Az MS. Megkezdte Írtani A Flashelt Gépeket!
-
1. a mikrofost ismerve tutira naplózza azt is ha egy Live accountot hackelt géppel használtak, sőt lehet ezen keresztül éri el a gép IDjét, szal én már átmoveoltam a Live profilomat egy memóriakártyára (nem hinném hogy érne vmit amúgy, de hátha)
2. nem szándékozom ezek után a mikrofost gazdagítani azzal hogy bármit is veszek Live-on, a fél éves előfizumból 4 hónap már letelt úgyis, az eddig megvett 2 játékot (Assault Heroes + Worms) meg már meguntam.
3. még nem néztem ugyan meg de valszeg az én gépem is le fogják tiltani, mindenesetre megvárom az új firmwarét, beflashelem (a logfile már úgyis megvan szal mind1) aztán ha letiltják meg tudom oldani úgy a gépcserét hogy pár ezret még nyerek is a dolgon. Ráadásul csak a mikrofost b@szom át vele, mást nem ér kár. Az meg megérdemli. Végül is ő csinálta magának :)
4. PCn is lehet új Live accountot reggelni, és képzeld felajánlja az 1 hónap ingyen Goldot is. Szóval ha nem ragaszkodsz hozzá hogy az archievement pontjaid egy accra gyűljenek (ami úgyis olcsó játék hülyegyerekeknek :) ) akkor lehet ingyen Live-od. Egyes hírek szerint gépenként csak 3x de szvsz ez hülyeség, ha egyszer PCn reggelek úgyis, de ezt majd még meglátom.
5. Ha az Xlink vagy XBC jól fog működni magyarok között akkor nem is cserélem a gépet ingyenbe se, ez legalább a mediarange lemezeket is viszi hiba nélkül (10 boxból jó ha 3 ilyen). Majd játszogatok azon. Az ingyencserés dolog nincs időhöz kötve szerencsére, szal ha később a PSPhez hasonlóan nem működnének az új gamék a frissítetlen dashboardon (bár akinek nincs Net az mit csinálna akkor ? ) még mindíg ráérek kicserélni.