nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    #6638 - Rundstedt17:
    Tudod vannak emberek akik képesek megelégedést, kielégülést, boldogságot találni. És vannak akik nem. Ők bugyiból bugyiba bolyonganak életük végéig és hogy nehogy kiderüljön, hogy képtelenek megelégedést, kielégülést, boldogságot találni racionalizálni kezdik a kérdést majd arra jutnak, hogy ez így a normális és követendő. Aztán ami születik az mindegy, hogy igaz-e, a lényeg az, hogy a vágynak és a szükségletnek megfelel, igazol engem, igazolja hogy a betegségem egészség valójában.

#6650 - Lirion:
    A szépség témában már rengeteget jártattam a számat. Megértened még mindig nem sikerült amiről beszélek. Nyilván egy lányra is kb ennyire tudsz odafigyelni, és őt is kb ennyire tudod megérteni: semennyire.
    Megpróbálom még egyszer kifejteni: nekem nem a szép nőkkel van gondom.
    Gondom a giccses, hivalkodó, hencegő, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztő "szépségekkel" van. Akik közül páran bár szépek tudnának lenni, még is inkább a giccsességet választják.
    A másik probléma amikor a fizika szépség mögött gyakorlatilag semmilyen belső szépség nincs. A homlokzat palotát mutat, a belső meg vityillót.
    Szépséget ott kel hangsúlyozni és mutogatni ahol [egyébként] rondaság, kétségbeesés van.

Most így belegondolva a te gondod abból származhat, hogy nem tudsz különbséget tenni a szimplán szép és a giccses, hivalkodó, hencegő, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztő "szép" között.

#6668 - Lirion:
    A szüzesség értékének, más emberek értékrendjének devalválásával, spekulatív inflálásával akarod "értékrended" stabilitását megvédeni kedves kurafi barátom?
    Mellesleg arról van szó, hogy az ember a szentéjébe, templomába nem enged be minden jöttmentet.
    Más kérdés hogy vannak olyanok, akiknek nem szentélyük, meg templomuk van hanem kocsmájuk, diszkójuk, diznilendük, nyilvánosházuk...