nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    Lirion, Rundi: ne magatokból induljatok ki plíz ha meg szeretnétek érteni azt amiről beszélek.

#7183:
    Mindegyit ugyan olyan könnyű vagy nehéz.
    Ha fullosat akarok akkor magamra kell fújnom pár liter parfümöt, hajamra kell kennem pár liter hajzselét, kell egy fehér trendi ing, meg egy farmer dzseki, plusz a mai trendi nyelvjárás és máris minden csaj nekem integet meg kacsintgat az utcán, BKV-n... és szabadon válogathatok a fullosabbnál fullosabb hetérákból. Ez a tapasztalat.
    Csak én nem hetérát keresek...

#7184:
    Neked sem esik nehezedre ;)

#7189:
    Bizony még 70 évesen is tanulni fogok és remélem, hogy még 90 évesen sőt még tovább is...
    Sajnos vagy nem sajnos: igazi vonzalmat és szerelmet, az élet nagy ajándékát nem osztogatják úton útfélen, boldognak boldogtalannak. A príma metódusod sem talál sehol nyugalmat és boldogságot, állandóan bolyongania kell.
    Így a gyakorlat próbája még várat magára, míg rá nem találok a megfelelő partnerre. Viszont ha rátalálok... 7x100 évig sem fogunk unatkozni ;)
    Jött mentekkel mindenről csak nagyon alap jött-ment szinten lehet értekezni, legyen ez építészet, vagy szerelem akármi.

Amit valójában én csinálok az a Delphoi jósda épületére felvésett tanács megfogadása: Ösmerd meg tenmagad! És én elkezdtem megismerni önmagam. Azt nem tudom végzek-e vele valaha. Azt azonban tudom hogy ez vezet minden más megismeréséhez is. Így amilyen szinten ismered önmagad, csak olyan szinten ismerhetsz meg bárkit, bármit is. Minden otthon kezdődik ;)
    A párkapcsolat is... magaddal... hogy mennyire figyelsz rá oda ;)

#7195:
    Én a belső hangom szavát fel nem adom, mindenkor ahhoz tartom magam.
    Nincs az az akármilyenizmus, akármilyenista elgondolás amiért feladjam.

#7203:
    Valami ilyesmi is, igen. A szemérmesség és szerénység sokkal jobb szavak.

#7204:
    A megismerést, megértést, figyelmet, önismertet és hasonló képességeket az ember csak magán tudja művelni és gyakorolni. És ezektől függ, hogy milyennek lát majd egy képet, festményt, nőt akármit. És egyáltalában az, hogy milyen themat fest majd.

Ami a több nőt illeti: egy nekem tízezer ha legkülönb ;)

#7219:
    Az én életemet én határozom meg és nem többség, nem statisztika.
    Egyébként azt is érdekes lenne kivizsgálni, hogy miért van az “emberek nagy többsége min. 2 partnerrel együtt van hosszabb-rövidebb ideig”. Az én vizsgálataim azt mutatják, hogy azért, mert az emberek, mint pestis elől menekülnek az egyedüllét elől...