Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberek határtalanul egoista önzõ disznók.
Ezért nem találnak egymásra.
Mindenki csak a mag javát keresi.
"Mi másra is kellene egy rendes lány mint a saját javamra..."
a világ alakul(t) át rohamosan, és megváltoztak az emberek is vele együtt...mindenki rohan, mindenki csak keresi a pénzt, vagy tanul, közben nem koncentrál másra...., meg mást tekint értéknek egy mai ember, mint pl. 50 évvl ezelõtt...
De hát a korkülönbség miatt ebbõl sem lehet semmi.
Keresek tovább 😊
Egyébként így ki fogunk halni, de komolyan. Nem találnak egymásra a nõk és a férfiak. Tuti, hogy ez is az egyik oka annak, hogy egyre kevesebben élünk Magyarországon.
Persze rengeteg oka van még, nem sorolom, mindenki tudja.
és nem hagyom magam provokálni 😛 <#ravasz1>#ravasz1>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Hallod sedó báttya....ezt a soulhuntert kapcsolhatnád le, mert ez még rosszabb virslinél is!
Azért egy ilyen flémelõnek, mint soulhunter elérni bizonyos célokat egy színvonalas és korrekt fórumon (mint pl. egy topik bezáratása épp az õ flémjei miatt), az egy ici-picit gáz. Eddig azt láttam, hogy az ilyenekhez hasonlók megfelelõ büntetésben részesültek itt, még ha a genyózásaikat olyan ravasz, sunyi módon is tették, mint ahogy ezt soulhunter teszi.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
csak néha erõsebb elmével találkoznak, és inkább visszahuzodva éldegélnek szerényen, nehogy odajussanak, mint az elõzõekben is láthattuk 😊
amugy a rendes lányok már vagy foglaltak, vagy még tul fiatalok <#idiota>#idiota>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
én ismerek (ma is dumáltam vele) egy nagyon rendes csajt, nagyon aranyos, szorgalmasan tanul,õ sem nagyon ismerkedik másokkal, csak barátok vagyunk amúgy, amikor sokat találkoztunk, akkor kérdezte meg egyszer hogy akarok-e tõle valamit, de õ sajnos nem szerelmes...
de nem bánom, barátok vagyunk néha találkozunk. jó vele dumálni 😊
Hol rejtõznek a normális, kibírható csajok? Belevetik magukat a munkába, nincs egy csöpp szabadidejük sem?
Nem ismerkednek sehol?
Na az majd flém lesz.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egyszer benéztem, de elég volt annyi is.<#wilting>#wilting>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Nem hittem azt, csak azt hittem lealacsonyító egy ilyen topikba irogatni a nagyrabecsült sport topikok mellett.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Van ez így.
o_O -,-\'
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Kicsit több megértés kéne mindkettõtöknek a másik irányában. Szerintem.
#3463 az utolsó hónap szinte egy rémálom volt mert mindenen összevesztünk minden második nap haragba voltunk, így megbeszéltük hogy így lessz a legjobb (abban a pillantban) de persze így csak rosszabb lett mind kettõnk helyzete
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
De ha minden kötél szakad, van más jelöltem is <#smile>#smile>
o_O -,-\'
Az meg a másik, hogy bele nem másznék egy szerelmi háromszögbe! Isten ments! Van elég gondja, baja az embernek, nemhogy még ez is <#vigyor5>#vigyor5>
o_O -,-\'