Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
mag=maga
salsoul
Szókimondó leszek:
Az emberek határtalanul egoista önzõ disznók.
Ezért nem találnak egymásra.
Mindenki csak a mag javát keresi.

"Mi másra is kellene egy rendes lány mint a saját javamra..."
gercse
hát lehet benne valami, de ez nem csak itt van így szerintem, hanem minden hasonló országban mint a miénk

a világ alakul(t) át rohamosan, és megváltoztak az emberek is vele együtt...mindenki rohan, mindenki csak keresi a pénzt, vagy tanul, közben nem koncentrál másra...., meg mást tekint értéknek egy mai ember, mint pl. 50 évvl ezelõtt...

Hijnye, pedig már mennyire elkezdtem örülni, hogy találhatok végre egy rendes lányt 😊
De hát a korkülönbség miatt ebbõl sem lehet semmi.
Keresek tovább 😊

Egyébként így ki fogunk halni, de komolyan. Nem találnak egymásra a nõk és a férfiak. Tuti, hogy ez is az egyik oka annak, hogy egyre kevesebben élünk Magyarországon.
Persze rengeteg oka van még, nem sorolom, mindenki tudja.
gercse
Nem igazán vagytok egy korosztály 😄D
Nálam is két évvel fiatalabb(18)

Mutass be neki! <#vigyor3>
soulhunter
témához szoltam,ha nem tünt vna fel 😛

és nem hagyom magam provokálni 😛 <#ravasz1>

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Nandusz

Hallod sedó báttya....ezt a soulhuntert kapcsolhatnád le, mert ez még rosszabb virslinél is!
Azért egy ilyen flémelõnek, mint soulhunter elérni bizonyos célokat egy színvonalas és korrekt fórumon (mint pl. egy topik bezáratása épp az õ flémjei miatt), az egy ici-picit gáz. Eddig azt láttam, hogy az ilyenekhez hasonlók megfelelõ büntetésben részesültek itt, még ha a genyózásaikat olyan ravasz, sunyi módon is tették, mint ahogy ezt soulhunter teszi.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

SHADOWEYES7
Ezt csukni fogom,vagy kivágom az összes flémelõt!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

soulhunter
ismerkednek õk...
csak néha erõsebb elmével találkoznak, és inkább visszahuzodva éldegélnek szerényen, nehogy odajussanak, mint az elõzõekben is láthattuk 😊

amugy a rendes lányok már vagy foglaltak, vagy még tul fiatalok <#idiota>

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

gercse
hát lehet, hogy nem ismerkednek, mert nincs bizalmuk,
én ismerek (ma is dumáltam vele) egy nagyon rendes csajt, nagyon aranyos, szorgalmasan tanul,õ sem nagyon ismerkedik másokkal, csak barátok vagyunk amúgy, amikor sokat találkoztunk, akkor kérdezte meg egyszer hogy akarok-e tõle valamit, de õ sajnos nem szerelmes...
de nem bánom, barátok vagyunk néha találkozunk. jó vele dumálni 😊

Térjünk vissza a topic témájához!
Hol rejtõznek a normális, kibírható csajok? Belevetik magukat a munkába, nincs egy csöpp szabadidejük sem?
Nem ismerkednek sehol?
gercse
az indítóval van a baj mindig...ha nem indít senki, nincs flém

Ez szerintetek flém? Akkor várjátok meg amíg nessike meg a két s betûs beteszi ide a lábát.
Na az majd flém lesz.
Komolyan eszrevehetned es leallithatnad mar magadat!

Z
"Attól tartok, megint ide özönlenek majd a szíp emberek." --- Te direkt indítod a flémet? A véget nem érõ piszkálódás miatt zárták be a másikat...teljesen érthetõ módon.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Na mit mondtam. Megjött az elsõ <#bohoc>
salsoul
Még egy kicsit gerjeszted a dolgot és "jóslatod" valóra válik.
Elég gumi volt a "ritka rendes fiút találni" topic is. Attól tartok, megint ide özönlenek majd a szíp emberek. <#csodalk>
gabber_saviola
gumiszoba pedig jó. a sajátban kisebb csoportok/társaságok vannak, ha ott nem ismersz senkit akkor tényleg uncsi.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rita79
A gumiszoba szerintem elég idióta meg egyszerû, a saját topikok közül szintén egyik sem fogott meg.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

gabber_saviola
mármint melyikbe?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rita79
Oda én nem járok.
Egyszer benéztem, de elég volt annyi is.<#wilting>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

gabber_saviola
nem értem mirõl beszélsz, gumiban és a sajátban is aktív vagyok 😛

Rita79
Neeeeeeem!
Nem hittem azt, csak azt hittem lealacsonyító egy ilyen topikba irogatni a nagyrabecsült sport topikok mellett.

gabber_saviola
miért, szerinted egy modájnak nincs magánélete? 😄

Rita79
Te itt?<#taps>

gabber_saviola
Idén februárban kidobott az akkori sunám...kicsit megviselt a dolog. Aztán március környékén megismertem egy másikat, akivel egy baráti viszonyt alakítottam ki, sajnos nem akart többet...Közben elkezdtem találkozgatni a 4 évvel ezelõtti suneszommal, sajnos vele ugyan az a helyzet mint régen...túl komolytalan. Aztán 2 hete teljesen véletlenül megismertem valakit...frankón nem kezdeményeztem és nem is nyomultam rá, simán Õ adta a tudtomra, hogy ebbõl eksön lehet. Meglátjuk.

Csak arra akartam kilyukadni, hogy akad rendes lány, meg is lehet találni. Aztán nem biztos, hogy illik hozzánk.
gameplusz
😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Tegnap találkoztam egy rendes lánnyal. De túl pörgõs életet él. Nem hozzám való. Én mást akarok.
Van ez így.
Xreactor
az igaz.. x-D

o_O -,-\'

Már rájöttek szerintem <#smile>
Xreactor
Ejj..nem szabadott volna egyböl szakítani..föleg ha még szerelmes vagy belé. De ha újra összejöttök akkor ez a szünet lehet hogy jót tesz a kapcsolatnak mer rájöttök hogy milyen fontosak vagytok egymásnak. :-)

o_O -,-\'

A kiindulási pont jó nálad, már csak azt kéne megtudni, hogy mi az õ hozzáállása ez ügyben.
DJKonya
de ha azon mullik utána megyek még gyalog is, akor a világ vágére is....:-/

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

DJKonya
aham értelek, majd beszélek vele de mindenképp személyesen telefonon vagy msn-en szóba se jöhet csak az a baj hogy tegnap elutazott koleszba úgyhogy nehéz lessz utolérni:-/

Amit írsz azokból azt szûröm le, hogy a kompromisszumkészséggel van nálatok valami gond.
Kicsit több megértés kéne mindkettõtöknek a másik irányában. Szerintem.
DJKonya
na jó hát tudod mivan az ember nem lát a szerelemtõl aztán meg jó nagyot csattan

#3463 az utolsó hónap szinte egy rémálom volt mert mindenen összevesztünk minden második nap haragba voltunk, így megbeszéltük hogy így lessz a legjobb (abban a pillantban) de persze így csak rosszabb lett mind kettõnk helyzete

Nagyon egyszerû, kezdjétek újra. Mi volt egyébként az oka a szakításnak?
Ennyit arról amit pár hónappal ezelõtt írtál hogy neked csak õ lesz<#ejnye1><#vigyor>De én elõre megmondtam<#crazya>Mindig igazam van<#nevetes1>

DJKonya
majdnem egy hónapja szakítottam már barátnõmmel de most kezd bennem tudatosodni hogy mit tettem és hogy hiányzik és még mindig szeretem:-/ õ is sokat szenved mióta megtörtént ez az egész, látom is és mondják is hogy nem akar kimozdulni otthonról csak ha muszály és mosolyt is nehéz az arcára csalni, mikor átmentem hozzá már egy párszor beszélgetni mindnek azt volt a vége hogy a válom sírt. Egy jó hete kezdem érezni hogy teljesen üres lett az életem nincs kivel megosztani azon bajaim amit neki mindig elmondtam és olyan rossz hogy nincs kit megölelni vagy megcsókolni. Persze mikor szakítottunk megbeszéltük hogy barátok maradunk, de ez már nem olyan mint 15hónappal azelõtt, mert már mint elmondtam ovodás korunktól együtt nõttünk fel, sosem leszünk már olyan barátok mint azelõtt, Neki én vagyok az elsõ nekem õ több mint 10 éve ismerem de nem tudok kiszeretni belõle. Egyszerûen mintha egymásnak teremtettek volna, de méges tudom mitévõ legyek.......<#szomoru1><#zavart2><#wow3>

A levelébõl arra következtetek, hogy ez utóbbi, azaz egy olyan nõ, aki nem szeret lezáratlanul hagyni egy kapcsolatot. Ritka az ilyen, igaz, de épp ezért értékelem. Az is tetszik, hogy õszintén megmondta, mi a helyzet. <#wink>
Daffit
Az ha valaki szakít ott mindegy az ok, a lényegen semmit sem változtat. Ha utólag kell tisztázni, akkor viszont talán van egy kis bûntudata, ami vagy azért van, mert még talán reménykedik, vagy egy normális nõ, aki nem szeret semmit lezáratlanul abbahagyni. Az utóbbira sajnos nagyon kicsi az esély...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Fene tudja, csak annyit mondott, hogy tisztázzák a szakításuk okát.
De ha minden kötél szakad, van más jelöltem is <#smile>
Xreactor
Hát mondjuk nem tudom hogy az normális hogy valaki ok nélkül szakít...és azátn csak késöbb mondja meg az okát..elég genny dolog szerintem..de hát õk tudják :-D

o_O -,-\'

Abból a szempontból normális, hogy elõször tisztázni akarja a volt barátjával a szakításuk okát/okait. Teljesen természetes ez a dolog. De ha egy kicsit is ügyes a srác, a csaj visszamegy hozzá...
Az meg a másik, hogy bele nem másznék egy szerelmi háromszögbe! Isten ments! Van elég gondja, baja az embernek, nemhogy még ez is <#vigyor5>
Xreactor
Hát lehet jól érzed..tapasztalatbol mondom..ha egy nõ türelmet kér, föleg egy volt barát miatt, akkor abbol nem lesz semmi jó. Ezek szerint még nem közömbös neki a volt barátja, ugy h valszeg még szerelemes belé..ugy hogy legjobb ha hagyod mielött még megszopat. Persze nem akarok beleszólni..de voltam ugyan ilyen szituban.

o_O -,-\'

Megint írt 2 rendes lány. Az egyik a következõ levelénél türelmet kért, mert a volt barátja újra felbukkant és nem beszélték meg tulajdonképpen azt sem miért szakítottak. Na ebbõl se lesz semmi úgy érzem. Mármint nekem jó dolog nem fog kisülni belõle.
s akkor durva a szitu, ha hasonló lelkületûnél, az ember magából indul ki...