nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Tudod én ilyen megfigyelő ember vagyok, járok erre arra mindenfelé és megfigyelek, pontosabban észre veszek...
Mindenféle szavak, "nem vakságot fogadtam" ide-vagy oda, a nő aki veled van észre veszi, hogy más nők után tekintgetsz, és hidd el nem esik jól neki. Főleg akkor nem, mikor mondjuk veled van, esetleg veled beszélget, esetleg kardinális kérdésekről, és másfelé tekintgetsz...
És nem fog neked direktbe szólni, mindig lenyelni fogja dolgot, és vár, hátha idővel... és egy nap azon kapod magad, hogy nem tudod miért van a barátnőd állandóan kikattanva, és miért marjátok egymást, és miért lesz se veled se nélküled kapcsolatotok. Megkérded tőle mi a gond, ám csak annyit fog válaszolni, hogy semmi. Mert azt látja, hogy reménytelen, hogy megértsd... és jól látja.
Persze más is vezethet ugyan erre az eredményre nem csak ez.
Mikor egy nőtől megkérdezed, hogy mi a baj, és erre azt feleli, hogy semmi, akkor az azt jelenti - megfigyelésem szerint -, hogy [valamikor] elfelejtetted olvasni őt... A nő olyan mint egy könyv ebből a szempontból. Nem szól hozzád, nem fut eléd, nem könyörög, hogy olvasd, vagy, hogy ezt-azt a fejezetet, részt, mondatot(!) olvasd újra, mert nem értetted meg, vagy mert kihagytad...