nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#6205:
A #6199 nekem szóló résznek második részéhez: az akiről én beszélek nem a gátlásai miatt csinálja azt amiről beszéltem. Nem társadalmi vagy akár milyen más külső elvárások miatt tesz valamit(majmolva) hanem azért mert azt találta üdvösnek.
De mennyivel jobb az aki társadalmi elvárástól lesz szabadabb, meg attól, hogy ezt látja a szeksz és nyújorkban, az összes filmben és reklámban...? S nem azért mert ezt ő saját maga találta üdvösnek.
A #6204# nekem szóló részéhez: az amcsi filmekben nem sikerült, neked sem sikerült, meg sokan másoknak sem, de engem az érdekel akiknek sikerült, őket keresem, és rájuk hallgatok inkább ;)
#6206:
Miért ne létezhetne barátság?
Igaz, ingoványos nehezen járható terep ez, de akik ismerik azoknak nem gond ;)
#6207:
Kellenek érzelmek, a maguk mennyiségében, a maguk helyén, a maguk idejében. Annyi kell amennyit az idő szava mond, hogy kell.
Ha elárasztod a másikat, akkor bele fog fulladni...
És ne feled a te érzelmeid a te érzelmeid, nem máséi, így mielőtt másokra zúdítod nem árt másokat (is) figyelembe venned. Érzelmileg is fel kell nőni.
#6210:
Túlvagy már szellemileg a kamasz koron? ;)
#6214:
Látod, a birtoklási vágyból jön, nem a szerelemből.
Én nem akarok birtokolni senkit. Mindenki szabadon akkor jön és megy amikor jónak látja. Senki sem az enyém, senkivel sem rendelkezek.
A ha muszájból marad velem, vagy mert birtoklom és nem engedem el, akkor már régen elmérgesedett a szerelem.
Úgyhogy legyen velem azért mert szabadon elhatározásból velem szeretne lenni, és ne azért mert én szeretném, hogy velem legyen.
#6215:
Ő lányokról meg fiúkról beszél, nem férfiakról és nőkről ;)