• zOMG
    haliii
    bar semmit nem ertek a temahoz csak erdekelnek az ilyen dolgok is viszont jokat derultem itt a dolgokon mikor olvastam a kommenteket:) azt nem ertem hogy mivan ha az egesz dolgot dobhatjuk a kukaba he? azert mert az "okos" emberiseg azt hiszi valamirol hogy ugyvan haat nem az emberek es a fold korul forog a vilag:)meg ja jol gondolom a dolgokat akkor nem valami regota van az ugynevezett modern vilag... ha megnezitek az emberi faj se valami idos az univerzumhoz kepest... na mind1 az emberek okossagat jolpeldazza itt egy ket okos ember geforce9 meg L3zl13 vagy mi a nevetek hunpro emberek azert mert valakinek mas a dolgokrol a velemenye es nem nyal be azonnal dolgokat wanek vagy ki(nem vedek senkit mert nincs ra szuksege:) csak szemet szurt nehany ember primitivsege) akkor huuu te hogy jossz ahhoz hogy ezt megkerdojelezd mert mi vagyunk a foprok es mi vagjuk mi stájsz, masnak meg veletlenul se lehet igaza hihetetlen a nagy netskill...
    volt meg egy okos komment "De akkor miért vannak a galaxisok?Ha nem lenne sötét anyag akkor egyszerűen széthullanának" es mivan ha nincs es galaxisok megis vannak?:) tudom hulyeseg viszont elofordul hogy a fagyi visszanyal