Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rita79
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a lány nem akar tõled semmit.
Ha akarna, akkor írt volna valami olyat, hogy milyen jó lesz, hogy tudtok még találkozni, meg nem a közös barátnõtöket pusziltatja, hanem téged.
Legalábbis, ha egy nekem szimpatikus srác írna sms-t, akkor a végére tuti, hogy odaírnám azt, hogy "puszi".
Egyszerûen nem akar bunkó lenni veled, hogy csak úgy nem válaszol, de egy csöppet sem bátorít.
Remélem nem lesz igazam, de szerintem csak egy havert lát benned.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

ezaz, írj még ilyet és szerencsétlennek tényleg semmi önbizalma nem lesz.

Sok sikert Tarajos! <#wink>

Kérem kapcsolja ki!

chhaya
a sírás nem zsarolás... legalábbis biztos nem mindenkinél. csak veszekedés közben egyszer csak van egy olyan pont, amikor elszakad a cérna.
a 20-as ponton még tényleg dolgozni kell. 😄D

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Zetorg
talán azért nem írta, mert nem várja 😄
de próba szerencse...

Tarajos Sül
Köszönöm szépen
Igen-igen jók ezek a programok

A balatonon köztünk 20 km táv lessz,ugyhogy nem lessz nagy gond átmenni hozzá 😊
Szombaton írtam neki sms-t,hogy jó nyaralást kivánok neki,nem sokára mi is utolérjük õket,és remélhetõleg talizunk is(mert a csajszi,és akivel megy,már ma ottvannak a balcsin,és ezen a héten szombaton mennek haza :S)
DE MI pénteken megyünk balcsira 😄😄😄

és visszairt,hogy már most nagyon jó nekik,bocsánatot kér,hogy késve ír,de reméli,hogy nekünk is nagyon jó idõnk lessz,továbbá puszilja az eggyik barátunkat is(lánybarát 😊)
Azt nem értem,hogy mért nem írt valami olyat,hogy õ is várja,hogy ottlegyünk,de az már eleve jó,ha visszaír,mertha nem akarná,hogy közeledjek,legszívesebben a számát is lecserélné miattam,nemhogy még visszaír <#eljen><#eljen><#eljen>

Még 1x Köszi!
Hajrá, drukkolok! Vízben jól össze lehet melegedni ...
Meg az se baj, ha elhívod sétálni, fagyizni, stb.
Tarajos Sül
Sziasztok

Hamár ennyit segítettetek,akkor leírom a végét is 😊
(#3231)
A csajszival eddig még nem volt találka,pedig szerettem volna vele,gondoltam nem várom meg,még hozzám lejön a rokonaihoz,hanem én megyek fel hozzá(hamár ugyis lejött volna,akkor nincs az,hogy nekem kellene utána menni 😊 )
De a tali elött pár órával küldött sms-t,(rendes lány,mert csak gondolt rám,hogy ne menjek fel hozzá potyára)hogy ájulás szélén van a meleg miatt,és fel volt háborodva,hogy nem hiszem el,mikor már 4x szerettem volna(talán õ is) vele talizni!
Szóval a végkifejlet:úgy néz ki nem lessz semmi(eggyenlõre 😄,ezt is írta),de nem akar elveszíteni,mert nálla nagy szó,hogy én egyenes,õszinte ember vagyok,és becsül érte.
De nem esett le neki,hogy azért akarok vele találkozni,hogy legyen valami,és írok neki,hogy egy lány és egy fiú nem szokott csak úgy találkozni(most pont errõl van szó)
erre nem mondott semmit.
Most pénteken megyünk le a haverokkal balatonra,õ is ottlesz nyaralni,és csak szombaton megy haza (Y)
szóval tudja,hogy mit akarok,és nem mondta azt,hogy hagyjam békén.
Nállam ez a nagy szó 😊)
salsoul
Gratulálok <#worship>
Nem én mondtam...
Egyébként légy szíves ne vidd el ezt a topicot a témájától más irányba! Mint ahogy már tetted másik topicban!
Tehát mostantól arra kérnélek szorítkozz a témára!
salsoul
Tiltottam?

A saját homkozódat úgy psikéled össze ahogy akarod <#vigyor2><#nevetes1>

Tudodm tudom, ne is mond most: ez vagyok: <#kocsog> (kötsög)
Megengeded, hogy hadd pisiljek úgy ahogy én akarok? Köszi.
Direkt olyan lakást vettem, ahol külön van a wc a fürdõszobától! Pontosan ilyen dolgok miatt.
salsoul
Egyébként a wc használati szokáson lehet lemérni minden nép (ember) kultúrális színvonalát.
salsoul
Az egyes ponttal csak az a gond, hogy álló pozícióban jobbra balra fröcsög (visszaverõdik) az anyag (permete) mindenre.

Ezert jobb ha férfi is megtanul ülve...
Pár kiegészítést és személyes véleményt hozzáfûznék.

1. Ma már általában a wc külön van a fürdõszobától. És mintha úgy rémlene, hogy a wc-ülõke LEhajtását preferálta a szabályzat. Én meg azt mondom, tökmindegy, én felhajtom, mert úgy kell pisilnem, a barátnõm meg lehajtja, mert neki úgy jó. Szép is lenne ha rámszólna valaki, hogy miért hagyom felhajtva. Én meg rászólnék, hogy ugyan miért hagyja lehajtva.

2. Itt most nem is a sport, meg a vasárnap a fontos szerintem. Hanem, hogy ha szeretsz valamit csinálni vagy nézni, legyen már annyira tekintettel rád a párod, hogy hagyja.

3. Ha nézek egy filmet és tényleg érdekel, akkor hagyjon már békében. Én is békében hagyom, amikor õ néz egy számára érdekes mûsort. Hasonló az elõzõ szabályhoz.

4. Egyetértünk.

5. Nekem annak ellenére is megesik a szívem rajta, ha tudom, hogy ez is csak egy "fegyver". De ha már beveti, valószínûleg számára fontos dologról van szó. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy minden esetben engedni fogok neki! Mondom, ismerem a fegyvert, az hogy meghatódok, vagy kitör belõlem a védelmezõ, nem azt jelenti automatikusan, hogy õ gyõzött bármilyen vitában.

6. Egyetértünk.

7. Szintén.

8. Na ez az erõsségem. Meg tudom hallgatni a másikat, megvigasztalni ha kell, tanácsot is adok, ha tudok. Óriási méretû lelki szemetesládám van, ahová bármi befér.

9-10. Nem nagyon érdekelnek. A fejfájással szerintem arra céloztak, hogy nuku szex.

11. Ha tényleg azt akarja hallani vki, ami igaz, akkor miért sértõdik meg, ha kimondom? Ha nem akarja hallani, ne kérdezze meg! De tovább kérdeznek ...

12-13-14. Számomra lényegtelenek.

15. Itt az egyszerûséget akarták szimbolizálni. Azt, hogy a férfiaknak valami vagy fekete, vagy fehér. Igen-nem. És nem kell bonyolítani a dolgokat. A sárga sárga. A piros az piros. És nem barackszín meg padlizsánszín.

16. Sok férfi horkol. Még nõk is. Akkor szoktak horkolni az emberek ha nagyon ki vannak merülve. Persze akkor sem mindenki.

17. Így van. Ha valamit muszáj, akkor muszáj. Nincs kecmec. Ha viszket a tököm, megvakarom. Ha a seggem, akkor is. Legfeljebb igyekszem úgy csinálni, hogy ne legyen túl feltûnõ. És bizony képzõdnek a bélgázok is, nem kell úgy tenni mintha nem lenne.

18-19. Nem érdekel. Ha rossz a ruhája, majd szólok. Ha nem szólok, akkor menjünk már.

20. Hú, ez engem is idegesít. Ez egy akkora hülyesége a nõknek, hogy iszonyat!!! Ha valami baja van, mondja meg! És ne játsza a sértettet. Ne próbálja kitaláltatni velünk férfiakkal, hogy mi a fene baja van! Nem vagyunk gondolatolvasók! Mi az hogy semmi? Akkor miért durci? Ó anyám....

21. Ha valamit nem akar hallani, miért kérdezi?

Na szóval így valahogy. Néhol még többet is tudnék hozzáfûzni.
Rita79
Tudod én már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel ha másolva van, csak legalább a témához kapcsolódjon és legyen értelmes mondanivalója.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Kata
Ez is valahonnan másolva van, mert olvastam. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Rita79
<#eljen>
Végre értelmes és velõs hsz.

Z
Na az én véleményem:

1. WC ülõke legyen felhajtva...marhaság! Jobban szeretem, ha le van hajtva az egész úgy, ahogy van. Tetõstül, mindenestül. Nem szeretem, ha a törölközõre, meg fogkefére a bélsár, meg a vizelet permet (ami öblítéskor kb 2 méteres körzetben teríti be a környezetét) rámegy.

2. Vasárnap=sportnap. Ezt a marhaságot. Nálam minden nap sportnap van! Sport nélkül úgy érzem magam, mint a kalitkába zárt vándorsólyom, vagy a medencében élõ delfin.

3. Feltétlen szükséges mondanivaló...alig nézek TV-t, ha mégis, akkor valahogy mindenki tiszteletben tartja azt. Még nem volt ilyen gondom.

4. Bevásárlás nem sport? Nem hát. Meg kell csinálni, mégha utálatos dolog is a sorbanállás, meg a mászkálás, valamint a cipekedés.

5. A sírás=zsarolás...na ezzel egyetértek. Olyan pillanatban szokott jönni mindig ez a sírás, mikor egy vita parázzsá kezdene fajulni. Az persze bosszantó a másiknak, hogy épp az ellentétes hatást váltja ki, és ahelyett, hogy megesne rajta a szívem, mikor a legjobb fegyverét veti be ellenem, csak egy idióta röhögésra futja. De hát mióta olvastam ezt a szabályzatot, nem hat rám a sírás. 😄

6. Na az utalásos dolgok tényleg nem mûködnek. Ki kell mondani, amit akarnak tõlem. Ha tudok, segítek a legjobb tudásom szerint. De amúgy utálom a célozgatásokat. Olyan érzésem tõle, mintha nem tisztelnének. 😄

7. Igen, és nem válaszok. Ez teljesen így van. Nagyon sok nõ képtelen igennel, vagy nemmel válaszolni. Ha valaki tudja az okát, kérem mondja el, miért van így. De általában 3-szor kell rákérdeznem az eredeti dologra, mire választ kapok. Vagyis választ azt mindig kapok...úgy egy 5-6 perces, tök másról szólót. <#idiota>

8. Probléma megoldás vs szimpátia. Hát nehezen, de már meg tudom hallgatni a másikat, ha valami lelki nyomisága van. Ezen a téren fejlõdtem, úgy érzem. 😊

9. Fejfájás. Hát igen. Amire nincs magyarázat. Migrén talán?

10. A régi kijelentések nem használhatók fel vita közben. Ez micsoda hülyeség. Pont fordítva gondolom.

11. Ha azt gondolod kövér vagy...ilyen kérdéseknél meg szoktam kérdezni viccesen: rendes legyek, vagy az igazat mondjam? <#hehe>

12. A férfiak formában vannak...a kerek is forma. Ezzel nem értek egyet. Akár az ókori görögök, én is fontosnak tartom a szellem ápolása mellett a test karbantartását is.

13. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, de ne mondjátok meg, hogy hogyan, és mikorra csináljuk meg. Na ez is igaz. Fõleg, mikor olyan mûszaki probléma elhárítását kell végezni, amihez adott esetben az szakértõként fog hozzá.

14. A nagy felfedezõknek sosem volt szükségük iránymutatásra. Nekünk sincs. Nagyon ritkán van olyan, hogy elfelejtem a térképet a fejemben. De egy kezemen meg tudom számolni, hányszor tévedtem el.

15. A férfiak 16 színben látnak. A barack az gyümölcs, padlizsán az zöldség. Ez hülyeség úgy, ahogy van.

16. Az oroszlán is horkol. Megint marhaság. Én nem horkolok, és nem is tudok úgy aludni, ha valaki horkol a környéken.

17. Ha viszket, megvakarjuk, böfögni kell/fingani. Hát igen, ez így van. Ha pisilni kell, pisilünk, stb.

18. Ha valahova el kell menni, bármit viselsz, az nagyszerû. Képtelenség, hogy egy igényes nõ trógerül öltözzön fel. 5 évente egyszer mondom azt, hogy az a ruha nem jó. De akkor is azért, mert tényleg nem jó. Persze ruhaboltban, napszemüvegesnél mikor idegen lányok próbálnak valamit, akkor simán odamegyek, és megmondom, hogy nem áll jól. Az eladó úgyis azt mondja, amit a vevõ hallani akar.

19. Elég ruha, túl sok cipõ. Ez igaz. És még ott a táska. Ezektõl megõrül az ember. Viszont elnézem, mert nekem meg dzsekimániám van. <#idiota>

20. Mi a baj vs SEMMI. Na ez talán az egyetlen, amitõl kegyetlenül ideges tudok lenni. Ilyenkor törni zúzni tudnék. Nem tisztel, ha azt mondja, hogy semmi. Mert baja van, de a szemembe hazudja, hogy semmi baja. Közben õszinteséget vár el tõlem. Bár ezt mindig elõre szoktam tisztázni. 😄

21. Olyan kérdés, amire nem akar választ, akkor olyan válasz megy, amit nem akar hallani. Na igen. Ez is igaz.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Hát de ezek közül sok azért alapdolog szerintem.
Z
Azért férfi létemre pár dologra simán azt mondom, hogy márpedig ez a pont f@sság!!! 😄

Késõbb leírom, melyekre gondoltam.

Jacky: na látod! 😛

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Na megnéztem. Hát akkor én nagyon rosszfiú lehetek, mert tökéletesen egyetértettem minddel!
Ez nem igazság, aszittem jófiú vagyok <#eplus2>
chhaya
ezekkel a szabályzatokkal csak az a baj, hogy fájdalmasan egy kaptafára vesznek mindenkit, nemcsak a nõket, hanem a férfiakat is. még ha csak poén is. aki meg az ilyenek komolyan veszi, hajjaj... <#idiota> erre a listára én mint nõnemû lény képes vagyok azt mondani, hogy teljesen logikus elvárások. sõt, nagyon sok mondaná rá ezt.

Sajnos most nem tudom megnézni, mert megy nálam a 9 Sárkány c. játék és nem akarja lejátszani, de meg fogom nézni. Az talán nem olyan nagy baj, ha esetleg 1-2 szabályra azt mondom, hogy hmm van benne valami <#smile>
Z
SZABÁLYZAT NÕKNEK!

Ha ezekkel a szabályokkal tökéletesen ellentétes véleményen vagy, akkor rendes fiú vagy. Ám, ha bármelyikre is úgy érzed, hogy hm, van benne valami, akkor felejtsd el, rosszfiú vagy! <#nyes>

Chhaya, mutass be légy szíves! Dögöljek meg, ha nem vagyok rendes fiú! <#eljen>
Rita79
Csak a ritka rendes fiúkba ne jöjjön, mert ott is csak flémel.

Rita79
Most átjöttél ide személyeskedni?
Kár, hogy itt nincs törlési jogom!<#levele>

A beszólásaiddal húzz oda ahová gondolom. Ha értelmeset nem tudsz mondani, halgass!
salsoul
Zsák a foltját?
flamerPUG
nekem egy ilyen is megfelelne 😊

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

chhaya
elég sok van. legalábbis az ismerettségi körömben. csak nem olyan feltûnõ bombázók, hanem átlagosan szépek, és az ilyenek mellett sokan hajlamosak elmenni.

Én is egyébként. Meg vasalok is, takarítok, mosok, mosogatok stb. Mivel egyedül élek.
Fözni mindenki tud csak akarat kérdése, én például magamnak fözõk