22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Slayerboy
    Igen, szerintem is.. csak tudod a fórumokon mindig mindenki macsót jáccik és pont ezért ezt a fórumozók 90%-a nem fogja bevallani! ;)
  • clio1616v
    szerintem teljesen normális ha valakit becéz a Szerelme
  • clio1616v
    van amikor komolyság esik jól van amikor a komolyság hiánya...

és akkor harmónikus a kapcsolat, ha ezeknek a váltakozása illetve hogy mikor melyik esik jól összeegyeztethető és összepasszol...
  • salsoul
    Én továbbra is azt mondom [egyébként], hogy [inkább] érett emberhez méltóan...
  • Slayerboy
    Figyelj az ilyen fórumokon, ahol mindenki álompasi macsó, ott a normális ember már buzinak tűnik! Fel se vedd..
  • salsoul
  • clio1616v
    dolgozik én is dolgozok, amikor tudunk beszélni hívjuk egymást..

ha jobban figyeltél volna korábbiakban nem vagyok alfa, nem is akarok az lenni..

nyugodtan becézhetsz ha az neked jólesik.. az hogy tetszek valakinek, az tőlem független dolog, az rajtatok múlik csak..
  • clio1616v
    ez a Kandúrka dolog nem permanens...

van amikor lágyan lassan kellemes és van amikor vadul fájdalmasan jó...
    ez adja magát a szituációban
  • bcrics
    hát,ennél gyengeelméjűbb kontrát már rég hallotam XD,hjó van cuncus,Szóval te lennél itt az alfahím aki mindenkinek tetszik?értem,ennyit rólad.
    Lenne még 1 megjegyzésem,ha tényleg olyan a kapcsolatod a "barátnőddel"mint ahogy mondod akkor nem a tied lenne itt minden harmadik hozzászólás,mert gondolom a nagyszerű kapcsolatodban lennél és nem itt.

• clio1616v
    nekem jól esik és a párom is szereti :)
    amíg őszinte addig nincs vele semmi baj szerintem..
  • Sir Quno Jedi
    Ugyanmá, inkább hívja szobára és addig is nyugtunk lesz errefelé, míg ezek a kölcsönös ánusztágítgatással vannak elfoglalva!!! :_DDDDD:D:D:
  • salsoul
    Inkább oroszlánnak kéne lenned...
    Egyébként szerintem is szánalmas ez a szerelmes gügyögés...
  • clio1616v
    Valami megtetszett bennem és emiatt inkább rám mondod, hogy buzi vagyok, mert félsz a saját érzéseidtől..

attól nem leszel férfiasabb, ha most itt nekiállsz bunkó módon viselkedni és kétségbeesetten viccelődni...
  • clio1616v
    buziskodás... miért lenne az ha szereted a párodat és becézgetitek egymást, nekem a hangom is megváltozik ha vele beszélek.. olyan szinten örülök neki.. boldog vagyok.. és nagyon jó érzés

nem értem miért zavar az egyes embereket ha én jól érzem magam..

ez irigység..

a Szerelmem se 20onéves kiscsaj, de szereti ha szófogadó kiccicám lehet.. :))
  • bcrics
    Uram segíts XDD..Szóval sikerült azt kihoznod hogy tetszel nekem?..:DDD..nem elég hogy meleg vagy még aberált is,gratulálok.
    Te,eltévesztetted a címet Ez sg.hu és nem fiúk a klubból ,ratyi:)
  • immovable
    Tőlem. :)
  • minigirl
    Inkább maradok kislány... Elvégre, én szeretem, ha szeretnek. :)
  • immovable
    Az még kislány. :)
  • ba32107
    Kb :D
  • Herr Lehrer
    amelyik csajnak ez a buziskodás bejön, annak meg egésségére, erről ennyit :)
  • Herr Lehrer
  • Herr Lehrer
    :DD
    idiótán írtad le de ott a pont:D
  • clio1616v
    jó ez nem lep meg.. mindenki úgy látja a dolgokat, ahogy szeretné hogy legyenek..

az hogy neked tetszek az a saját magad érzése, nem tudok vele mit kezdeni.. neked kell rendbetenni magaddal
  • salsoul
    Azért gond, mert nincs olyan, hogy már ismersz valakit. És ha mégis így gondolkodsz akkor onnantól kezdve statikusan fogsz a másikhoz közelíteni, és a változáskora, újabb részletekre már süket és vak leszel. Nem a másik embert fogod látni, hanem azt, amit kialakítottál róla a fejedben.
    A legjobb az, ha azt mondod, hogy elkezdted megismerni őt... egyrészt mert ez így van, másrészt így nyitott maradsz, és sosem válsz vele szemben fix-szé, és nem fogsz fejezeteket kihagyni, vagy azt beléjük olvasni, amit akarsz, hogy bennük legyen.

De ez attól nem lesz még így, hogy most azt mondod, hogy elkezdtem megismerni őt... majd akkor lesz így amikor erre ráébredni, ráérezni fogsz.

Ami a dimenziókat illet: a közös dimenzió, az egy húron pendülés szerintem az egyik legfontosabb dolog egy párkapcsolatban. Hiába szép és vonzó a másik, ha a közös dimenzió nincs meg, akkor ott nem lesz felhőtlen boldogság. Ami pl téged felemel, és lelkesít az a barátnődet lehúzza, elveszi a kedvét és fordítva. A közös dimenzió vezet igazán felhőtlenül boldog, gyümölcsöző, hervadhatatlan, gördülékeny kapcsolathoz.

Ha tudsz angolul akkor >>> itt <<< egy pár oldalas érdekesség még.

Persze csak szerintem, és kívánok sok-sok boldogságot a kapcsolatotokhoz.
  • immovable
  • bcrics
    sztem meg meleg vagy
  • clio1616v
    Kandúrka vagyok.. nyávogok ;)

Míííaú ^^
  • clio1616v
    a piros kispolszkinkkal voltam így :)))
  • stationx
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

A sok vallásos impotens. LOL "Nekem elvi kérdés...bla...bla...bla.." nem jön össze azt magyarázkodik. LOOOOOOOOOOOOOOL

A sok szakértő itt tárgyalja meg a társas kapcsolatokat. :DDDDDDDDDDDDDD
    Bruhahahahaaaaaaaaaa
  • ba32107
    Úristen........hadd magyarázzam el mire gondolt Molni, ha nem értenéd.... sok olyan lányt lát a villamoson, akivel el tud képzelni egy kapcsolatot, épp ezért bármelyikükkel randizna. Ha kiderül, hogy hülye, ott hagyja. Mégis hogy akarnál kialakítani valakivel kapcsolatot, ha nem is hagyod hogy megismerjen?
  • ba32107
    Na jó, de te lány vagy, ő meg fiú :)
  • Fbn Lx
    ezt leginkább úgy tudnám neked érzékeltetni, mint amikor két teljesen eltérő frekvencián üzemelő és eltérő dimenzióban létező energia vonzza egymást. Mivel vonzza egymást, ezért meg is ismeri, meg is érti egymást. De lehetetlennek érzem egy közös dimenziót kialakítani.
  • Fbn Lx
    ha szimplán azt mondom, hogy biztos, az miért lenne gond?
    Mert szimplán így is érzem, ezért nem tudok mást mondani. -.-

a gond mint mondottam nem abból adódik, hogy nem értjük egymást, hanem abból, hogy amit megértünk, gyakran nem akarjuk elfogadni, mert különbözőképp gondolkodunk. Nekem is más dolgok fontosak, és neki is, ennyi az egész.
  • salsoul
    Ezt #8213 nem konkrétan rád vonatkoztatva írtam, hanem úgy általában, főleg a második részét.

#8218: nem akarok kötözködni, és végképp nem akarom azt a látszatot kelteni, hogy én a mindenek felett álló igazság birtokosa vagyok - mert nam vagyok, ám látva azt, hogy engem miképpen értesz meg, fel kell tennem azt a kérdés, ennek kapcsán, hogy "annyira ismerem már, hogy minden egyes apró hangsúlyban és hangszínben érzékelem a mögöttes tartalmat", hogy: biztos?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem nekem vagy a fórumnak kell válaszolnod, hanem magadnak. Ha nem biztos az nem gond, ha szem előtt tartod. Ha valójában nem biztos, de azt mondod biztos az gond. És ha szimplán azt mondod, hogy biztos az is gond. Ez a te kérdésed és csak magadnak kell rá felelned.
  • Fbn Lx
    oké, de ha nem az apró kis dolgokról van szó, hanem egy "adatlap" szintű megismerésről, arra azt hiszem, bárki percek, esetleg órák alatt képes. Ha ilyen szintű megismerésről van szó, akkor messze soknak tartom én azt az 5-10 évet :)
  • Fbn Lx
    mellesleg annyira ismerem már, hogy minden egyes apró hangsúlyban és hangszínben érzékelem a mögöttes tartalmat... :)
    Ha vitáink vannak, azok pedig nem azért vannak, mert én egy szaralak vagyok vele, vagy mert ő szemét.
    hanem azért, mert erősen különbözünk jópár dologban, és ezt mindketten nyögjük. két ellentétes elem között nehéz az összecsiszolódás.
  • Fbn Lx
    nincs mit észrevennie, mert ha vele vagyok, annyit érdemel, hogy rá figyelek és nem tekintgetek másfelé. De amit leírtál az korrekt, abból a szempontból, hogy a jelenség elég gyakori, és valóban igaz.
    De magamra vonatkoztatva egyéb természetű dolgok gondolkodtatnak el.
  • salsoul
    Addendum: már a kérdés feltevés is azt jelenti...
  • Rundstedt17
    Nem állítottam soha hogy nem
  • chhaya #8214
    #8161: Hű akkor engem nagyon nem bírnál, kb. 7 éve nyávogok intenzíven, és a közvetlen környezetemben már mindenkit rá is szoktattam. :ÐÐ

#8163: A hófehér kétütemű kocka Wartburg a LEG, annál jobb nincs, mindig megbámulom, ha látok egyet valamerre, olyan ritka mostanság... ^^ És szüleim képesek voltak eladni.

#8202: De itt nem arról van szó, hogy néhány perc alatt minden apró kis dolgát kiismeri... azt már nagy vonalakban el lehet dönteni, hogy szimpatikus-e vagy sem, azt a legkönnyebb kitalálni, hogy ha nem akarsz a másiktól semmit. Mint pl társkeresőn elolvasol egy reglapot, aztán eldöntöd, hogy érdekel-e vagy sem. Az majdnem ugyanannyi, mint a pár perces ismeretség.

#8209: Te is az vagy, nagyon-nagyon rövid időn belül, és már elég régóta. ^^