nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Azért gond, mert nincs olyan, hogy már ismersz valakit. És ha mégis így gondolkodsz akkor onnantól kezdve statikusan fogsz a másikhoz közelíteni, és a változáskora, újabb részletekre már süket és vak leszel. Nem a másik embert fogod látni, hanem azt, amit kialakítottál róla a fejedben.
A legjobb az, ha azt mondod, hogy elkezdted megismerni őt... egyrészt mert ez így van, másrészt így nyitott maradsz, és sosem válsz vele szemben fix-szé, és nem fogsz fejezeteket kihagyni, vagy azt beléjük olvasni, amit akarsz, hogy bennük legyen.
De ez attól nem lesz még így, hogy most azt mondod, hogy elkezdtem megismerni őt... majd akkor lesz így amikor erre ráébredni, ráérezni fogsz.
Ami a dimenziókat illet: a közös dimenzió, az egy húron pendülés szerintem az egyik legfontosabb dolog egy párkapcsolatban. Hiába szép és vonzó a másik, ha a közös dimenzió nincs meg, akkor ott nem lesz felhőtlen boldogság. Ami pl téged felemel, és lelkesít az a barátnődet lehúzza, elveszi a kedvét és fordítva. A közös dimenzió vezet igazán felhőtlenül boldog, gyümölcsöző, hervadhatatlan, gördülékeny kapcsolathoz.
Ha tudsz angolul akkor >>> itt <<< egy pár oldalas érdekesség még.
Persze csak szerintem, és kívánok sok-sok boldogságot a kapcsolatotokhoz.