• bandypappa
    Én is birom az ilyen összeesküvés elméleteket, de van amelyik elgondolkodtat.

Elég furcsán venné ki magát ha aszondanák, hogy mostan nem köll fejleszteni ez jó és nem kell a jobb. Ez elég átlátszó lenne, hogy van valami más technológia, ami jobb, mint a mostani. Amugy elégsok összeesküvéselmélet kamu.

Ez mondjuk eléggé hugyagyu hozzáállás a tied. Na gondolkozzunk. Én feltalálok egy olyan cuccot, amivel a 100-szor gyorsabb az ürutazás. Biztos az lesz az 1. dógom, hogy nagydobra verem, és ezzel elönyhöz juttatom az ellenlábasaimat is. Én ettö kezdve tuti azon leszek, hogy meg se tuggyák, hogy én micsinálok, legjobb ha azt hiszik, hogy fagylaltot mérek. Az a célom, hogy mindenáron fenntartsam a stratégiai elönyömet, másokkal szemben és ez valamilyen szinten játékelmélet is. Meg még ragozhatnám. Csóka feltalál egy zsír cuccot, aminek én nem örülnék, mer veszélyes rám nézve, és az én hajtómüvemmel tudná a terveit megvalósítani. Még mit nem, ezek a technologiák, csak közös érdekeknél találkoznak. Ha én elárulom nembiztos hogy a legujabb, de egy titkos technologiát, akkor azé parázhatok, hogy a kinaiak, idiaiak, amcsik miko rendelkeznek ilyennel, és agyö elöny. És amig a többi gyik nemtudja, hogy nemcsak fagylaltmérés a fö profilom, addig nincs gáz. Gondolkodjá gyerek, mielött megmondod a frankót.