Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atila4
Azon vagyok, de egy olyan valakit aki a nagy Õ volt nehéz elfelejteni...

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Lépj tovább, õ már továbblépett.

Ez már csak így mûködik.

The Matrix has you...

atila4
Na ma találkoztam utoljára a már volt barátnõmmel. Mondtam neki, hogyha mégiscsak én kellek neki, akkor tudja hogy hol kereshet meg, de nem fogok rá várni. 😞 Most olyan érzésem van, hogy az agyam azt súgja felejtsek minél elõbb, de a szívem utána rohanna :S

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

atila4
Köszönöm mindenkinek aki elmondta a véleményét! Igen csak én tudok ebben dönteni, hogy kínzom magam és hátha vagy hagyom a ...-ba.

Még van idõm eldönteni, nem hajt a tatár.

clio1616v
a változás mérõszáma az idõ, több idõ alatt több dolog történik veled

a börtönös sztorinak is az a lényege, hogy egész egyszerûen, ha nem történik veled semmi, azaz nem csinálsz semmit, akkor nincs változás

te vagy aki változtatni tud

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Pretorian
Biztos emlékeztek még mit össze sirámkodtam itt is, és még egy rakás egyéb topikban is kicsit több mint 2 évvel ezelõtt, amikor vége lett a dolognak köztem és a férjezett 2 gyermekes lány között.
Sokan írtátok akkor is, hogy majd az idõ elsimítja a dolgot.
Én már akkor is tudtam, hogy nem az idõ lesz az, ami majd átsegít egy ilyen helyzeten, és le is írtam.
Ha mondjuk egy fájdalmas szakítás után azonnal bezárnának egy szobába, ahol éveket kéne eltöltened anélkül hogy bármilyen kontaktod lenne a külvilággal, nem változna meg semmi.
Mondjuk 5 év múlva valaki kiengedne.
Úgy jönnél ki ahogy bementél, persze ha kibírnád ép elmével.
Többen mesélték, hogy pl. hosszú börtönévek alatt egyszerûen megáll BENNED az idõ.
Te magad alig változol, viszont a világ odakint annál többet.
Oda akarok kilyukadni, hogy nem az idõ változtatja meg a dolgokat, hanem a mindenféle történések, amelyek egymást követik az idõben.
Vagyis az állapotokat csak a cselekvés és a történés változtatja meg.

#atila4

Ha tényleg akarod ezt a lányt, keresd meg azt a határt ameddig még elmehetsz hogy visszaszerezd õt.
Egyszerûen tedd azt, amit úgy érzel, hogy tenned kell.
Azt viszont ne felejtsd el, hogy ezt a határt te húzod meg saját magadnak, nem õ.

Ennél nagyobb okosságot nem tudok és nem is akarok mondani, egyszerûen nem lenne értelme.
Ahogy pett3rson is írta: különbözõek vagyunk. Nem látunk bele egymás fejébe/érzéseibe/érzelmeibe.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

FrezeR
Ha te vagy a nagy õ számára azt kérdés nélkül is kellene tudnod és neki is. De igaza van az elõttem szólónak annyiban, hogy ez a te életed a te döntéseid mi max véleményezünk.

atila4
Holnap fogok vele talalkozni. Megnezem, hogy hogyan viszonul hozzam. A szemeben latni fogom, hogy hianyolka-e az olelesem vagy nem. Megkerdezem, hogy en vagyok-e a nagy o vagy sem. Ha igen akkor velem kellene lennie nem azzal akibe most beleszeretet. Ha meg nem lezarom a dolgot es ha egyszer ugy erez akkor felkeres.

FrezeR
Talán azért is beszél veled gyakrabban mondhatni felszabadultabban, mert most nem érez nyomást magán, mert amíg veled volt kifelé vágyott már a kapcsolatból. Nem tudom én azért nem biztos, hogy nagy reményeket fûznék hozzá ha már egyszer elhagyott akkor megteheti még egyszer. Neked most jól esik, hogy több figyelmet kapsz tõle de ha neki is te voltál vagy lennél a nagy õ akkor nem hagyott volna el, tök mindegy mi az indok.

"Tavaly Badacsonyt masztuk meg, lehet ha olyan helyre negyunk akkor rajon, hogy velem szeretne lenni"
Nem tudom ezt hogy érted, de kétlem, hogy arra kellene alapozni egy kapcsolatot, hogy ilyen felismerés alapján legyen belõle valami.

Ezt nem nekünk kell eldönteni, hanem Neked!

Nem Mi éljük a Te Életed, hanem Te. Nem tudjuk, hogy milyen körülmények között éltetek, mit gondoltatok egymásról, mit éreztetek egymás iránt, miért mûködött eddig és most miért is nem mûködik?
Ezeket gondold végig és még ezer más dolgot, ha még mindig vágysz arra, hogy továbbra is fenntartsd vele a kapcsolatot, akkor keresd Õt és mond is el Neki amit érzel, amit gondolsz errõl a szituációról.
Fogd fel egy próbának, nagy valószínûséggel "csak" tesztel a csaj, hogy komolyan gondolod-e ezt az egészet. Persze lehet, hogy nem és csak egy csélcsap ribanc, elnézést a kifejezésért.

Saját példát felhozva, hogy ne csak levegõbe beszéljek, Velem hasonló dolog történt, 6,5 év után döntött úgy az akkori párom, hogy neki ebbõl elege van és már talált is egy másikat akivel együtt akar élni ezután. Kurva szar volt, elhiheted, hogy most kb. tudom mit érezhetsz, bár lehet Te attól fényévekre vagy..vagy Én attól, ez most lényegtelen...
szóval szakítás, gondolkozás és továbblépés. Szerettem ugyan, de el tudtam engedni, valahol tudat alatt már Én is azt akartam, hogy legyen vége. Az Élet ment tovább és nem döntöttem rosszul, most is van párom és már a babát várjuk.

Az Élet útjai kifürkészhetetlenek, de majd idõvel megtanulod, hogy nincs mindennek vége, ha az aktuális már nem akar Veled lenni. Az idõ többnyire elmulasztja a sebeket, csak azt nem tudjuk, hogy mennyi idõ múlva..ha egyáltalán elmúlik 😊

The Matrix has you...

clio1616v
Az szokott lenni, hogy a nõk elhagyják a párjukat egy jobb reményében, de rájönnek, hogy mindenki másképp egyforma.

Minden rajtuk múlik, csak ezt nem tudják.

Ezért ez a kis kurva is most visszakönyörgi magát hozzád, te meg szépen bekajálod, ahelyett, hogy egy másik lány után néznél, aki esetleg tudatosabban él.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

atila4
Akkor szerintetek mit tegyek? Amiota szakitottunk tobbet beszel velem nap mint nap mint mikor jartunk. Lehet most valami ujra vagyott?
Megbeszeltuk, hogy nyaron elemgyunk kirandulgatni
mint tavaly. Tavaly Badacsonyt masztuk meg, lehet ha olyan helyre negyunk akkor rajon, hogy velem szeretne lenni. Megint pont a Badacsonyt megmaszni!
Hetente fogunk talalkozni es mindennap beszelunk. Ez jo vagy szakitsam meg vele szo nelkul az osszes kapcsolatot?

gergely1991
Nem fûzök jó reményeket,esetleg rontanál a helyzeteden az "újbóli románc" érdekében.Ideje szerintem egy "normálisat" keresni.Õ meg majd megtudja késõbb hogy rohadtul tévedett(hadd legyen neki amolyan késõbbi megbánása).Még azt is merem állítani hogy hazudik.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Elvileg vissza, max. nem most rögtön. Talán pár hónap vagy év múlva.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

atila4
Sziasztok! 2 es fel ev utan szakitott velem a baratnom egy masik pasi miatt. Aztmondta szeret es szeret velem lenni, de mar nem szerelmes belem. Megbeszeltuk, hogy talalkozni fogunk hetente 1-szer. Szerintetek vissza tudom hoditani? Nekem o a nagy o 😊
Valami tippeket is elfogadnak.

clio1616v
már írtam, a KFCrõl hasonlót

Rendelsz és utána megkérdezed, hogy mikor lesz legközelebb szüneted?

ha megmondja már egy jel, hogy bejössz neki

Narxis
Kösz a tippeket, majd mondom neki.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Névjegykártya egy tinédzsernél? bár lehet Én értettem félre, de azért fiatalok dolgoznak mekiben. no mindegy, de egy cetli még mûködik persze.

The Matrix has you...

Nem hoznám döntéshelyzetbe ott azonnal, elég váratlan és lehet, hogy a kollégák is hallanék, ezért több mint valószínû, hogy kínosan nemet mondana. Munka után megvárni is elég "fura".

Letennék a pultra egy névjegykártyát és odatolnám neki: "Szeretném ha felvennél" (facebookon) ennyi.
gergely1991
Nem a munkahelyén kellene hanem, a "mûszak" után leszólítani....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hát, igazából van akinél akár ez is mûködhet, a spontán és rövid bevezetõvel elõadott számcsere. Ha mosolyog, de nemet mond akkor még mindig van esély, például rögtön lehet váltani egy: "Akkor visszajövök, ha végeztél és hazakísérlek!" szövegre.

Személy szerint a lassabb, beszélgetõs, viccelõdõs párbeszédek híve vagyok.

The Matrix has you...

Narxis
Üdv.

Egy haveromnak megtetszett egy csaj a mekiben, de nem tudja hogyan szólíthatná le. Én azt tanácsoltam, hogy legyen õszinte, pl. mondja ezt mikor átveszi a hambit, hogy "Helló tetszel nekem, megadnád a számod?" De nem tom, hogy jó tanács-e vagy pedig várja meg míg végez a munkával és aztán szólítsa le. Ti mit tennétek?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

clio1616v
vidd be szervizbe 😄

vagy cseréljék ki garanciában

chhaya
Sajna. Gyári hibás. Nem szeret dorombolni. 😞

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
akkor a tiéd elég vadóc 😄

chhaya
És harapdálni, amiért felkeltettem, jah. 😄

clio1616v
kis gombolyag <#smile>

amikor így a hátukat végigsimítod és már ébredeznek, akkor olyan jóízût tudnak nyújtózkodni ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

<#worship><#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

chhaya
Õ meg az enyém. <#smile>

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
vannak ám cicák 😊

chhaya
Akkor átalakulnék macskanõvé és tök boldog lennék!

clio1616v
majdha több ezer cic jönne veled szemben az utcában... ^^

chhaya
Az állatokkal igen, az emberek problémásabbak. 😄

<#eljen>

legalább a cicákkal jóban vagy<#vigyor2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

chhaya
Vidékieknek tényleg nehéz megszokni a városi nyüzsit, pláne annak, aki amúgy sem annyira társasági lény. Én a mai napig nem tudom megszokni a zsúfoltságos és a rohanást, pedig gyakorlom egy ideje. 😊 És amikor kérés nélkül kapod az arcodba folyton az embertömeget, akkor nem olyan meglepõ szerintem, ha egy közeli-távoli ismerõs éppen kevésbé érdekel...

clio1616v
hogy érzed? ki fogja bírni a kapcsolatotok a megpróbáltatásokat?

költözés miatt, párommal semmi gond, hiányzik csak, de még pár hét és jön fel Õ is Pestre 😊

de amúgy más is, most ilyen idõszakom van, kicsit feszkósabb lett az életem, de majd megoldom, azért van 😊

The Matrix has you...

hogyhogy mélyponton vagy? milyen téren? Költözés miatt vagy netán volt valami nézeteltérésed a pároddal?

Tegnap jöttem haza vidékrõl és megláttam egy volt osztálytársamat..Õ nem vett észre, Én meg nem szóltam neki. Valahogy nem volt kedvem beszélgetni vele, pedig biztos lett volna sok érdekes dolog amit megoszthattunk volna egymással. Furcsán éreztem magam, mert nem voltam ilyen, de valószínû kihatással volt rám az utazás, mostanában elég nehezen viselem az ilyeneket, gondolom a páromtól való ideiglenes elválás az oka. Olyankor befordulok, magam alatt vagyok.

Szép dolog, hogy annyi év után megpróbálod megkeresni és újra felvenni vele a kapcsolatot. Biztos örülni fog majd Neked.

A nagyvárosi érdektelenség egyik oka talán a túl sok és túl gyors információ-csere ami itt ér. Sok az ember, nagyját nem is ismered - sõt senkit jóformán, néha még a szomszédod nevét sem. Vidéken minden lassabb, nyugodtabb. Ez hiányzik belõle, de nagyon. Most, hogy otthon voltam tök szar volt visszajönni ide, a nyüzsibe. Ráadásul most költöztem és az idegen hely még inkább felkavarja a bensõmet. Most mélyponton vagyok rendesen 😊

The Matrix has you...

Érdekes. Bár nem mindenkinek kell városi élet ahhoz, hogy elveszítse az érdeklõdést a szociális kapcsolatok építése iránt.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

salsoul
"Én személy szerint viszonylag a való életben önmagam vagyok,"

valóban, csak ennek az "önmagamnak" nem minden aspektusa tudatos, nem minden aspektusáról tudsz, csak arról ami eddig elõjött

és egy új helyzetben meglepõ dolgok jöhetnek elõ
Pretorian
Érdekes amit írsz.
Engem legfõképpen azok az emberek érdekelnek, akikkel évekkel ezelõtt megszakítottam a kapcsolatot valamilyen okból kifolyólag.
Úgy érzem most már kész vagyok találkozni velük.
Nemsokára találkozok a húgommal, akivel 6 éve elég durván összevesztem, azóta nem láttam.
Van egy lány is aki nagyon fontos volt számomra (most is az), írtam is már itt róla. 7 éve nem láttam. Vele nem vesztem össze, csak egy olyan társasághoz tartozott (tartoztunk), akikkel már nem vagyok, és nem is szeretnék kapcsolatban állni, emiatt döntöttem úgy hogy eltûnök az életébõl határozatlan idõre, amíg úgy nem érzem majd hogy találkoznunk kell. Ennek most jött el az ideje, már próbálom felvenni vele a kapcsolatot újra. Róla annyit érdemes még tudni, hogy az egyik legfontosabb személy az életemben már kb. 10 éve, még akkor is ha ebbõl a 10-bõl 7 évig nem volt köztünk lényegében semmilyen kontakt. Se egy sms, se email, se semmi. Miattam. Biztosan próbált keresni azóta itt-ott, de minden hidat felégettem.
Képzeld el egy nagyon-nagyon közeli barátodat, akivel állandóan együtt vagy, mindent együtt csináltok, aztán egyszer csak eltûnsz az életébõl, és nem tud rólad semmit. Idõvel nyilván megszokja a hiányodat, talán el is temeti az emlékedet mert hall ezt-azt másoktól rólad, mindenféle félinformációt. Na ez történt velünk annak akkor, és én nem is akartam megcáfolni az értesüléseit, hanem leléptem, akkor éppen ez tûnt a legjobb megoldásnak. De idén ennek is pontot szeretnék tenni a végére, és visszaszerezni egy régi barátot.
Az én életemben ez az elmúlt 10 év talán legbefordultabb sztorija a mindenféle nyavalyás szerelmi ügyeim mellett, amelyeken azért idõvel túljutok. Az elmúlt évek egyik legnagyobb vesztesége ez a 7 év, amit nélküle töltöttem el. De én tûntem el, megvolt rá az okom. Alaposan megkavartam magam körül a szart, és talán nem akartam hogy a hozzám közel állók lássák ahogyan elsüllyedek benne. Most viszont itt az idõ elvarrni a szálakat.

Amit írtál, hogy a nagyvárosi élettel elveszik az érdeklõdésed az emberek iránt: én is így vagyok vele. Ahhoz hogy valaki felkeltse a figyelmemet vagy az érdeklõdésemet, ahhoz nagyon meg kell ütnie valamit odabent. 😊
Szerintem az ember idõvel kiég. Egyre többet látsz, egyre kevesebb az újdonság, és mérséklõdik az érdeklõdésed.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Cliokám nem lenne jobb, ha befejeznéd azt, hogy az összes üzenetem beteszed a gumiszobába feszültséget keltve? mi a célod ezzel te gyökér? Jó lenne, ha békén hagynál, mert rohadtul elegem van belõled. Amúgy is látszik mennyire nem fogod a lényeget

Az egy dolog, ha az ember idegen emberek elõtt nem adja ki teljesen magát, mert az nem célszerû, tehát ott tulajdonképpen álarcot hord szinte mindenki kivétel nélkül. Kivéve az nem, aki elviseli azt és totálisan nem érdekli, ha hülyének nézik, mert valami ordenáré módon nagy az önbizalma. Én személy szerint viszonylag a való életben önmagam vagyok, de nem adom ki természetesen teljesen magam. Meghúzódom és nem taposok el senkit, csak a saját dolgommal törõdöm ennyi. Azért arra mindig oda kell figyelni nehogy kihasználjon a másik, mert az emberek rendkívül önzõek, kapzsik és gátlástalanok is tudnak lenni...

salsoul
mi is így gondoltuk, aztán az élet megmutatta, hogy ... 😉
chhaya
(Attól függõen persze, hogy mit nem közölsz a másikkal)

chhaya
Hát az "infóhiány", hogy elfelejtesz ezt-azt említeni a másiknak - amit ugye te nem tartasz megjátszásnak - eléggé más színben tud feltüntetni, mint amilyen valójában vagy...

mit kéne átlátni. Vannak olyan szokások, helyzetek, amik mindig újak lesznek anélkül h az ember megjátszaná magát. Mondok egy pl-t. Lehetséges, hogy elõtte bírtam egy sportolót, amit megosztottam a családommal is így tudták azt, hogy azért a bizonyos emberért rajongtam és elismertem azt, amit csinál. Viszont arról nem tudnak vagy tudtak pl. hogy idõközben megutáltam az illetõt és más kedvencem lett nos, nem tudják mivel nem osztottam meg velük. Ha ez számít mondjuk megjátszásnak oké, ez sztem inkább információ hiány mivel nem osztottam meg. Ha arra gondolsz mondjuk, hogy hazudnom kéne a családtagjaimnak akkor vállalom azt, hogy átlátnak rajtam. Vállalom azt, hogy tiszta és õszinte kapcsolat van a családban konfliktusok nélkül...

Igen más jellegû kapocs van a barátnõ és az édesanya kettõsnél általam. Barátnõ, ha velem él majd tegyük fel, akkor nyilván méginkább ismerni fogjuk egymást. Amire oda kell figyelni az az, hogy ne fulladjon unalomba a kapcsolat, ne legyen túlzott féltékenykedés, ezeket a helyzeteket meg lehet oldani persze 1 fecske nem csinálhat örökké nyarat. Most még nagyon nagyon friss a dolog, viszont mindennek az az alapja mennyi a kommunikáció, mekkora a tûz, a vágyak és, hogy meddig fognak kitartani. Ezt majd az évek és az együttélés eldönti. Én azért bízom magamban, hogy mindent megfelelõen rendszabályozni fogok, ami eddig is nagyon sínen ment...