Mitől rocker egy rocker?
-
Minden rapper, rocker, discós nem attól diszkós hoyg ugyanolyan ruhákba járnak, mint a "fajtársai". Példának okádék, tavaly voltam Macskanadrág koncerten (amúgy zsír volt) és a tömeg közepén ott "őrjöngött" a zenére egy lány akiről sütött hogy inkább a diszkós szekcióhoz tartozna mint a punk/rocker ekhez. Annyi a különbség, hogy a rockerek öltözködés alapján nem nézik le a szórakozó helyen az embert nemúgy mint pl ha este elmennél valami rap vagy diszkó parádéra akkoor ha már szar a rucid (szal kamu örülsz hogy van mert nicns pénzed jobbra) lehet hogy tövbben lefognak nézni mint egy rock koncerten.
Az Edda énekeséről annyit, lehet kicsit sejpít, de még midnig jobb hangja van mint bármelyik megaszarosnak.
Én is rockernek tartom magam 1950 évek rock n' roll-ját is hallgatom egészen a metálig. Szintúgy 1 fekete pólóm van nem iszok és nem is bagózok a zenét preferálom nem pedig a rokkos életérzést. (Szélesterpesz rákkenról)
Itt egy jó példa a Rock suli, ha megnézed talán meglátod hogy mi is az igazi rock :) mind zeneileg és mind öltözködésileg.
jah és hoyg mitől Mitől rocker egy rocker? szereti a zenét semmi mástól :) szerintem