Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Harcolj? Mi vagyok én? Szkande bég, Herkules vagy Toldi Miklós? Azét ne essünk már át a ló túloldalára kérem...

Persze, ha meg valóban az evolúció "szabályai" szerint harcolnék akkor meg én lennék a szemét. --> megölöm / elteszem láb alól az összes többi pasit aki csak rád mer nézni, stb. Harcoljak így érted? Ez kell neked? Alacsonyodjunk le állati szintre? Persze tudom, te valszeg nem ebben a formában gondoltad, de nem gondolod, hogy ez a "küzdjünk meg duma" egy nem kicsit idegesít sokakat?

"És ne hidd azt, hogy minden lány az elsõ randin elkezdi tervezni az esküvõt, viszont a lányok inkább stabilabb kapcsolatra vágynak, mint holmi egyéjszakás kalandra."

Az lehet. Csak valahogy sokszor nagyon nem ez jön át. Mi is erre vágyunk bizonyos szinten. Miért? Mert, ha van egy jó kapcsolat, akkor nem kell nap mint nap "küzedni" és jól érezzük magunkat benne. Küzdöttem a suliban, küzdök a sportban, hol a túróba küzdjek még? Küzdelem az egész élet? Az lehet. De azért húzzúk meg már a határvonalat valahol talán. És akkor az ember rá is jön, hogy talán túlzóak az igényei sokszor.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hol Vannak a Lányok??...Where the Girls??,,vagy már el is ástátok Õket?😊

gercse
ebben teljesen egyetértek, viszont ettõl változatos az élet 😄 (hogy van olyan, aki így gondolkodik)

minigirl
Igazad van. 😊
De akkor is szégyellje magát össze, aki így gondolkodik. 😊 Legyen fiú vagy lány, tökmindegy. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

gercse
ne legyen soha általánossági példa, az a legtisztább...😊
mindenki másképp képzeli a dolgokat, fölösleges általánosítani, persze vannak, akik hasonlóan vélekednek egy egy témában, de másban meg megint nem, szóval...

tigeroo
izé megvannak "bulifotók" 😄D

a galériámban
tigeroo
+1, osztom
minigirl
jelenleg Orionk volt az "általánossági példa" 😊

gercse
nem csak a lányok

minigirl
Most mondhatnám, hogy szégyelld bele magad a padlóba, mert pont tõlem kérdezed ezt. 😊 Az a helyzet, hogy ha velem próbálkoznál egy ilyennel randin olyan pofont kapnál (meg mellé a verbális öklözések), hogy többet nem lenne kedved ilyen dolgokkal játszadozni. Döntsd el szépen: barátnõt akarsz, vagy kurvát?
Ha kurvát, egyszerû a dolgod. Ha barátnõt, akkor harcolj meg érte.

És ne hidd azt, hogy minden lány az elsõ randin elkezdi tervezni az esküvõt, viszont a lányok inkább stabilabb kapcsolatra vágynak, mint holmi egyéjszakás kalandra.

Fantomlovag
De van ilyen a nõknél. Csak valahogy megértem õket, hogyha randi keretében elmondod, hogy "igazából, csak egy kaland lennél. Van kedved lefeküdni?" Nem kifejezetten elõnyös. Az ilyen nõket kocsmákban meg szórakozó helyeken lehet összeszedni. Ott Õk is "vadásznak".

Teszem hozzá nálam mostanság nem a "nem sikerült" hanem a "nem akarom" (ezért meg se próbáltam) kártya játszik. Nem sok értelmét látom (már) az ilyen kalandoknak.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

tigeroo
hát sztem ilyen férfit már találtak eleget.

menj kurvázni azt megvan oldva 😛
Hy!

Korombeli 23 éves pasikat kérdezném, hogy mostanában nektek sem sikerül csajszival összejönni csak szex céljából?
Minden randi esetén, amikor elmondom nekik, akkor visszautasítanak.

Mindenki rögtön családot akar alapítani ,vagy mi franc van?

Illetve minigirl-tõl kérdezném a véleményét..., csajoknál ilyen nem létezik??

pfff...

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Fantomlovag
Olyannak aki nem árt másoknak, de képes döntéseket hozni. Aki képes mások érdekeét a maga elé helyezni de nem muja és befolyásolható. Olyannak aki nem álszent, nem akar többnek látszani mint ami, de elfogadja magát és másokat.

sz4bolcs
Nem akarok offtopic lenni, de ha nem zavar, megkérdezném, hogy milyennek tartod.. milyennek tartjátok az igaz embert, rendes embert, jó embert?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Válaszolj rá, ..nem lettél türelmesebb. :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Fantomlovag
Sosem mondtam magamról, hogy igaz ember lannék. De még csak azt sem, hogy jó ember. De egy valamit igen. Ember!

Tény hogy széles palettáról válogatok ha ezközökrõl van szó amik a céljaimhoz vezetnek. De egyvalamit tudok mondani. Mindíg a töbség, a társadalom mint olyan hasznát nézem, és nem elsõsorban a sajátom. Ha ez tetszik valakinek, az csak jó. Ha nem, hát nem zaklat különösebben.

Mint Dionüszosz, én is keresem az igaz embereket, a rendes embereket, a jó embereket. KEveset találtam életemben. NAgyon keveset. És azok felérõl is kiderült hogy csak nagyon ügyes álszent. De ez nem tart fel a keresésben. 😊

tigeroo
misem vagyunk azok. ott basszuk át a másikat a hátsó szándékok miatt ahol érjük
a pénz és az egoizmus pedig a két legnagyobb erény a mai világban
Fantomlovag
Ez igaz... Talán az utcákat kéne járnunk nappal lámpással, mint Dionüszosz. Igaz õ még "Igaz embert" keresett. De a mai világban, már egy rendes is elég lenne.

Ritka rendes embert találni.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

khm.zaklatás az is ha csak úgy beszélgetni akar.....

Fantomlovag
Hmm... Lehet, hogy csak én vagyok "tök hülye" (bár az IQ tesztem nem ezt mondja), de ezt a mondatot nem értettem. Pedig jó vagyok mondatok elemzésében és értelmezésében...
Na mindegy...

Elõzõ témához: Egyetértek bounty88... Jobb ha vársz egy kicsit. Lehet hogy csak simán elfoglalt. Senki nem szereti ha a nyakára járnak. Ismerek olyan srácot aki hihetetlenül a nyakára jár az embereknek (lányoknak is). Szó szerint megjelenik az ajtóban. Egy ideig talán elér vele valamit, de hosszú távon hihetetlenül frusztál mindenkit, és nagyon csúnyán vágják ki (jómagam is kitiltottam a laksásból, és még vagy fél tucat emberrõl tudok)... Tehát ne ess ebbe hibába! "A türelem rózsát terem." És mint tudjuk: "Nincs rózsa tövis nélkül." Fogd fel úgy, hoyg ez a tövis!

de azt vágja az emberünk ,és semmitsem akar de ez akkoris rohadt fura neki.tök hülye.

minigirl
zaklatásnak akkor minõsül, amikor a pasi szakítás utûn több mint egy évvel sem fogja fel, hogy a lány hallani sem akar róla...

vagy zaklatásnak???<#buck> 😊

tudod erre már én is gondoltam...mert amikor régebben még jóban voltunk, akkor én elég türelmetlen voltam, heves inkább így mondanám....nem igen bírtam magammal, de az is igaz, hogy õ is szeretett így "játszadozni" régen, aztán lehet most kíváncsi, hogy változtam-e, türelmesebb lettem...de abban biztos igazad van, hogy 1-2 nap nem jelent semmit...1 hét már inkább...

minigirl
Szerintem ne írj neki... Az is lehet, hogy elfelejtette. (Én gyakran elfelejtek válaszolni, van, hogy egy üzire csak 2 héttel késõbb válaszolok a megkapásától számítva, ebbõl indulok ki.) De az is lehet, hogy mielõtt válaszlna, húzza az agyad.
Bármelyik esetrõl van is szó, jobb, ha nem írsz neki, mert azt rossz néven veheti, vagy esetleg cseszegetésnek. Várj 1-2 hetet, és ha még mindig nem írt, akkor próbálkozz csak újra.

tigeroo
szerintem énis így fogom. csajozni nemtudok😄 bulin nemlehet ismerkedni, legalábbis nekem ez a tapasztalatom (asztapaszta!)

de máshol meg lehet beszélgetni a csajokkal meg minden! de olyan még nemvolt hogy egy tánc után többet akart volna a csaj!
😊
Nekem sikerült!
1 évig csak beszélgettünk szal ilyen barátfélék voltunk...aztán összejöttünk és még most is együtt vagyunk!
Nagyon egymáshoz valóak vagyunk, jó kapcsolat lett 😊

Jah és téll 1 év volt megismerés és összejövés között pár nap eltérés volt 😊 (szeptember 19.én jöttünk össze és elõzõ év szeptemberében ismerem meg)

vki segítene, csaj-ismerõsömnek írtam egy levelet, amelyet már elolvasott, de 2 nap telt el, és nem reagált vissza....ideje lett volna rá, volt iwiwen..(ott írtam az üzit amúgy) - és írnék neki megint, mármint hogy mi történt, hogy nem reagált..csak ezt tapintatosan, és nem tolakodóan szeretném tenni...de hogyan csinálja, hogy "finom" legyen? már gondoltam néhány variációra:

Szia! Minap írtam neked, és nem reagáltál vissza, gondoltam írok megint...vagy...Szia! Hogy-hogy nem írtal vissza?

Vki segítene? Amúgy csak annyit kérdeztem abban az üziben, amire nem válaszolt, hogy hogy van, mi a helyzet vele, mert már rég nem beszéltünk/találkoztunk...

DaemoonHunter
Most ebéd után mindenki elmegy szépen ritka rendes lányt keresni<#eplus2>

minigirl
Ne depizzetek már azon, hogy nincs normális lány. 😊 Ha egész nap a gép elõtt kockultok, akkor tutira nem találjátok meg a nektek való lányt, mert mi, lányok nem feltétlenül vagyunk arról híresek, hogy egész nap egy helyben vagyunk. 😊

gercse
nem hitetek el magammal semmit sem, tegnap ezt hirtelen felindulásból írtam, bár tényleg szoktam ezen gondolkodni, de egyelõre sodródom,
aztán majd meglátom, mit dob az élet

Ahelyett hogy érveket írnál személyeskedni kezdesz,flémet hogy pontosabb legyek...

Beképzelt majom?Te meg egy általam vázolt konzumidióta de látszik fáj az igazság.

Narxis
Szállj már le a magas lóról, olyan beképzelt majom vagy, hogy hihetetlen, jobb is ha egyedül maradsz és nem szaporodsz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Na ugye de akkor minek házasodtak ha nem gondolták komolyan?erre sokszor volt példa...de igaz neked az a legkényelmesebb hogy bármikor kiléphetsz belõle felelõsség nélkül...jah meg rohadtul nem értem azokat a nõket akik házasság nélkül élnek együtt és úgy gyereket persze a többség egyedül végzi a gyerekkel....vagy ilyen fiatal nõk elvált férfiakkal ezek se normálisak na de mindegy.konzumidióta népség<#szomoru1>

Narxis
Illetve még egy rakás eset is válóperhez vezet, amikor nem tudnak megegyezni a közös tulajdonról vagy ha már van kölök annak elhelyezésérõl, láthatóságáról.

Narxis
Na ne viccelj már, az egyik fél nem akar akkor jön egy kibaszott hosszú válóper.

Nem a papír a lényeg hanem a felelõsség....a papír nélkül bármikor kiléphetsz...CSAK ennyít számít.szóval fals duma

Narxis
Minden ember különbözõ, van aki egyedül érzi jól magát, persze ez nem jelenti, hogy remete lesz, csak mondjuk maximum élettársi kapcsolatot tudna felvállalni ami jóval kisebb felelõsség mint egy házasság. Úgy látom a világ erre halad, kevesebb házasság, több "együttélés". Mert ebbõl, bármikor könnyedén ki lehet lépni. Én se tudom elképzelni, hogy valaha is házas ember leszek, egyszerûen nem az én asztalom, persze mindenki azt mondja, hogy majd "benõ a fejem lágya", lehet, egyelõre nagyon távol áll tõlem ez az egész. Úgy gondolom a házasság egy régi kor maradványa ami bekerült a társadalmi normák közé, ez lett a szokás. Aki boldog az papír nélkül is boldog, aki egyedül boldog az társ nélkül is boldog. Persze ezt lehetetlen olyan embereknek magyarázni akik csak az érem egyik oldalát látják, nem tudják elképzelni, hogy lehetséges ez és azzal hitegetik magukat, hogy biztos nem boldog az aki egyedül van. Amerikában 100-szor könnyebben megértik ezt az emberek, ott az az elv van, hogy élj úgy ahogy neked tetszik(persze amíg másoknak nem okoz vele problémát), én se hittem el amíg nem voltam kint.

Én már ráébredtem,feladtam nem keresem,nincs kedvem ahhoz megint hogy több mint egy éven át rengeteget foglalkozni egy lánnyal aztán kapni egy olyat megint ja bocsi már nem szeretlek.<#szomoru1>

BaliBoy
Úgy látom 2009 is ezzel az idióta topik címmel fog eltelni. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

koryne
Kár, hogy itt néhányan abból indulnak ki, hogy barátnõ / barát = nyûg 😞
Keress olyat, aki nem nyûg. Nem lesz egyszerû, de lehetséges. Nekem is sikerült.
/boldog házas

Xbox Live gamertag: kilencnad

Fantomlovag
Tény. De az nem épp íly becsapás, hogy csak akkor lehetsz boldog ha valaki van meletted? Társadalmi elvárás. Társas lény az ember, és az összes isten nevére mondom, magam sem vetem meg az ilyen társaságot. De azért ezen kívül is van élet. Nem is kevés!

grizzly21
lehet, de keves rosszabb dolog van annal, minthogy becsapd onmagad en csak ennyit mondok

Fantomlovag
Miért is? Tényleg lehet valaki "egész ember" anélkül hogy lenne még egy másik mellette.

grizzly21
ezt nehogy elhitesd magaddal

gercse
lefoglalni,elfoglalni inkább, általában ha valami szabad lesz, pl. egy üres szék, vagy bármi, akkor arra mondják, hogy stipistop(i), tehát az enyém

ez egy hülye kérdés lesz, de válaszolj légyszi, mert mostanában sokat hallom ezt a stipistop szlogent.

Mire mondják ezt, valamit, amikor lezárnak, vagy hogyan lehetne ezt megfogalmazni?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!