22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    Tudod én ilyen megfigyelő ember vagyok, járok erre arra mindenfelé és megfigyelek, pontosabban észre veszek...

Mindenféle szavak, "nem vakságot fogadtam" ide-vagy oda, a nő aki veled van észre veszi, hogy más nők után tekintgetsz, és hidd el nem esik jól neki. Főleg akkor nem, mikor mondjuk veled van, esetleg veled beszélget, esetleg kardinális kérdésekről, és másfelé tekintgetsz...
    És nem fog neked direktbe szólni, mindig lenyelni fogja dolgot, és vár, hátha idővel... és egy nap azon kapod magad, hogy nem tudod miért van a barátnőd állandóan kikattanva, és miért marjátok egymást, és miért lesz se veled se nélküled kapcsolatotok. Megkérded tőle mi a gond, ám csak annyit fog válaszolni, hogy semmi. Mert azt látja, hogy reménytelen, hogy megértsd... és jól látja.

Persze más is vezethet ugyan erre az eredményre nem csak ez.

Mikor egy nőtől megkérdezed, hogy mi a baj, és erre azt feleli, hogy semmi, akkor az azt jelenti - megfigyelésem szerint -, hogy [valamikor] elfelejtetted olvasni őt... A nő olyan mint egy könyv ebből a szempontból. Nem szól hozzád, nem fut eléd, nem könyörög, hogy olvasd, vagy, hogy ezt-azt a fejezetet, részt, mondatot(!) olvasd újra, mert nem értetted meg, vagy mert kihagytad...
  • Fbn Lx
    aztán mégis elgondolkodtatott. megírtad az első kommented aminek láttam értelmét. Köszönöm :)
  • salsoul
    Nektek semmit mondó, és nulla infó: másnak bőven elég.
  • Molnibalage
    Tipikus semmitmondó válasz 0 infóval. A nagy semmiről beszélsz. Legjobb tanárom az ilyen diákokat vágta ki a vizsgáról, hogy szórakozzon mással a hülyéje...
  • Rundstedt17
    Ebben egyetértek mindegyik olyan unalmas rövid időn belül....
  • Fbn Lx
    Az irónia nem tartalmaz lényegi információt. Már megint terelsz.
  • salsoul
    Hogy felnőtt stabil felelősségteljes Férfi vagy, aki komoly dolgokkal foglalkozik az életében – s ez már nem gyerekjáték.
    Párkapcsolatod minden szinten teljesen kielégít, és boldoggá tesz, barátnődet és magát a női nemet a legnagyobb becsben tartod. Barátnőd mindent megad neked, így semmit sem kell rajta túl keresned.
    Egyenes ember vagy, így ha harmadik és negyedik, "n tart végtelen" felet is szívesen bevonnál az ágyba egyenként vagy csoportosan akkor nem lennél beszari azt kivitelezni, és nem csak fejben, képzeletben játszanád le.
  • salsoul
    Nézz körbe a világban.
  • Molnibalage
    És ezt milyen megdönthetetlen bizonyítékkal támadsztod alá? Honnan ez a mérhetetlen felsőbbrendűségi érzet? Van csak aki erre bukik?
  • Willenbrock
    Szerintem hosszabb távon az egyedülállóság a jó.Addig tekint rendes csajnak valakit az ember míg az fel nem cseszi az agyát.Egy idő után meg lehet unni bárkit-én így tapasztaltam.Na onnantól már egyre több "hibát" talál az ember a csajban és viszont.Ilyenkor kell beújítani ha lehet.Én a magam részéről nem fogok házasodni-család talán,de házasság no.Minek égre-földre esküdözni,fölösleges cécó.
  • Fbn Lx
    na, és mit olvastál? kíváncsivá tettél.
  • Fbn Lx
    hát, ez van. Ez is csak azt bizonyítja, hogy az átlag ember sjanos 5-10 év alatt képtelen bárkit is megismerni. Még szerencse, hogy te pár percből felszínre hozod a legmélyebb titkait is. Én ezt valamiféle földöntúli intuíciónak nevezném. Jól becsüld meg, mert ez számodra Isten ajándéka.
    És ez is csupán Átlag Józsi és a közted lévő óriási szellemi szakadékot bizonyítja.
  • salsoul
    Te mondtad, hogy olvassunk valakiből. Miért ne belőled?
    Vagy azokból az emberekből?
  • salsoul
    Ti is ugyan úgy kirostáljátok őkeket, csak legfeljebb nem pillanatok alatt hanem 5-10 év alatt, mikor már esetleg gyerek is van a nyakatokon...
  • Fbn Lx
    oké, tereld a szót minden alkalommal, ha az érvekből és a válaszokból kifogytál. szánalom.
    rendben, rátérhetünk a galériámra és a párkapcsolatomra. mit szeretnél tudni.
  • Herr Lehrer
    akkor hidd magad kurvakülönlegesnek, akinek 8000 csjabol tetszik 2, és várjál csak a nagy őre, ha neked ez kell, akkor öregedj meg egyedül magányosan, mi ezzel a mentalitással találunk nőt akivel majd egyszer családot alapitunk, te a tiedével nem fogsz, ennyi a lényeg :)
  • Fbn Lx
    nem célszerű mindig túlzásokkal és senki által ki nem mondott elképzelt baromságokkal úgy védekezni, mintha azt mi mondtuk volna, mert ez nem vezet sehova.
    Példának okáért senki nem mondta, hogy 15 évesen baszni követendő dolog.
    De ez már elég régóta megy itt sajnos.
  • salsoul
    Inkább maradjunk a galériádnál és a párkapcsolatodnál...
  • bl0kiM
    nem tudok többet érdemben hozzáfűzni a témához.
    "evolúciós hulladék" > megmosolyogtat a sok butaság amit itt olvasok.
    "lassan a buzik fognak megbotránkozni a heterókon" > a 15évesen már-nem-"tiszták" botránkoznak meg azokon, akikben még van tartás. és szerintem ez így nincs rendjén. nektek jó így is.
    én meg abban bízok, hogy a mai fiatalok már elég idősek lesznek akkor, amikor a tiétekhez hasonló véleményekkel először találkoznak.
  • clio1616v
    aki az alapján ítél meg annak a véleménye nem érdekel.. :)
  • Molnibalage
    Nem. (Ilyen hülye kérdést...)
  • Fbn Lx
    *megállapítod
    *mivel harmonizál

sry
  • Fbn Lx
    ha töltök fel képet valakiről, meg állapítod nekem a ruháiból hogy mit szeret és mit harmonizál?
    és ha azért öltözködik úgy, mert nincs pénze a 20ezres pólóra amivel igazán harmonizálva érezné magát, attól még megállapítod nekem, hogy milyen ember?
  • salsoul
    tekintene >>> tekint
  • Rabbit20
    hát énis vezettem már bmw-t meg anyósülésen ültem a8-ba azér valljuk be van különbség mittomén suzukihoz képest :D
    bár én elvből nemvennék ilyen autót, akármennyi pénzem lenne ^^ nemszeretném ha kocsim alapján ítélnének meg
  • salsoul
    Isten pedig téged a tekintene hulladéknak.
  • salsoul
    Nos, neked annak megfelelően alakul a megjelnésed amit szeretsz, amivel harmonizálsz vagy...?
  • Molnibalage
    Az, hogy te mit akarsz egem hol érdkel? Darwing evolúciós hulladéknak tekintene, de az más tészta...
  • Molnibalage
    Ugye nem haragszol ha innentől nézlek komplett hülyének? Mondanám, hogy tegyen fel képet magáról ide 3 sg-s leányzó (de nem azok akik ide írnak!) és 10 kérést felteszek. Ha abból 50%-nál többet eltalász akkor hajlok harra, hogy gondolatolvasó vagy. Természetesen nem tehetsze fel kérdéseket.
  • Fbn Lx
    az aszexuális impotens ember megkérdezi az egészséges férfit, hogy orvos látta-e már.
    Hova tartunk? lassan a buzik fognak megbotránkozni a heterókon.
  • salsoul
    Erről van szó.
  • salsoul
    2004-2006-ig Pesten két csaj volt aki fel tudta kelteni érdeklődésem...
    Egy éve pedig havonta egyszer egy hétvégére járok Pesten és semmi figyelemre méltó...

Sem a vonaton, sem a négyeshatoson, sem a 61-esen, sem a metrón...

(a DJ-s időszakomban válhattam rezisztensé a ribanc jellegűekre...)
  • bl0kiM
    egyetemre járok, itt is akadnak jó csajok, de nem akarok összejönni (még csak egy randi erejéig sem) egyikkel se! ez nálam az emberi méltósághoz hozzátartozik, többre értékelem magam annál hogy akárkivel leálljak. a tegnapi almás játékot újfent leírnám, de lassan füstöl a billentyűzet... (:
  • ba32107
    Mi a problémád ezzel?
  • Rundstedt17
    Pedig én is így vagyok majdnem,jó kicsit túlzott de sok jó csajt látni tömegközlekedésben
  • bl0kiM
    "Felszállok egy villamosra és 5 perc alatt 10 olyan csaj van akivel bármikor randiznék egyet." és mond csak, orvos látott már??
    na most akkor ki csóvál kicsodát?
  • gbc csabika
    Salsoul a maga által elképzelt világban él, szart sem tud az eddigiek alapján:)
  • salsoul
    Elárulja a megjelenésével.
  • Willenbrock
    Erről jut eszembe hogy én pont ilyesmi helyzetben voltam tavaly Kecskeméten.Látom ott áll a Mig-21 bisz-na ebbe be kell ülnöm mondom magamnak.Akkor láttam hogy szinte csak kisgyerekeket ültettek bele-ekkor arra gondoltam olyan mintha játszótéren lennénk ha beleülök még azt gondolják majd:ez a vén marha mit keres ott?Egy felnőtt tovább ült benne mert elég sokat beszélt a bemutató pilótával,a gyerekek pedig nyűglődni kezdtek a sorban.Egy apuka hangos megjegyzéseket kezdett tenni hogy most mit menőzik a fickó a kabinban,mert régen biztos repülős volt és most felvág stb.Közben jó hangosan mondogatták a gyerekeknek hogy majd mindgyárt beszállunk.Na ekkor már tényleg kezdtem úgy érezni hogy a gép inkább egy játszótéri mászókára kezd hasonlítani.Végül azért beleültem de látszott a mögöttem álló gyerekes szülőkön hogy elvárnák hogy mindet magam elé engedjem,merthát ez a gyerekek játéka.Ez off de most ez jutott eszembe
  • clio1616v
    nem kell látni ahhoz...