nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    #7331:
    Oké. Engem ettől még Isten teremtett a maga képmására, és azt az oldalbordát keresem ami belőlem való. Te ettől még eredeztetheted magadat az állatoktól. Te utóbbi szerint élsz, én meg az előbbi szerint. Te az állatok szokásait követed, én meg hagyomány értékeit.

Egyébként feltennéd rá a fütykösöd, hogy nem létezik? Vagy ennyire nem azért nem vagy biztos benne?

#7332:
    Találhat, az ő dolga. Én nem futok plusz meddő köröket. Nem vagyok sem kapcsolat, sem szex, sem társaság, sem szórakozás függő. Életemet meg tudom tölteni tartalommal, nincs gondom az egyedülléttel. És ameddig a kiválasztott el nem jő, addig dolgozok magamon, és azon, hogy egy családot el tudjak majd tartani egyedül.
    (Ez az el nem jő dolog nem azt jelenti, hogy míg házhoz nem jön, hanem ameddig el nem jön az ideje, mint ahogy a barátságaim ideje is eljött, és ahogy az élet hozta az igaz barátaimat tőlem független.)

Szex és vetközés nélkül is el tudom dönteni, egy szembenézésből, pár szóból, hogy kivel látom esélyét egy olyan kapcsolatnak amit én keresek. Ami meg nem olyan, abba nem megyek bele. Én ilyen természet vagyok.

Egyébként a nőknek sem lehet egyszerű rendes férfit találni. Én a munkámhoz nem találok rendes férfit, akinek szikla szilárd erkölcsi és morális tartása van, és akivel úgy tudok bármikor beszélgetni, dolgozni, hogy a figyelmét nem vonja el pár tejcsárda. Én ha nő lennék nem tudnám elviselni, hogy A férfi mellettem szemmel másokat csöcsörészik, és nem tudok vele úgy beszélni, hogy másik tejcsárdák ne vonnák el a figyelmét...

Ami a szex ellenességet illeti: mondom, hogy nem értettél meg semmit.
    Nincs itt szex ellenesség. Amiről szó van az az, hogy a maga idejében a maga helyén.
    Nem elhamarkodva nem elkapkodva, nem szórakoztató cikké degradálva.

---

Más: egyik ismerősömék most házasodnak, és valami ilyen házasságoktatásra járnak (mert kell), és férj már azt mondta, hogy neki mikor nem jó, mert akkor meccs van a tv-ben...
    A látó szem látja, hogy mi lesz, mi nem lesz ebből...