Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, ha meg valóban az evolúció "szabályai" szerint harcolnék akkor meg én lennék a szemét. --> megölöm / elteszem láb alól az összes többi pasit aki csak rád mer nézni, stb. Harcoljak így érted? Ez kell neked? Alacsonyodjunk le állati szintre? Persze tudom, te valszeg nem ebben a formában gondoltad, de nem gondolod, hogy ez a "küzdjünk meg duma" egy nem kicsit idegesít sokakat?
"És ne hidd azt, hogy minden lány az elsõ randin elkezdi tervezni az esküvõt, viszont a lányok inkább stabilabb kapcsolatra vágynak, mint holmi egyéjszakás kalandra."
Az lehet. Csak valahogy sokszor nagyon nem ez jön át. Mi is erre vágyunk bizonyos szinten. Miért? Mert, ha van egy jó kapcsolat, akkor nem kell nap mint nap "küzedni" és jól érezzük magunkat benne. Küzdöttem a suliban, küzdök a sportban, hol a túróba küzdjek még? Küzdelem az egész élet? Az lehet. De azért húzzúk meg már a határvonalat valahol talán. És akkor az ember rá is jön, hogy talán túlzóak az igényei sokszor.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De akkor is szégyellje magát össze, aki így gondolkodik. 😊 Legyen fiú vagy lány, tökmindegy. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
mindenki másképp képzeli a dolgokat, fölösleges általánosítani, persze vannak, akik hasonlóan vélekednek egy egy témában, de másban meg megint nem, szóval...
Ha kurvát, egyszerû a dolgod. Ha barátnõt, akkor harcolj meg érte.
És ne hidd azt, hogy minden lány az elsõ randin elkezdi tervezni az esküvõt, viszont a lányok inkább stabilabb kapcsolatra vágynak, mint holmi egyéjszakás kalandra.
Teszem hozzá nálam mostanság nem a "nem sikerült" hanem a "nem akarom" (ezért meg se próbáltam) kártya játszik. Nem sok értelmét látom (már) az ilyen kalandoknak.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Korombeli 23 éves pasikat kérdezném, hogy mostanában nektek sem sikerül csajszival összejönni csak szex céljából?
Minden randi esetén, amikor elmondom nekik, akkor visszautasítanak.
Mindenki rögtön családot akar alapítani ,vagy mi franc van?
Illetve minigirl-tõl kérdezném a véleményét..., csajoknál ilyen nem létezik??
pfff...
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Tény hogy széles palettáról válogatok ha ezközökrõl van szó amik a céljaimhoz vezetnek. De egyvalamit tudok mondani. Mindíg a töbség, a társadalom mint olyan hasznát nézem, és nem elsõsorban a sajátom. Ha ez tetszik valakinek, az csak jó. Ha nem, hát nem zaklat különösebben.
Mint Dionüszosz, én is keresem az igaz embereket, a rendes embereket, a jó embereket. KEveset találtam életemben. NAgyon keveset. És azok felérõl is kiderült hogy csak nagyon ügyes álszent. De ez nem tart fel a keresésben. 😊
a pénz és az egoizmus pedig a két legnagyobb erény a mai világban
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Na mindegy...
Elõzõ témához: Egyetértek bounty88... Jobb ha vársz egy kicsit. Lehet hogy csak simán elfoglalt. Senki nem szereti ha a nyakára járnak. Ismerek olyan srácot aki hihetetlenül a nyakára jár az embereknek (lányoknak is). Szó szerint megjelenik az ajtóban. Egy ideig talán elér vele valamit, de hosszú távon hihetetlenül frusztál mindenkit, és nagyon csúnyán vágják ki (jómagam is kitiltottam a laksásból, és még vagy fél tucat emberrõl tudok)... Tehát ne ess ebbe hibába! "A türelem rózsát terem." És mint tudjuk: "Nincs rózsa tövis nélkül." Fogd fel úgy, hoyg ez a tövis!
Bármelyik esetrõl van is szó, jobb, ha nem írsz neki, mert azt rossz néven veheti, vagy esetleg cseszegetésnek. Várj 1-2 hetet, és ha még mindig nem írt, akkor próbálkozz csak újra.
de máshol meg lehet beszélgetni a csajokkal meg minden! de olyan még nemvolt hogy egy tánc után többet akart volna a csaj!
Nekem sikerült!
1 évig csak beszélgettünk szal ilyen barátfélék voltunk...aztán összejöttünk és még most is együtt vagyunk!
Nagyon egymáshoz valóak vagyunk, jó kapcsolat lett 😊
Jah és téll 1 év volt megismerés és összejövés között pár nap eltérés volt 😊 (szeptember 19.én jöttünk össze és elõzõ év szeptemberében ismerem meg)
Szia! Minap írtam neked, és nem reagáltál vissza, gondoltam írok megint...vagy...Szia! Hogy-hogy nem írtal vissza?
Vki segítene? Amúgy csak annyit kérdeztem abban az üziben, amire nem válaszolt, hogy hogy van, mi a helyzet vele, mert már rég nem beszéltünk/találkoztunk...
aztán majd meglátom, mit dob az élet
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Keress olyat, aki nem nyûg. Nem lesz egyszerû, de lehetséges. Nekem is sikerült.
/boldog házas
Xbox Live gamertag: kilencnad
Mire mondják ezt, valamit, amikor lezárnak, vagy hogyan lehetne ezt megfogalmazni?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!