Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egy nap alatt nem tudok semmilyen mesterséget kitanulni - akár mennyire tegyem is oda magam.
S ha áldozatos munkával nem teszem oda magam akkor egyetemen 10 év alatt sem fog menni.
-Aminek azért némileg ellentmondanak azok az ábrák, és nem arrafelé, hogy egy hosszú kapcsolatban egyre csak javul az együttlétek minõsége, amég el nem éri a csúcspontját... :-)
ám meg a szórakozóhelyek nem a kedvenceim, de be kell látnom h tényleg ott lehet manapság már csak ismerkedni
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
vigyázz!, mert cserépszavazással perre idéznek aztán veled is megitatják a büröklevet a semmiért.
"Nincsenek kétségeim, bûnös! De ha nem lenne az akkor is elítélem!"
"Amit mond, hogy állandóan megkérdõjelezi mások meggyõzõdését, nincs hasznára a városállamnak. Bizonytalanságot ébreszt, kishitû ember õ. Minél elõbb meghal, annál jobb mindenkinek."
//mellesleg maximálisan igazad van
//De ez az egész az emberek értékrendjétõl függ, és hogy az értékrendjükben milyen helyet foglal el a szeretkezés. Van akinek szimpla élvezkedés, van aki a viszont csak annak adja oda magát akit méltónak talál arra, hogy magát odaadja neki. És hogy valaki méltó-e vagy sem nem pár nap/hét/hónap alatt derül ki.
A mai idõkben pedig az uraknak az értékrendjük, türelmuk és állhatatossguk a nullához konvergál. A lelki dolgokhoz pedig totál analfabéták...
Nem tudjátok, hogy a nõk között járvány van, vagy miért van az hogy már a 4. nõ olvasás után válaszra se méltatta barátságos levelemet, amiben csak ismerkedni szeretnék <#idiota>#idiota> Semmi durva nincs benne, és nem vok paraszt se, semmi, de mégis, válasz nélkül hagynak, még azt se mondják h húzzak a francba... Kicsit kiábrándító sztem.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Az élet egy könyv számomra, és én elemzem a mellékelt ábrákat. Ilyen ábrát amit Te vázolsz az életbe még nem láttam. Gyerekeknek való lovagregényekben esetleg.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
És természetesen a hosszú kapcsolat sem garantálja, hogy nem csak dugás van, még ha magasztos gyermeknemzõ céllal is.
Jómagam, (lehet csak túl cizellált vagyok) minimum a "dugást" és a "szeretkezést" megkülönbözetetem. Igaz ennél sokkal több kategóriám van, de azért ennek a kettõnek alapnak kéne lenni szerintem!
Ebben az esetben azért kíváncsi vagyok arra, hogy valami más is megkülönbözteti a házasságban elkövetett "dugást" az alkalmi együttléttõl, mint az az ideológiailag magasabbrendû tény, hogy az egyik esetben gyerek lesz belõle?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Továbbá (#4625):
Van ilyen is. Igen. És van olyan is ahol külön fizetnek azért valakinek hogy elvegye a lányok szüzesség. Van olyan is ahol a lakosság szétdrogozza magát. Van olyan is ahol halálra köveznek ha túl lengén öltözöl. Sokminden van a világon. És még többminden volt a történelemben. De kétlem hogy a "fûvel-fával" lenne a megoldás... Nem mondom, hogy nem fér bele néha egyéjszakás kaland. Én lennék az utolsó aki ezt mondhatja. Ennek ellenére, láttom, hogy hová vezeti a társadalmat ezaféle hozzáállás... És õszintén mondom, nagyon nem tetszik!
És ugye nem árt tudni, hogy ilyen is van.
egy másik fórumon már írtam ezzel kapcsolatban:
"Régebben írta valaki indexes fórumon, hogy kint élt valami skandináv országban, és ott kicsit más a hozzáállás. Képesek természetesebben kezelni a szexet, nem annyira prûden. Pl. természetes, hogy ha tetszenek egymásnak, akkor elég korán kipróbálják együtt az ágyban is, aztán ha nem mûködik, akkor mindenki megy sértõdés nélkül a saját útjára."
-Az majd eldõl a dugás után. 8)
Egyáltalán nem ezt mondtam. Sebaj...
---
"Ha csetintesz akkor legyen a kurvád a csaj elég furcsa elvárásaid vannak.....persze tenni valamit is az már büdös állati...hm.."
Szintén nem ezt mondtam. Szeretsz valótlan állítani.
Speciel engem nem idegesít.
" Alacsonyodjunk le állati szintre?"
Az persze nem állati hogy csak az ösztöneid kielégítésére akarsz használni egy lányt...persze ha valamit tenni kell egy lányért az már állati....
Ha csetintesz akkor legyen a kurvád a csaj elég furcsa elvárásaid vannak.....persze tenni valamit is az már büdös állati...hm...<#szomoru1>#szomoru1>
TErmészetesen nem akartalak megbántani, ha ezt tettem volna. CSak azért kérdeztem tõled, mert téged tudlak itt a "környéken" egyedül, hogy leányzó vagy. A hozzászólásaid alapján, meg tényleg "rendes" csajszi vagy.
Bocsi, de azért a lentebbi hozzázólásaim alapján remélem, hogy kiderült, hogy nem vagyok bunkó <#shakehead>#shakehead>
egy idõ után biztosan nálam is eljön az idõ, amikor rendes kapcsolatra vágyom majd, elvégre egy idõ után majd én is családot gyerekeket szeretnék...
de nem akartam ilyen oldalra regelni, de ugy látszik, hogy másként nem lehetne??
Az ilyen oldalon ezer egy pasi, meg csaj összejön, hogy egy idõ után találkoznak személyesen is, és ha szimpatikusak egymásnak, akkor egy darabig, mivel mindketten vágynak rá, szexuális kapcsolatot élnek.
Persze szerintem nem ugy mint a kurváknál, hogy lejárt az idõd, aztán mehetsz, vagy vége a szexnek, akkor mindenki öltözik és megy....
Nekem is volt rendes kapcsolatom, szerettük egymást a barátnõmmel, és 7 hónap után lett vége. Egészen pontosan ez június elején történt. Azóta nem volt rendes barátnõm. Szóval nem ugy kezelem a csajokat, mint a kurvákat.
Egyszerûen most nem vágyom egy olyan kapcsolatra, amilyen a barátnõmmel volt, mert jó volt, és nehéz volt elfogadni az egyik napról a másikra, hogy már nincs.
De most nem vágyom kapcsolatra. Viszont szex-re igen, és szerintem ez nem valami nagy titkolni való dolog. Jó persze nem sétálok végig a váci utcán egy pólóban, amire rá van írva, hogy szexre vágyom.
Egyszerûen szerintem a szex az nem olyan nagy tabu, mint a legtöbb ember gondolja, hogy még a masztizást sem meri bevállani, annak ellenére, hogy a lakosság 99 százaléka csinálja.
A szex az élet velejárója, vagy szerintetek nem? Akkor most csak akkor lehet benne részem, hogy ha megint lesz egy rendes barátnõm? pfff...
Ja, és nem kell szó szerint venni, hogy a randin mondom meg a csajnak, hogy nem kapcsolatot szeretnék, hanem... Természetesen olyat nem csinálok csajjal, hogy randira hivom, hogy azt higyje, hogy kapcsolatra vágyom, és mégsem. Nem verem át õket.
A lényeg, hogy kérdeztem a velem egykorúakat, hogy õk hogyan vannak ezzel.
De ezek szerint, akkor kapcsolat kell a szex-hez is.
És is írtam, hogy valszeg erre gondolsz.
Akaratharc? Hm.. Na errõl is megvan a véleményem...
Az pedig, hogy ha csajozni akarsz, ahhoz elõször kinyírod az összes többi pasit, aki körülötte van... Hát... Khömm... Hogy is mondjam, kissé röhejes. Miért kell nektek pasiknak mindig fizikálisan gondolkozni? Egy kapcsolat inkább érzelmi és akaratharcról szól, mintsem arról, hogy pl. kivered a legjobb barátom fogát csak azért, mert f@sz nõtt a lába közé... Ezzel az erõvel a legjobb barátnõmet is kinyírhatod, mert õ pl. sokkal fontosabb lesz nekem mindig, mint akármelyik pasi az életemben. (ha szükségesnek érzed, azt is kifejtem majd, miért gondolom úgy, hogy bármely barát többet ér egy pasinál/nõnél)
#4603: Nem az a gond, hogy esetleg egy helyzetben mind a két fél csak szexre vágyik. Viszont akkor ne legyen sem randi, sem egyebek. Kefélés, aztán mindenki öltözik, megy a dolgára.
A probléma ott kezdõdik, amikor a pasi elhívja randizni a csajt, és akkor közli ezt az "apróságot". Mert a lány tutira nem úgy fogja érezni a randi elõtt, hogy az csak egy egyéjszakás, hanem úgy, hogy "végre egy normális pasi, aki nem csak megdugni akar".
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.