nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    #5455:
    Csak nem hipochonder valaki?

Nos, nem nekem vannak problémáim,
    és nem én panaszkodok, hogy oh... nincs partnerem, pedig olyh rendes vagyok... és mégis...

A stabil embereknek nem okoz problémát a kérdésdömpingem, mert tisztában vannak magukkal... s nem mellébeszéléssel terelik a témát.
    És nem dagonyáznak a szarban, mert az végül is mégis talán finom csokipuding reméljük.
    Nem menekülnek a kritika, szatíra elől, nem is üldözik azt.

Hogy ki rendes meg ki nem.
    Ez egyrészt teljesen relatív - hogy kinek mi a rendes.
    Hogy sarkosítsak: akinek nyalom a seggét (hiúságát) az mindenkor rendes, sőt kiváló embernek fog tartani, még akkor is ha más emberekkel bunkó tahó paraszt vagyok. A más emberek meg bunkó tahó parasztnak miközben amaz rendesnek.
    Na most rendes vagyok vagy sem?

És hiába vagy rendes, barátod (kegyes hazudó? és elfogult?) szemében, meg saját (önáltató?) szemedben, ha egy partner jelölt szemében mégsem leszel az. Szívás.

#5457, #5458:
    Ahogy mondják: [alkalmazott] ésszel még a favágó is több.
    Mikor világra jövünk, mindent meg kell tanulnunk, szépen sorban. És amit tanulunk, azt folyamatosan tökéletesíteni kell. És nem magunk találunk fel mindent nulláról, hanem mindenfél segítséget veszünk igénybe az adott témában jeleskedőktől.
    És ez épp így igaz a szerelemre/szeretetre is. Abban is lehet félműveltnek, dilettánsnak lenni.
    Hajjaj...

Hibás alapokon a legcsodálatosabb, legnagyobb gondossággal, rengeteg erőforrással épült épület is mint kártyavár omlik össze egy kis fuvallattól.
    Lehet kísérletezgetni, de ésszel, és önáltatás nélkül még a tervező/építő is sikeresebb/több.