22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#7333 Én sem... -
#7332 és attól hogy valaki teszemazt 25 éves koráig összevissza kefélget, atótól még találhat 26 évesen olyan csajt akivel élete végéig boldogan fog élni. szal nem értem ezt a nagy szexellenességet. -
#7331 én se tartom magam állatnak, de állatból fejlődtünk ki, az ösztönök megvannak bennünk is, csak jobban tudjuk őket irányítani. és igen, fogok találni testilelki kielégülést, mert én nem azt az idióta elvt vallom hogy 1 db nő van a világon aki nekem van teremtve meg stb.. és majd rá fogok várni. egyszerüen csak 1 olyan csaj kell akivel megértjük egymást, és máris megvan a boldogság. te meg vársz itt egy nemlétező nőre aki maaajd egyszer biztos eljön és akkor huuuha. -
clio1616v #7330 mondtam egy szóval hogy teljesen?
ha mindent jól csinálsz soha nem ismer meg a párod teljesen... -
#7329 minigirl szerintem egy kimondhatatlan, megfogalmazhatatlan, mérhetetlen, megfoghatatlan faktorra, szikrára gondolt, amit az ember csak úgy érez és ez vagy van vkiben vagy nincs.
Ennek elbírálása az első benyomással történik.
Van akinek van füle az első benyomás szavának meghallására, van akinek nincs.
Majd minigirl elmondja, hogy ilyesmire gondolt-e. -
#7328 [upsz - a lábjegyzett duplázódott ] -
#7327 Ismét valaki ki az egekbe emel, gondol*.
Könyörgöm ne tegyétek! Én egy közönséges szarházi vagyok.
Amiben mi ketten mások vagyunk azaz, hogy én nem tartom magam állatnak.
Ergoooo, inkább még kevesebb vagyok mint te, vagy az általad felvázolt embertípus.
Egyébként én is kíváncsi vagyok, hogy a köv. harminc évben fogsz-e egy nőnél is testi, lelki meghitt kielégülést, boldogságot, békességet találni.
----------------------------------------------------------------------
* ennél a résznél óhatatlan arra kell gondolnom, hogy tudat alatt vagy mi a szösz, ti érzitek a metódusotokat alacsonyabb rendűnek az enyémnél, mert hogy az enyém bárminemű felsőbbrendűségéről sehol sem írtam.
Pusztán csak arról, hogy van valami, ami több mint hormonális szexualitás. Amiről én beszélek az lelki, szellemi faktorokat is bevon.
----------------------------------------------------------------------
* ennél a résznél óhatatlan arra kell gondolnom, hogy tudat alatt vagy mi a szösz, ti érzitek a metódusotokat alacsonyabbrendűnek az enyémnél, mert hogy az enyém bárminemű felsőbbrendűségéről sehol sem írtam.
Pusztán csak arról, hogy van valami, ami több mint hormonális szexualitás. Amiről én beszélek az lelki, szellemi faktorokat is bevon. -
#7326 nemnem, az emberek nem ilyen egyszerűek, valakit évek alatt se lehet teljesen megismerni. -
clio1616v #7325 ehhez látni sem kell, elég ha leír olyan őszinte gondolatokat, amelyeket te elhiszel neki... -
clio1616v #7324 1 perc alatt kiderül, hogy akarod-e megismerni... -
clio1616v #7323 Ezt is kár volt írnod... -
#7322 az hogy boldog vagy e valakivel nem 2 nap alatt fog kiderülni, minigirl meg pár nap után lazán elküldi öket a picsába hogy "jabocs teccel meg birlak meg jó veled de nem te vagy a nagy ő menny a csába" -
#7321 A jó szex nem 5 percig tart és nem egyszer. A többire meg nem is regálok, mert minek... -
#7320 az meg egy aljas mocskos dolog. 1éjszakás dolog akkor van rendbe ha mind2 ember azt akarja és előre le is tisztázza. átbaszni a másikat szemét dolog. -
clio1616v #7319 a jól érzem magam és hogy boldog vagyok nem ugyanazt jelenti.. nektek komoly problémátok van a magyar nyelv értelmezésével.. -
#7318 nem csak azzal jó, de tény hogy azzal joBB. -
clio1616v #7317 ja az kimaradt, hogy aztán nyugalommal konstatálja, hogy sajnos muszáj lesz tovább keresni a nagy őt mert te nem voltál jó, annyira... ^^ -
#7316 "nem találom meg azt a srácokban, amit keresek. Még akkor sem, ha jól érzem magam velük."
nem nyert -
clio1616v #7315 ja azzal aki odafigyel rád is... nem csak 1-2 percig vergődik rajtad.. felöltözik.. aztán pá -
clio1616v #7314 Tudja bizony... azt hogy jól érezze magát vele, boldog legyen... nem 5 percre... -
Stupid Peach #7313 szex, szex és szex!!!Csudaklassz:D -
#7312 tudod egyáltalán hogy mit keresel bennük? -
#7311 Jahh már értem, te itt valami húdenagyon különleges embernek tartod magad ugye? azt hiszed te felsőbbrendú vagy másoknál és folyamatosan jössz a baromságaiddal. nem az a baj hogy egyedi gondolkodásod van, hanem az hogy ettől úgy elszálltál mintha te lennél a Nagy Mindentudó, kár hogy senki se vesz komolyan. nem mintha bántani akarnálak, de akkora baromságokat írsz néha, amiket komolyan is gondolsz, hogy az ember nem birja megállni hogy ne szóljon be. de majd térjünk vissza a témára 30 év múlva. kíváncsi leszek a "nagyŐŐrevárok" felfogásoddal mikorra találsz magadnak nőt -
#7310 lol -
#7309 Hagyd, új kanegér van a pályán. xD -
#7308 ha állat vagy és kúrni akarsz, akkor kúrjál - nem kell ennek leírásához 2048 karakter -
Rundstedt17 #7307 hagyjad salsoul impotens:DDDD.... -
#7306 amugy kurvára felesleges volt ezt leirnom mert a ti véleményeteket ugy se változtathatja meg semmi, ugyanigy az én véleményemet se. legalábbis egymásnak forumon irogatás biztos nem, max az életben történő dolgok. Ezért is nem értem hogy miért megy még mindig folyamatosan az irogatás ebbe a topicba. -
#7305 bazmeg ez de hosszu lett -
#7304 de, megértettem mindent, adott pár szerencsétlen akit 1-2szer lekoptatott 1-2 csaj, és ezért ugy gondolták nem próbálkoznak tovább, inkább összejönnek egy fórumon és elkezdik szidni a mai lányokat hogy mekkora gecik meg stb... És akkor itt egyesek megpróbálják megcáfolni a természet törvényeit is olyasmi szövegekkel hogy "áá nekem nem kell szex én csak a nagyŐŐŐre várok vele is csak 10 éves kapcsolat után fekszek le max engem nemérdekel semmi féle testi kapcsolat stb..." Az ember BIOLÓGIAILAG úgy van megalkotva hogy ha meglát 1 jólkinéző ellenkező nemü embmár embert akkor meginduljon benne valami. Az állatoknál is így megy, az ember is 1 állat, csak fejlettebb sokkal. A külömbség hogy a kutya meglát az utcán egy nőstényt egyből beveri neki a lompost, az ember azért már inteligensebb ennél, nem hágja meg a villamoson mindenki szeme láttára az első szembejövő jócsajt, de megnézi magának és elgondolkodik rajta hogy "dejólenne.." És ha lehetősége van rá törekszik is arra hogy felszedhesse, aztán ha kiderül hogy jól megértik 1mást és öszeillenek akkor jöhetnek a komoly dolgok is. aki férfiember létére meglát egy jónőt az utcán és nem a szépséget látja benn hanem azt hogy "huuu de erkölcstelen" az nem egészséges ember. magyarázhatja akármivel, gyárthat oldalakon keresztül elméleteket mint Salsoul, de egészséges férfiember akkor se lessz. az egész szerelem dolog a biológiánalapul. pl egy impotens ember nem lesz szerelmes, max kedvelhet valakit, vagy szeretheti szeretetből, de szerelmes nem lesz. Ezt a sok szarságot csak azért irtam le mert itt mindenki álszenteskedik hogy őt nemérdekli a szex éshogy milyen gusztustalan máá hogy valaki az élvezetért csinálja. persze jo dolog a komoly kapcsolat, de alapbol arra utazni marhaság, annak ki kell alakulni, és akár hiszitek akár nem, ezek is az erre-arra történő csajozgatásokból fognak kikerülni. igen, lehet hogy egy szórakozóhelyen megtetszik neked valaki, és először csak keféltek, aztűn rájöttök hogy többet akartok egymástol és hoppá, idövel jön házasság meg gyerek meg stb... -
#7303 jaaa ha lány vagy az más:D -
#7302 Mindenkit akit nem a farok csovál? -
#7301 nos, semmit sem sikerült megértened a 92 oldalból.. -
debussy #7300 Bocs, de szerintem az normális, hogy egy lányt zavar az ilyesmi, ha egyesek már durván művelik... -
Rabbit20 #7299 hát zavarni éppen nemzavar, de semmibe se nézem az ilyen csajokat... -
#7298 így van, de akit ez zavar, az vagy hazudik, vagy valami nem stimmel vele... -
debussy #7297 Természetes az én ismerőseimre sem jellemző, mert igyekszem megválogatni a barátaimat.
És persze ez nem egy általános érvényű kijelentés.
De, azért gondoljatok bele: Nagyon sok olyan lányt látni a héven, meg mindenhol, hogy kb én jövök zavarba, ahogy kinéznek, pedig nem vagyok konzervatív. -
debussy #7296 bocs: mindent -
debussy #7295 Erkölcsi tartás hiánya alatt azt értem, hogy a legtöbb lány sok minden túl könnyen vesz komoly dolgokat.
Egyre több olyan lány van, aki nagyon rosszul gondolkodik erről a témáról.
Bár a szülők is hibásak. Hogy engedheti meg egy anyuka egy 8os lány (kb14éves) egy végzős fiúval járjon? Semmiképp sem tesz jót egy ilyen fiatalnak és a lelki világa is sérülhet. -
Rundstedt17 #7294 Reklám