nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    1. Én nem azt mondtam? De azt mondtam. Szellemileg, pszichikailag teljesen éretlen.
    A meredező péniszen / nedvesedő vulván kívül semmi másuk nincs a dologhoz.

2. Talán majd eljön az az idő amikor a férfi társak szemében nem csupán szexuális tárgy lesz a nő, és a testén kívül majd eszéért, bölcsességéért is becsülni, szeretni, tisztelni fogják őket (ill ezeket a kvalitásokat is keresni fogják). Ám ehhez előbb fel kell nőni (nem csak biológiailag).

Tudod én mikor ilyen szexis nőket látok sosem az jut az eszembe, hogy hmmm micsoda tiszteletre, megbecsülésre méltó Nő, hanem hogy ahjjjh micsoda kétségbeesett izé akinek ki kell festeni és tálalnia magát ahhoz, hogy valakinek bár az érdeklődését nem is, legalább a péniszét felkeltse...
    Férfiak ugyan ez: max kamasz srácok, esetleg selyemfiúk, akiknek a péniszmeresztésen túl minden más agyi funkciójuk halott.

És mondok neked a testi ápolatlanságnál, elhanyagoltságnál egy még sokkal rosszabbat: a szellemi, lelki ápolatlanság, elhanyagoltság. Bizony. Azon kívül amit a bulvár mainstream média belé nyom semmit mást nem tud, azon kívül számára semmi más nem létezik, azon kívül nincs más életfunkciója, életcélja.

Az öltözködésnek véleményem szerint köze nincs ahhoz, hogy ki, hogy áll a szexhez.
    Illetve nem azzal kéne azt kifejezni. Aki mégis azzal fejezi ki az ne csodálkozzon ha a szemére vetik, hogy mit is fejez ki.