Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Legszebb dolgok az életemben a legügyetlenebbek voltak. Vagy legalább sok olyan volt köztük.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

DaemoonHunter
Ezek is jó helyek, bár én konditermen, úszáson, bicajozáson kívül nem járok sehová...viszont utóbbi kettõnél még lehetne, de eddig nem volt rá alkalmam. Anno én is próbálkoztam neten, volt, hogy randi is, de számomra az jött le, hogy sokkal jobb élõben kezdeni ismerkedni, és talán a randi nem lesz csalódás.

Molnibalage
Szórakozóhelyen ismerkedni? Hát nekem az soha nem jött össze. Netem, vagy bármiféle más tevékenység alatt (röplabda, túra, kajakozás, stb) viszont igen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

salsoul
A sarkalattól függ minden.

Egy nap alatt nem tudok semmilyen mesterséget kitanulni - akár mennyire tegyem is oda magam.
S ha áldozatos munkával nem teszem oda magam akkor egyetemen 10 év alatt sem fog menni.
sz4bolcs
Azt állítom, hogy az együttlét minõsége nem attól függ, hogy 'egy éjszakás', vagy sem. Lehet jobb is, rosszabb is.
-Aminek azért némileg ellentmondanak azok az ábrák, és nem arrafelé, hogy egy hosszú kapcsolatban egyre csak javul az együttlétek minõsége, amég el nem éri a csúcspontját... :-)

Sordoran
hát az egyik nem is volt ismeretlen, de az se válaszolt, egybõl törölte levelem amint elolvasta 😄
ám meg a szórakozóhelyek nem a kedvenceim, de be kell látnom h tényleg ott lehet manapság már csak ismerkedni

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

DaemoonHunter
Csak így ismeretlenül írogatsz? Szerintem járj el valami szórakozóhelyre aztán ott ismerkedj...ez tapasztalat. Jobban meg lehet ismerni egy csajt élõben, mint neten + szerintem így azt hiszik félõs vagy, hogy neten ismerkednél😄

salsoul
Fantomlovag,

vigyázz!, mert cserépszavazással perre idéznek aztán veled is megitatják a büröklevet a semmiért.

"Nincsenek kétségeim, bûnös! De ha nem lenne az akkor is elítélem!"
"Amit mond, hogy állandóan megkérdõjelezi mások meggyõzõdését, nincs hasznára a városállamnak. Bizonytalanságot ébreszt, kishitû ember õ. Minél elõbb meghal, annál jobb mindenkinek."

//mellesleg maximálisan igazad van
//De ez az egész az emberek értékrendjétõl függ, és hogy az értékrendjükben milyen helyet foglal el a szeretkezés. Van akinek szimpla élvezkedés, van aki a viszont csak annak adja oda magát akit méltónak talál arra, hogy magát odaadja neki. És hogy valaki méltó-e vagy sem nem pár nap/hét/hónap alatt derül ki.
A mai idõkben pedig az uraknak az értékrendjük, türelmuk és állhatatossguk a nullához konvergál. A lelki dolgokhoz pedig totál analfabéták...
Sordoran
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a nõk között járvány van, vagy miért van az hogy már a 4. nõ olvasás után válaszra se méltatta barátságos levelemet, amiben csak ismerkedni szeretnék <#idiota> Semmi durva nincs benne, és nem vok paraszt se, semmi, de mégis, válasz nélkül hagynak, még azt se mondják h húzzak a francba... Kicsit kiábrándító sztem.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

<#eljen>, igazad van, bocs, ha megbántottalak, nem volt célom. <#shakehead>

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Fantomlovag
Hehe. Vicces gondolat valahol, nemde? Komolyan azt szeretnéd elmesélni nekem, hogy úgyanolyan valakivel egy kis egy éjszakás kaland, mint olyannal lenni akihez, bizonyos idõre hozzákötöd az életed?

Az élet egy könyv számomra, és én elemzem a mellékelt ábrákat. Ilyen ábrát amit Te vázolsz az életbe még nem láttam. Gyerekeknek való lovagregényekben esetleg.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Molnibalage
Egyetértek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sz4bolcs
nem nem. Éppen ti degradáljátok a 'nem tartós kapcsolatban' elkövetett együttlétet dugássá.

sz4bolcs
De van különbség. Ott a tévedés, hogy azt hiszed, hogy az alkalmi kapcsolat (tehát ha csak egyszer vagyok együtt valakivel) nem lehet több, mint az ösztönök kiélése.
És természetesen a hosszú kapcsolat sem garantálja, hogy nem csak dugás van, még ha magasztos gyermeknemzõ céllal is.

Fantomlovag
Látszik hogy csak egyféle képpen képzeled el a dolgot. "Dugás" és passz. Innentõl minen más csak társadalmi viszony kérdése. Legalábbis az alapján amit leírtál. ÉS kérlek ne terelj, abból amit írál, egyenesen ez következik.

Jómagam, (lehet csak túl cizellált vagyok) minimum a "dugást" és a "szeretkezést" megkülönbözetetem. Igaz ennél sokkal több kategóriám van, de azért ennek a kettõnek alapnak kéne lenni szerintem!

Alkalmi együttlét?milyen szépen fogalmaztál...a házasságban levõre pedig dugást használtál.szerinted nincs különbség ha szerelembõl "dugsz" vagy alkalmi együttlét között(ösztön kiélés)?..érdekes felfogás.....jah és már megint terelsz.

sz4bolcs
Hát ha neked arról szól, akkor én nem tudok mit csinálni. 😊
Ebben az esetben azért kíváncsi vagyok arra, hogy valami más is megkülönbözteti a házasságban elkövetett "dugást" az alkalmi együttléttõl, mint az az ideológiailag magasabbrendû tény, hogy az egyik esetben gyerek lesz belõle?

sz4bolcs
Sõt, még ahhoz is, hogy keressek. 😊

Szép kísérlet csak nem jött be....Lehet szépítgetni de az alkalmi kapcsolat arról szól hogy élvezzünk kötöttségek nélkül,kb állati ösztön kielégítés habár az állatok magasabban vannak hiszen legalább utódot hoznak létre de ebben az esetben élvezkedés csak...ne próbálj mást belemagyarázni mert hülyén jön ki...szex nélkül nem tudsz megismerni egy lányt?lol...

sz4bolcs
Elég tökéletlen vagyok ahhoz, hogy ne legyen szükségem kifogásokra.

sz4bolcs
Lehet szépen csinálni az alkalmi kapcsolatot is, nem feltétlenül az a cél, hogy "szét keféljék az agyukat", és azt hiszem, ott sem az. Ha az lenne, akkor nem hoztam volna föl példaként. A lényeg hogy "egymást megismerni". Csakhát itt ledegradálták a testiséget...

Figyelj ha nem tetszik Magyarország akkor ellehet menni svédországba svéd nõkért és üríthetsz...Amúgy én is úgy hallottam ott aztán a nõk kitesznek magukért...De ez egyáltalán nem normális.Érdekes amennyire aktívak szexuálisan idézett:"szét kefélik az agyukat",annyira nagy gond volt a gyerekvállalással ennek megoldására végül rengeteg arabot telepítettek be....látható hogy ez a hozzáállás semmi jóhoz nem vezet.ugyanannyira abnormális ez mint a hollandiába a rohadt sok drogos vagy mint az iszlámba ha egy nõ nem krumpliszsákként öltözik akkor már baja lehet belõle stb...

Kifogás

A hangsúly a közönségesen van

chhaya
Nem szabad a rossz tapasztalatok alapján általánosítani. A pasikról is el lehet mondani rengeteg mindent, és tudjátok a legjobban, hogy ezek sokszor mennyire nem igazat. Nem kérünk általánosítást nõi oldalra se.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Fantomlovag
Valóban. Ám van külömbség a megbotránkoztatás, és a nagyon olcsóság közt. 😄 Magánvélemény persze.

Továbbá (#4625):
Van ilyen is. Igen. És van olyan is ahol külön fizetnek azért valakinek hogy elvegye a lányok szüzesség. Van olyan is ahol a lakosság szétdrogozza magát. Van olyan is ahol halálra köveznek ha túl lengén öltözöl. Sokminden van a világon. És még többminden volt a történelemben. De kétlem hogy a "fûvel-fával" lenne a megoldás... Nem mondom, hogy nem fér bele néha egyéjszakás kaland. Én lennék az utolsó aki ezt mondhatja. Ennek ellenére, láttom, hogy hová vezeti a társadalmat ezaféle hozzáállás... És õszintén mondom, nagyon nem tetszik!

sz4bolcs
Nem mondom, hogy egyedül ez az üdvözítõ, de számomra szimpatikus.
És ugye nem árt tudni, hogy ilyen is van.

sz4bolcs
Na de a lényeg, ha már magyarázni kell: azzal a mondattal arra próbáltam célozni, hogy a szex simán belefér az ismerkedés kategóriába is.
egy másik fórumon már írtam ezzel kapcsolatban:
"Régebben írta valaki indexes fórumon, hogy kint élt valami skandináv országban, és ott kicsit más a hozzáállás. Képesek természetesebben kezelni a szexet, nem annyira prûden. Pl. természetes, hogy ha tetszenek egymásnak, akkor elég korán kipróbálják együtt az ágyban is, aztán ha nem mûködik, akkor mindenki megy sértõdés nélkül a saját útjára."

sz4bolcs
Volt egyszer valaki, azt írta, hogy szereti megbotránkoztatni az embereket, és közben látni a reakciójukat. 😊

Fantomlovag
Ha legalább kicsi lett volna, nem is szólok. 😄

sz4bolcs
Ki a kicsit nem becsüli..

Fantomlovag
Lássuk be, ez igen olcsó és közönséges volt tõled.

Fantomlovag
Ki a fene mondta, hogy esküvõre meg poronytyokra vágyom? Pusztán azt mondtam, hogy eddigi tapasztalatom, hogy a szex is úgy élveztes igazán ha érzel valamit. Ha csak "kaland" akkor olyan mintha WC-re mennél. Egyszerû ürétési funkkció. Nincs benne intimitás, gyengédség. Az nem szeretkezés puszta dugás. Ott pedig már tényleg alig van külömbség a maszturbációval. A kezednek meg nem kell utána még egy pohár vizet se adnod.

sz4bolcs
'Mert a lány tutira nem úgy fogja érezni a randi elõtt, hogy az csak egy egyéjszakás, hanem úgy, hogy "végre egy normális pasi, aki nem csak megdugni akar".'

-Az majd eldõl a dugás után. 8)

Molnibalage
Nem. Nem vagyok. Csak a mértékével amit egyesek szerint kéne. Azért a csillagokat nem hozom le az égrõl bárkinek. Mert azért valljuk be õszintén nõi oldalról kicsit sok az elvárás sokszor mikor finoman szólva teljesen irracionálisan viselkednek és a testükön kívûl mást nem nagyon visznek a kapcsolatban. Hála istennek most ismerkedtem meg valakivel aki nagyon messze áll ettõl a nemkívánatos állapotól. Eddig jól megvagyok vele.

Mindenesetre ez jött le...mint aki fel van háborodva hogy tenni kell valamit....

Molnibalage
"Az persze nem állati hogy csak az ösztöneid kielégítésére akarsz használni egy lányt...persze ha valamit tenni kell egy lányért az már állati...."

Egyáltalán nem ezt mondtam. Sebaj...
---

"Ha csetintesz akkor legyen a kurvád a csaj elég furcsa elvárásaid vannak.....persze tenni valamit is az már büdös állati...hm.."

Szintén nem ezt mondtam. Szeretsz valótlan állítani.

"Persze tudom, te valszeg nem ebben a formában gondoltad, de nem gondolod, hogy ez a "küzdjünk meg duma" egy nem kicsit idegesít sokakat?"

Speciel engem nem idegesít.

" Alacsonyodjunk le állati szintre?"

Az persze nem állati hogy csak az ösztöneid kielégítésére akarsz használni egy lányt...persze ha valamit tenni kell egy lányért az már állati....
Ha csetintesz akkor legyen a kurvád a csaj elég furcsa elvárásaid vannak.....persze tenni valamit is az már büdös állati...hm...<#szomoru1>

a galéria publikus?

Azt írod, hogy pont tõled kédezem ezt.

TErmészetesen nem akartalak megbántani, ha ezt tettem volna. CSak azért kérdeztem tõled, mert téged tudlak itt a "környéken" egyedül, hogy leányzó vagy. A hozzászólásaid alapján, meg tényleg "rendes" csajszi vagy.

Bocsi, de azért a lentebbi hozzázólásaim alapján remélem, hogy kiderült, hogy nem vagyok bunkó <#shakehead>

tehát írod, hogy nálad milyen kártya játszik.

egy idõ után biztosan nálam is eljön az idõ, amikor rendes kapcsolatra vágyom majd, elvégre egy idõ után majd én is családot gyerekeket szeretnék...

tigeroo
vannak csoportképek de minimális emberkés képet akartam felrakni
Ehhez a gondolatmenethez még annyit, hogy van egy csomó olyan oldal, ahol szex jellegû párkapcsolatot lehet keresni. pl. szexneked.hu

de nem akartam ilyen oldalra regelni, de ugy látszik, hogy másként nem lehetne??

Az ilyen oldalon ezer egy pasi, meg csaj összejön, hogy egy idõ után találkoznak személyesen is, és ha szimpatikusak egymásnak, akkor egy darabig, mivel mindketten vágynak rá, szexuális kapcsolatot élnek.
Persze szerintem nem ugy mint a kurváknál, hogy lejárt az idõd, aztán mehetsz, vagy vége a szexnek, akkor mindenki öltözik és megy....

azért tényleg álljunk meg a dolgok menetével.

Nekem is volt rendes kapcsolatom, szerettük egymást a barátnõmmel, és 7 hónap után lett vége. Egészen pontosan ez június elején történt. Azóta nem volt rendes barátnõm. Szóval nem ugy kezelem a csajokat, mint a kurvákat.

Egyszerûen most nem vágyom egy olyan kapcsolatra, amilyen a barátnõmmel volt, mert jó volt, és nehéz volt elfogadni az egyik napról a másikra, hogy már nincs.
De most nem vágyom kapcsolatra. Viszont szex-re igen, és szerintem ez nem valami nagy titkolni való dolog. Jó persze nem sétálok végig a váci utcán egy pólóban, amire rá van írva, hogy szexre vágyom.

Egyszerûen szerintem a szex az nem olyan nagy tabu, mint a legtöbb ember gondolja, hogy még a masztizást sem meri bevállani, annak ellenére, hogy a lakosság 99 százaléka csinálja.
A szex az élet velejárója, vagy szerintetek nem? Akkor most csak akkor lehet benne részem, hogy ha megint lesz egy rendes barátnõm? pfff...

Ja, és nem kell szó szerint venni, hogy a randin mondom meg a csajnak, hogy nem kapcsolatot szeretnék, hanem... Természetesen olyat nem csinálok csajjal, hogy randira hivom, hogy azt higyje, hogy kapcsolatra vágyom, és mégsem. Nem verem át õket.
A lényeg, hogy kérdeztem a velem egykorúakat, hogy õk hogyan vannak ezzel.

De ezek szerint, akkor kapcsolat kell a szex-hez is.

<#eljen>

minigirl
Legyen, mindenkinek van. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Molnibalage
"Miért kell nektek pasiknak mindig fizikálisan gondolkozni? Egy kapcsolat inkább érzelmi és akaratharcról szól,"

És is írtam, hogy valszeg erre gondolsz.

Akaratharc? Hm.. Na errõl is megvan a véleményem...

minigirl
Ahhoz, hogy egy jó kapcsolatot fenn tudj tartani a pároddal, valamennyi küzdelem kell. Ha te esetleg nem is érzed annak.

Az pedig, hogy ha csajozni akarsz, ahhoz elõször kinyírod az összes többi pasit, aki körülötte van... Hát... Khömm... Hogy is mondjam, kissé röhejes. Miért kell nektek pasiknak mindig fizikálisan gondolkozni? Egy kapcsolat inkább érzelmi és akaratharcról szól, mintsem arról, hogy pl. kivered a legjobb barátom fogát csak azért, mert f@sz nõtt a lába közé... Ezzel az erõvel a legjobb barátnõmet is kinyírhatod, mert õ pl. sokkal fontosabb lesz nekem mindig, mint akármelyik pasi az életemben. (ha szükségesnek érzed, azt is kifejtem majd, miért gondolom úgy, hogy bármely barát többet ér egy pasinál/nõnél)

#4603: Nem az a gond, hogy esetleg egy helyzetben mind a két fél csak szexre vágyik. Viszont akkor ne legyen sem randi, sem egyebek. Kefélés, aztán mindenki öltözik, megy a dolgára.
A probléma ott kezdõdik, amikor a pasi elhívja randizni a csajt, és akkor közli ezt az "apróságot". Mert a lány tutira nem úgy fogja érezni a randi elõtt, hogy az csak egy egyéjszakás, hanem úgy, hogy "végre egy normális pasi, aki nem csak megdugni akar".

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Molnibalage
Egy idõsebb nõvel jöttem összes (mondjuk ez így erõs kifejezés) és az elejétõl fogva tudtam, hogy mirõl van szó. Zavart? Nem. Mindenkinek vannak igényei. Egy nõ is vágyhat a szexre. A férfi is. Akkor kérlek vázold fel, hogy hol a probléma. Ha mindkét fél értelmes és kulturált akkor ebbõl nincs baj. Nem a XVII. században és a sötét középkorban élünk úgy gondolom.