22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Lirion #7253 Pl. engem. :) Nem hiszek az ilyen nagy Ő-ben meg hasonlókban. Pláne nem úgy, hogy majd egyszer véletlenül találkozunk és romantikusan egymásra nézve mindjárt helyben össze is házasodunk.
Ráadásul csak úgy nem is fogom tudni, hogy mitől is lesz vki ideális számomra, csak ha sok lányt megismerek. -
#7252 Mivan' jómagammal, meg jómagamon kívül? -
#7251 Ne fesd le a dolgot teljesen feketének. Ezzel az igazizással és nagy Ő-zéssel lehet valakit az őrületbe kergetni.
Az hogy valaki csajozik egyáltalán nem rosszabb mintha az eszményi nőt keresné minden sarokban.
Én inkább vagyok olyan mint Lirion, és ettől nem vagyok kevesebb senkinél, az biztos! -
#7250 Az dícséretes, hogy közlöd. Viszont meg hogyan lehet az, hogy nálam meg 90%-ban bárkivel el tudom képzelni a folytatást és a kezdést is? Lehet, hogy a fél világ finnyás én meg realista vagyok év NŐRE vágyom? -
#7249 Sajnos nem. Eddig az összes közelebbi nőismerősöm viselkedése semmiféle logikát vagy azonosságot nem mutat. Ahogy a Belga számban van. Ha *** az a baj, ha nem *** az a baj...
Én meg optimista vagyok és próbálokozok. -
#7248 De nyugodtan cáfoljanak meg, ha rosszul értettem volna. -
#7247 Az itt jelenlévõk nagy része 1-nél több emberrel volt már együtt. Viszont azért, mert akkor éppen azt hitte róla, hogy Õ lesz az. És ha Õ lett volna az, akkor azzal az eggyel lennének együtt még most is. Te ellenben leszarod, hogy akivel vagy az ki, hogy az Õ-e vagy nem, hogy él-e, vagy hal, neked csak kell még egy strigula. Úgyhogy itt a többség szerintem az "egy pár egy életre" koncepció mellett tenné le a voksát. sal-on kívül Clio, Dia, chayya, minigirl, talán még Animefox is inkább ezen a véleményen volt, minthogy a te általad követtett "kúrjúnk-végig-minél-többet, és nevezzük tapasztalatszerzésnek, és az Igazira való tudatos felkészülésnek" irányzattal értsen egyet. -
#7246 Hát igen... -
#7245 Vajon megtartani mennyit és meddig tud? -
#7244 Félreérted. Én csak a dumálásig megyek el.
Ám te folyamatosan azt hangoztatod, hogy mennyi-sok-sok nőt meg tudsz szerezni... -
#7243 Lirion, Rundi: ne magatokból induljatok ki plíz ha meg szeretnétek érteni azt amiről beszélek.
#7183:
Mindegyit ugyan olyan könnyű vagy nehéz.
Ha fullosat akarok akkor magamra kell fújnom pár liter parfümöt, hajamra kell kennem pár liter hajzselét, kell egy fehér trendi ing, meg egy farmer dzseki, plusz a mai trendi nyelvjárás és máris minden csaj nekem integet meg kacsintgat az utcán, BKV-n... és szabadon válogathatok a fullosabbnál fullosabb hetérákból. Ez a tapasztalat.
Csak én nem hetérát keresek...
#7184:
Neked sem esik nehezedre ;)
#7189:
Bizony még 70 évesen is tanulni fogok és remélem, hogy még 90 évesen sőt még tovább is...
Sajnos vagy nem sajnos: igazi vonzalmat és szerelmet, az élet nagy ajándékát nem osztogatják úton útfélen, boldognak boldogtalannak. A príma metódusod sem talál sehol nyugalmat és boldogságot, állandóan bolyongania kell.
Így a gyakorlat próbája még várat magára, míg rá nem találok a megfelelő partnerre. Viszont ha rátalálok... 7x100 évig sem fogunk unatkozni ;)
Jött mentekkel mindenről csak nagyon alap jött-ment szinten lehet értekezni, legyen ez építészet, vagy szerelem akármi.
Amit valójában én csinálok az a Delphoi jósda épületére felvésett tanács megfogadása: Ösmerd meg tenmagad! És én elkezdtem megismerni önmagam. Azt nem tudom végzek-e vele valaha. Azt azonban tudom hogy ez vezet minden más megismeréséhez is. Így amilyen szinten ismered önmagad, csak olyan szinten ismerhetsz meg bárkit, bármit is. Minden otthon kezdődik ;)
A párkapcsolat is... magaddal... hogy mennyire figyelsz rá oda ;)
#7195:
Én a belső hangom szavát fel nem adom, mindenkor ahhoz tartom magam.
Nincs az az akármilyenizmus, akármilyenista elgondolás amiért feladjam.
#7203:
Valami ilyesmi is, igen. A szemérmesség és szerénység sokkal jobb szavak.
#7204:
A megismerést, megértést, figyelmet, önismertet és hasonló képességeket az ember csak magán tudja művelni és gyakorolni. És ezektől függ, hogy milyennek lát majd egy képet, festményt, nőt akármit. És egyáltalában az, hogy milyen themat fest majd.
Ami a több nőt illeti: egy nekem tízezer ha legkülönb ;)
#7219:
Az én életemet én határozom meg és nem többség, nem statisztika.
Egyébként azt is érdekes lenne kivizsgálni, hogy miért van az “emberek nagy többsége min. 2 partnerrel együtt van hosszabb-rövidebb ideig”. Az én vizsgálataim azt mutatják, hogy azért, mert az emberek, mint pestis elől menekülnek az egyedüllét elől...
-
Lirion #7242 Értőolvasást általános iskolában oktatták, de úgy látom, te akkoriban sokat lehettél beteg. -
Lirion #7241 Az én ismerőseimre nem jellemző, amit írtál, bár az idő lehetne több is. -
Lirion #7240 Aha, szóval ugyanazt csinálod lényegében, mint én, csak nálad elfogadható én meg gyerekes vagyok. Értem. Az önigazolás az cool dolog.. -
Steve Q #7239 Ezt én is mondtam régebben, hogy rossz helyen keressük azt, akire igazán vágyunk. A bátorság és az idő hiánya is igaz - az erkölcsi tartásról viszont nem tudok mit mondani. A lányoknak ne lenne erkölcsi tartásuk? Ezt nehezen tudom általános érvényűnek venni. -
#7238 Chhaya rátapintott a lényegre: minőség! :)
De komolyan. Mostanság sok emberrel találkozom, és a legtöbbel csak annyira jutok, hogy első randi. Mert az esetek 99%ban nem találom meg azt a srácokban, amit keresek. Még akkor sem, ha jól érzem magam velük. Nincs ott az a picike plusz, ami továbbvihetné a dolgot kapcsolat irányába. És így inkább nem is hülyítek senkit, legkésőbb a másokdik randin közlöm, hogy nekem nem pálya az, ami épp van.
Persze, lehet mondani, hogy én vagyok a finnyás, meg hogy bennem van a hiba, de akkor sem fogok senki ágyába fejest ugrani, ha egyszer nem érzem azt, hogy tényleg kéne... -
clio1616v #7237 Nagyon bugyuták a példáid..
De ezt olyan nehéz neked elmagyarázni, mint egy születésétől fogva nem látónak elmagyarázni hogy milyen szép a szivárvány... -
clio1616v #7236 Leírtad te magad is... gyerekes vagy... tapasztalatlan.. és ezért gyűjtöd olyan felelőtlen módon ahogy már jellemezted a társkeresési szokásaidat... -
debussy #7235 Kicsit fáradt vagyok ahhoz, hogy átolvassam, mit írtatok, így csak globálisan szeretnék hozzászólni:
Nem akarok elfogult lenni a saját nememmel szemben, de szerintem még mindig a lányoknak nehezebb rendes fiút találni.
Mindenki mindent rossz helyen keres, ez a baj. Meg az is, hogy a fiúknak bátorságuk, a lányoknak erkölcsi tartásuk és mind a két nemnek ideje nincs. -
#7234 Lol miből szűrted le, hogy pesszimista vagyok?
Meg azt, hogy az égvilágon semmilyen saját tapasztalatom sincs? :D -
Lirion #7233 szerk.: ebből az egészből azt akartam kihozni, hogy mások tapasztalataira hagyatkozni nem mindig jó és van, amikor kifejezetten károdra válik, ha amiatt hagysz fel vmivel. -
Lirion #7232 Pesszimista lányokkal ritkán beszélek, de most kivételt teszek, hogy tisztábban láss.
Nem írtam, hogy nem tanulhatsz mások tapasztalataiból és hogy minden kudarcon (wtf, mi az, hogy kudarc??) át kell esni. De azért, mert mondjuk másnak vmi nem sikerült, neked még sikerülhet. Az a baj az emberekkel, hogy elkényelmesedtek és nem képesek a kezdeti sikertelenségeken túljutni. Nézz meg egy kisbabát, aki elkezd járni tanulni. Ezer és egy alkalommal elvágódik, megy neki tárgyaknak, falnak és feladja? Nem, megy mindig tovább, amíg nem tud fesztelenül rohangálni fel-alá. Egy felnőtt erre képes lenne? Nem. Ha nem is az első seggre esésnél, de az 5-6. alkalommal feladná és négykézláb maradna inkább.
A mások tapasztalatairól is van egy jó példám. Képzelj el egy kisvárosi utcát. Földrengés van. Az emberek kidugják az orrukat az ajtón, körbenéznek és mit látnak? Mindenki ugyanezt csinálja. Ez után mindenki visszamegy a házba. Miért? Mert ezt látják másoktól, azt hiszik, másoknak már van tapasztalatuk és tudják, hogy úgyse lesz semmi, akkor mit parázzanak?
De hogy ne csak negatív példát írjak: mivel tudod, hogy kútba ugrani rossz, ezért te se ugrasz bele és azt is tudod, hogy a vízben úszni kell, mások tudnak úszni, tudod, hogy tanultak meg, te is meg tudsz tanulni és nem fogsz pl. bakancsban elkezdeni úszni, mivel az elég kényelmetlen és hátráltatja a sikert. -
#7231 Nem adom fel túl könnyen, ha igazán akarok valamit. Ettől függetlenül próbálkozni sem szeretek. Mások tapasztalatai is segíthetnek, nem muszáj nekem is minden kudarcon átesnem, ha van mód arra, hogyan kerüljem el őket. -
Lirion #7230 Azon is lehet változtatni, hogy ne add fel a dolgokat ilyen könnyen. Semmilyen próbálkozás nem felesleges, mindenből tapasztalatot szerzel és jobbá válsz. Lehet, az így szerzett tapasztalatot egy tök más területen fogod sikerrel alkalmazni.. nem tudhatod. -
#7229 "olvasgatsz a témáról egy keveset és inkább többet próbálkozol"
Figyelmesen olvastam, elsőre is láttam... de ahogy te is írod, ez kevés. Nekem. Tényleg ritkán vágok bele olyasmibe, amiről tudom, hogy nem tudom jól megcsinálni. :) Nem szeretek feleslegesen próbálkozni, amikor van más megoldás is. -
Lirion #7228 Pl. ki? Az itt jelenlévők nagy része 1nél több emberrel volt már együtt. Salsoul tűnik az egyetlennek, aki még jogosan érvelhet az "egy pár egy életre" elmélet mellett. -
#7227 Nem csak egy, mert én kettõrõl is tudok, és biztos hogy még ennél is van több. Emberre meg kár ezt általánosítanod, mert csupán az a kis töredékük is, aki ezt a topikot látogatja, más-más álláspontra helyezkedik ezügyben. -
#7226 Tudod, az könnyebben állítja ezt, akinek már megvan a valami. Egyébként régen én is így gondoltam, és valahol mélyen még hiszek ebben, de a realista oldalam ezt egyre jobban háttérbe szorítja. Mondjuk azt még nem döntöttem el, hogy örüljek-e ennek, vagy ne. -
Lirion #7225 Miért szólsz bele abba, amihez nem értesz? -
clio1616v #7224 a kis szerény mintapéldányunk ;) -
clio1616v #7223 annyit még, hogy itt nem tanulásról van csak szó... eleve örökölsz a szüleidtől egyfajta érezni tudást, együttérzést és beletudod magadat érezni mások helyzetébe, valakinek ebből több jutott valakinek kevesebb...
sok sikert az együttérzés begyakorlásához.. van mit még... -
#7222 Ez teljesen változó. Nálam nem létfontosságú. Másnál az.
Én nem mondom meg senkinek hogyan éljen, de nem is engedem hogy beleszóljanak az életembe.
-
clio1616v #7221 van... nézz meg egy iskolába soha nem járt emberkét aki éppen agyműtétet próbál véghezvinni...
próbálkozni csak szabad... elvégre is ;) -
Lirion #7220 Ha figyelmesen olvastad volna a példát, látnád, hogy a próbálkozás közben is van elmélet... -
Lirion #7219 Az nagyon ritka. Az emberek nagy többsége min. 2 partnerrel együtt van hosszabb-rövidebb ideig vagy nincs lehetősége választani. -
#7218 Kinek mire van igénye. Van aki egész életére választ. Ne kategorizál már be mindenkit. -
#7217 De mennyivel könnyebb akkor, ha ismered az elméletet, és nem csak próbálkozol bele a vakvilágba. :)
Amúgy meg, kinek mi a baromság. -
Lirion #7216 Nem hát. Sőt, még a nőknél sem. Az Föld élővilágában egyetlen faj van, ami egy életre választ párt és az sem az ember. -
Lirion #7215 Semmit sem ér az elmélet gyakorlat nélkül. Ez minden tudományra, az élet minden területére igaz. Kivéve a filozófiára, ami egy hatalmas nagy baromság úgy, ahogy van. -
Lirion #7214 És? A szégyenlősség miatt írtam, amit, ne keverd ide a gátlásosságot.