linkelve a motorbalesetes oldalak, mindenhol felhivják a figyelmet arra, hogy óvatosan, körültekintve vezessen az ember fia, hogy fontos a jó ruha, bukó, stb, de a legfontosabb, az hogy senkinek ne essen bántódása ...
Szüleim fiatalkorukban egész Európát körbemotorozták, külön mocival, ráadásul :) A család minden iskolámat segitette, az autósjogimat is fater fizette ...
VISZONT!!! 18 évesen szerettem volna nagymotorra is letenni a jogsit (Akkor már 4 éve legálisan nyúztam a Szimót :) ) ... Amire az volt a családi válasz, hogy majd csak ha megkeresem magam rá a pénzt ...
Most kezdem megérteni, hogy (Ebben is ...) igazuk volt ... és talán mások is elgondokodhatnának ezen ...
Bocs az offért ...