nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
A Randivonal volt az, Platina tagsággal.
Már kezdett elegem lenni az egészből. Végső elkeseredésemben minden elvárásomat és prekoncepciómat félredobtam. Csak annyi igényem maradt, hogy ne dohányozzon, és legyen legalább x cm magas - úgy gondoltam a többi tényezővel lélektani és filozófiai ismereteimre építve elboldogulok majd . Aztán belementem a keresésbe, mindenkit, aki egy ici-picit is szóba jöhetett megnyitottam egy új lapon, hogy azoknak sörétes puska mód mind írni fogok – nem nagy dumát, hanem csak azt ami különösebb erőfeszítés nélkül jön. Mire írtam volna, valaki, aki e találatok között volt, látta, hogy megnéztem az adatlapját, és egy ilyen kulcs a szívhez marhaságot (tesztet) küldött. Én azt kitöltöttem, és írtam mellé neki egy levelet, hogy szerintem a teszt baromság, és ezt és azt gondolom a teszt kérdéseiről, és érdeklődtem felőle. Aztán még pár levél, aztán skype, aztán találkozás és lassan két éve együtt vagyunk.
Megjegyzem őt mielőtt elegem nem lett a kizárt/határeset kategóriába tettem volna a képei alapján.
Rajta kívül korábban volt két csaj, akikkel elakadt a beszélgetés.
Egy csaj, aki szakdolgozat írás miatt csak később tudott válaszolni.
És még egy csaj aki nem volt hajlandó elköltözésre, és akinek a lakhelyére én sem voltam hajlandó elköltözni.
És sok-sok csaj aki nem válaszolt semmit.