22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
  • salsoul
    egy nagyon fontos szót lehagytál: "NÁLAM"
  • clio1616v
    Tehát a vakok és gyengénlátók nem lesznek szerelmesek...
  • Rundstedt17
    én nem állítottam hogy csak a külső számít,csak mindennek az alapja:DDD
  • clio1616v
    nem nem abból, amit neked jelent..
  • Rundstedt17
    miért kell álszenteskedni?:D
  • Rundstedt17
    te is férfiból vagy:DDDDD.....
  • clio1616v
    Hát nem lesz egyik gyerkőc sem a példaképem.. az már biztos.. :))
  • clio1616v
    Az a baj velük, hogy a nők külső felszínéről visszaverődő fényt látják csak.. az alapján ítélik őket rendesnek és nem rendesnek...

A belülről a "szemükbe" jutó fényt nem látják.. vagy becsukják a szemüket.. esetleg ki sem tudják nyitni..
  • salsoul
    Te magasságos ég! Ha nem lenne ennyire undorítóan, bicskanyitogatóan lenéző a stílusod azt mondanám rád kell hagyni:)
  • clio1616v
    Nem voltam vele még együtt.. egy szóval nem írtam ilyet, nem mintha rád tartozna..

Arra nem várni kell, hogy szeretkezzek valakivel, az adja magát..
    A szex csak hab a tortán.. ha érted mire gondolok ami kizárt, de talán más érti..
  • salsoul
    Ne álld el előlem a napot.
  • gbc csabika
    Te magasságos ég! Ha nem lenne ennyire undorítóan, bicskanyitogatóan lenéző a stílusod azt mondanám rád kell hagyni:) Nincs neked belelátásod semmilyen mélységbe, túl sok időd van hülyeségeket kitalálni. Azt hiszed tapasztaltál, mert gyerekkorodban üres "közhelynek" érezted azt mondani h "szeretlek", meg azért mert nem érdekeltek a lányok a suliban?:) Istenkém, égnek állna a hajad ha tudnád....
  • rumkola
    simán megcsinálom
  • salsoul
    Engem is érdekel, nem kell privátba mennie.
  • salsoul
    Vala ezen kérdésen sokat gondolkodtam. És akkor arra a következtetésre jutottam, hogy fel kell nőnöm [a feladathoz], már csak azért is, hogy meg tudjam különböztetni a felnőtt felelősségteljes nőt a többi szórakozásra, tivornyázásra hangolt lánygyerektől.
  • salsoul
    #6638 - Rundstedt17:
    Tudod vannak emberek akik képesek megelégedést, kielégülést, boldogságot találni. És vannak akik nem. Ők bugyiból bugyiba bolyonganak életük végéig és hogy nehogy kiderüljön, hogy képtelenek megelégedést, kielégülést, boldogságot találni racionalizálni kezdik a kérdést majd arra jutnak, hogy ez így a normális és követendő. Aztán ami születik az mindegy, hogy igaz-e, a lényeg az, hogy a vágynak és a szükségletnek megfelel, igazol engem, igazolja hogy a betegségem egészség valójában.

#6650 - Lirion:
    A szépség témában már rengeteget jártattam a számat. Megértened még mindig nem sikerült amiről beszélek. Nyilván egy lányra is kb ennyire tudsz odafigyelni, és őt is kb ennyire tudod megérteni: semennyire.
    Megpróbálom még egyszer kifejteni: nekem nem a szép nőkkel van gondom.
    Gondom a giccses, hivalkodó, hencegő, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztő "szépségekkel" van. Akik közül páran bár szépek tudnának lenni, még is inkább a giccsességet választják.
    A másik probléma amikor a fizika szépség mögött gyakorlatilag semmilyen belső szépség nincs. A homlokzat palotát mutat, a belső meg vityillót.
    Szépséget ott kel hangsúlyozni és mutogatni ahol [egyébként] rondaság, kétségbeesés van.

Most így belegondolva a te gondod abból származhat, hogy nem tudsz különbséget tenni a szimplán szép és a giccses, hivalkodó, hencegő, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztő "szép" között.

#6668 - Lirion:
    A szüzesség értékének, más emberek értékrendjének devalválásával, spekulatív inflálásával akarod "értékrended" stabilitását megvédeni kedves kurafi barátom?
    Mellesleg arról van szó, hogy az ember a szentéjébe, templomába nem enged be minden jöttmentet.
    Más kérdés hogy vannak olyanok, akiknek nem szentélyük, meg templomuk van hanem kocsmájuk, diszkójuk, diznilendük, nyilvánosházuk...
  • chhaya #6676
    Bizony. Már megtaláltam. ^^
  • Lirion
    Ok, majd irok, most vonatozok, telefonrol meg nem tudok PUt kuldeni
  • Rundstedt17
    teljes mértékben egyetértek.....itt adja a szentet de írás alapján lebukik...
  • Lirion
    Pedig te tokeletesen megerted a noket, hogy lehet, hogy elhagytak?
    Es mond csak, meddig vartal a bnokkel, amig meg dugtad oket? Nem kellett volna eloszor elvenni oket, hisz a szuzesseg neked oly fontos..
    Egy korabbi allitasod szerint 4 hete vagy egyutt az aktualissal, az irasaid alapjan mar dugtatok, ennyi ido utan mar tudod, hogy o (is) az igazi (mint a korabbiak)?
    Alszent chode vagy, vizet predikalsz es bort iszol.
  • sz4bolcs
    Akkor kifejthetnéd privátba, mert engem érdekel, hogy mire alapozod.
  • Lirion
    Nagyon egyszeruen, csak ezt itt most nem fogom kifejteni.
  • clio1616v
    Át lettem verve, azzal voltam először, akiről azt hittem, hogy az igazi.. de neki más fontosabb volt, minthogy velem maradjon..

A mostani párom sem szűz, de nem tartozik rád, így nem mondom el a kapcsolataimat..

Nem volt szűz barátnőm..

Tudok tükörbe nézni, mert bár lehet elég speciális a helyzetem és számodra felfoghatatlan, hogy amit eddig leírtam az hogy összeegyeztethető...
  • Rundstedt17
    na igen....itt adja a szentet az ilyeneket én sem bírom.....
  • Lirion
    Szoval te me.g szuz vagy es senkivel nem fekudtel le a mostani bnod elott, aki mellett az eletedet is le fogod elni, ertem en.
    Akikkel eddig egyutt voltal, biztos mind ribancok, hisz most nem veled elnek, megis odaadtak magukat neked. Abban is biztos vagyok, nem mind volt szuz, tehat alapbol ribancokkal jottel ossze, kivancsi vagyok, vajon az aktualis bnod szuz volt-e.. Nem hiszem.
    Ha pedig volt szuz a bnoid kozott, akkor te vagy a megrontoja.. hogy tudsz igy tukorbe nezni?
  • clio1616v
    ennyi
  • tigeroo
    jah értem! végülis erre irányult a kérdésem, csak jól körbejárták itt a topiclakók és elmondtak mindennek:P

amúgy köszönöm én jól kijövök a lányokkal...
  • Steve Q
    Ezzel egyetértek, a mi számunkra is ezt jelenti - csak néhányan nem tudnak ellenállni a csábításnak és olyannak adják oda magukat, aki csak egy numerára vágyik, nem érzelmekre.
  • Cujo01
    van egy ismerősöm.. 29 éves.. pont ugyanígy gondolkozik, mint te :)
    1 pasival volt (a férje:)) és boldogabbak mindenkinél.
    megéri várni, mert ha találsz egy hasonló gondolkodású pasit, akkor mindketten azt fogjátok érezni... hogy megvan az igazi
  • Cujo01
    aki mellett másfelé kacsingatsz, azt nem szereted igazán...
    tehát hazudhatsz neki nyugodtan :DDDDD
  • tigeroo
    nem erről van szó. hanem miért kell hazudozni egy másiknak a másik kárára (akit szeretsz)?
  • Steve Q
    Tetszik, amit leírtál. Jó, hogy vannak, akik így gondolják, hogy a szex (különösen az első alkalomkor) értékes dolog, amit nem szabad bárkivel megtenni, hanem csakis azzal, aki szerintünk igazán megérdemli. Nemegyszer hallom azt, hogy a mai fiatal lányok/fiúk egyre korábban veszítik el a szüzességüket, mégpedig elég sok esetben a környezetük (barátnők/haverok) nyomására, vagy a trend miatt. Szerintem semmit sem kell elsietni, ha az ember úgy érzi, vele igazán jó, vele szeretném először átélni, akkor jön el az ideje.
  • clio1616v
    igen van.. tisztában vagyok a hibáimmal és az erényeimmel..
  • sz4bolcs
    Hogy mondhatod, hogy valakinek csak félelemből lehet értékrendje?
  • clio1616v
    Egy férfinak mást kellene jelentenie a szűzességnek? Nem hinném..

Csak.. mert én is így gondolom, mint Te..
  • chhaya #6657
    Inkább örülj neki, hogy legalább ők vannak. Van még remény! :D
  • chhaya #6656
    Csak a magam nevében tudok nyilatkozni... de én mindig is úgy gondoltam, hogy ez fontos dolog, és nem valami nyavalya, amitől minél előbb meg kell szabadulni. Amikor kicsi voltam, akkor még teljesen komolyan gondoltam ezt a szőke herceg fehér lovon, holtodiglan-holtomiglan, teazenyém-énatied, soha senki mással dolgot. Van egy igazi, aki majd rám talál, örökre az enyém, mások nem léteznek. ERGO vele vagyok először és utoljára, neki adom oda magam, a szüzességem csak ő veheti el, és ettől fogva testestül lelkestül az övé vagyok. Ő az első és az utolsó, más nem nyúlhat hozzám. Nekem ezt jelenti.
  • theone91
    Csak nem álhíreket, mint a G365-ön?
  • Lirion
    6628 tigeroo uzenete, kicsit bedilizett a telefonom ;)