• BEAST #1573
    Szerintem egyáltalán nem állja meg a helyét. Ránézésre tényleg szép, de már a Risen is szép volt. A karakterek pedig itt is ugyan olyan bénán néznek ki. Najó egy fokkal jobbak.
    Viszont kb az útról sem szabad letérned, mert ha egy dombról vagy hegyről nézel lefelé nem látod mi vagy ki van alattad... csak akkor tölti be a lényeket amikor egy síkban vagy velük.

A hősünk egy senki és ezt nem arra értem hogy pásztorkodott mielőtt megmentette volna a világot. Teljesen logikátlanok a párbeszédek, néha egy egyszerű köszönésre is csak primitív leugatásra van lehetőség. Ha csak ennyire telik akkor miért erőltették a párbeszédet. Tényleg mintha valami rpg paródia lenne az egész.
    Már az is elég szomorú, hogy az emberekben az maradt meg mára az rpg műfajból, hogy "menj ide, menj oda ölj meg x lényt" típusú küldetésekből állnak.

A harc eleinte tényleg érdekesnek tűnt, de gothic szinten folyamatosan csak nagyobb ütéseket használnak a lények így a blockolás kb felejthető is, marad az ide oda gurulás. Előkerestem a Risen-t és a Gothic 4-nek köszönhetően ismét leköt.

Mondjuk az még érdekelne szerinted miért természetesebb, hogy egy falu végignézi ahogy széttépnek a farkasok, mint az hogy a farkasok az embereket látva inkább visszavonulnak az erdőbe?