Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
The Matrix has you...
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Még van idõm eldönteni, nem hajt a tatár.
a börtönös sztorinak is az a lényege, hogy egész egyszerûen, ha nem történik veled semmi, azaz nem csinálsz semmit, akkor nincs változás
te vagy aki változtatni tud
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Sokan írtátok akkor is, hogy majd az idõ elsimítja a dolgot.
Én már akkor is tudtam, hogy nem az idõ lesz az, ami majd átsegít egy ilyen helyzeten, és le is írtam.
Ha mondjuk egy fájdalmas szakítás után azonnal bezárnának egy szobába, ahol éveket kéne eltöltened anélkül hogy bármilyen kontaktod lenne a külvilággal, nem változna meg semmi.
Mondjuk 5 év múlva valaki kiengedne.
Úgy jönnél ki ahogy bementél, persze ha kibírnád ép elmével.
Többen mesélték, hogy pl. hosszú börtönévek alatt egyszerûen megáll BENNED az idõ.
Te magad alig változol, viszont a világ odakint annál többet.
Oda akarok kilyukadni, hogy nem az idõ változtatja meg a dolgokat, hanem a mindenféle történések, amelyek egymást követik az idõben.
Vagyis az állapotokat csak a cselekvés és a történés változtatja meg.
#atila4
Ha tényleg akarod ezt a lányt, keresd meg azt a határt ameddig még elmehetsz hogy visszaszerezd õt.
Egyszerûen tedd azt, amit úgy érzel, hogy tenned kell.
Azt viszont ne felejtsd el, hogy ezt a határt te húzod meg saját magadnak, nem õ.
Ennél nagyobb okosságot nem tudok és nem is akarok mondani, egyszerûen nem lenne értelme.
Ahogy pett3rson is írta: különbözõek vagyunk. Nem látunk bele egymás fejébe/érzéseibe/érzelmeibe.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Tavaly Badacsonyt masztuk meg, lehet ha olyan helyre negyunk akkor rajon, hogy velem szeretne lenni"
Nem tudom ezt hogy érted, de kétlem, hogy arra kellene alapozni egy kapcsolatot, hogy ilyen felismerés alapján legyen belõle valami.
Nem Mi éljük a Te Életed, hanem Te. Nem tudjuk, hogy milyen körülmények között éltetek, mit gondoltatok egymásról, mit éreztetek egymás iránt, miért mûködött eddig és most miért is nem mûködik?
Ezeket gondold végig és még ezer más dolgot, ha még mindig vágysz arra, hogy továbbra is fenntartsd vele a kapcsolatot, akkor keresd Õt és mond is el Neki amit érzel, amit gondolsz errõl a szituációról.
Fogd fel egy próbának, nagy valószínûséggel "csak" tesztel a csaj, hogy komolyan gondolod-e ezt az egészet. Persze lehet, hogy nem és csak egy csélcsap ribanc, elnézést a kifejezésért.
Saját példát felhozva, hogy ne csak levegõbe beszéljek, Velem hasonló dolog történt, 6,5 év után döntött úgy az akkori párom, hogy neki ebbõl elege van és már talált is egy másikat akivel együtt akar élni ezután. Kurva szar volt, elhiheted, hogy most kb. tudom mit érezhetsz, bár lehet Te attól fényévekre vagy..vagy Én attól, ez most lényegtelen...
szóval szakítás, gondolkozás és továbblépés. Szerettem ugyan, de el tudtam engedni, valahol tudat alatt már Én is azt akartam, hogy legyen vége. Az Élet ment tovább és nem döntöttem rosszul, most is van párom és már a babát várjuk.
Az Élet útjai kifürkészhetetlenek, de majd idõvel megtanulod, hogy nincs mindennek vége, ha az aktuális már nem akar Veled lenni. Az idõ többnyire elmulasztja a sebeket, csak azt nem tudjuk, hogy mennyi idõ múlva..ha egyáltalán elmúlik 😊
The Matrix has you...
Minden rajtuk múlik, csak ezt nem tudják.
Ezért ez a kis kurva is most visszakönyörgi magát hozzád, te meg szépen bekajálod, ahelyett, hogy egy másik lány után néznél, aki esetleg tudatosabban él.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Megbeszeltuk, hogy nyaron elemgyunk kirandulgatni
mint tavaly. Tavaly Badacsonyt masztuk meg, lehet ha olyan helyre negyunk akkor rajon, hogy velem szeretne lenni. Megint pont a Badacsonyt megmaszni!
Hetente fogunk talalkozni es mindennap beszelunk. Ez jo vagy szakitsam meg vele szo nelkul az osszes kapcsolatot?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Valami tippeket is elfogadnak.
Rendelsz és utána megkérdezed, hogy mikor lesz legközelebb szüneted?
ha megmondja már egy jel, hogy bejössz neki
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
The Matrix has you...
Letennék a pultra egy névjegykártyát és odatolnám neki: "Szeretném ha felvennél" (facebookon) ennyi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Személy szerint a lassabb, beszélgetõs, viccelõdõs párbeszédek híve vagyok.
The Matrix has you...
Egy haveromnak megtetszett egy csaj a mekiben, de nem tudja hogyan szólíthatná le. Én azt tanácsoltam, hogy legyen õszinte, pl. mondja ezt mikor átveszi a hambit, hogy "Helló tetszel nekem, megadnád a számod?" De nem tom, hogy jó tanács-e vagy pedig várja meg míg végez a munkával és aztán szólítsa le. Ti mit tennétek?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
vagy cseréljék ki garanciában
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
amikor így a hátukat végigsimítod és már ébredeznek, akkor olyan jóízût tudnak nyújtózkodni ^^
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

legalább a cicákkal jóban vagy<#vigyor2>#vigyor2>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
de amúgy más is, most ilyen idõszakom van, kicsit feszkósabb lett az életem, de majd megoldom, azért van 😊
The Matrix has you...
Szép dolog, hogy annyi év után megpróbálod megkeresni és újra felvenni vele a kapcsolatot. Biztos örülni fog majd Neked.
A nagyvárosi érdektelenség egyik oka talán a túl sok és túl gyors információ-csere ami itt ér. Sok az ember, nagyját nem is ismered - sõt senkit jóformán, néha még a szomszédod nevét sem. Vidéken minden lassabb, nyugodtabb. Ez hiányzik belõle, de nagyon. Most, hogy otthon voltam tök szar volt visszajönni ide, a nyüzsibe. Ráadásul most költöztem és az idegen hely még inkább felkavarja a bensõmet. Most mélyponton vagyok rendesen 😊
The Matrix has you...
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
valóban, csak ennek az "önmagamnak" nem minden aspektusa tudatos, nem minden aspektusáról tudsz, csak arról ami eddig elõjött
és egy új helyzetben meglepõ dolgok jöhetnek elõ
Engem legfõképpen azok az emberek érdekelnek, akikkel évekkel ezelõtt megszakítottam a kapcsolatot valamilyen okból kifolyólag.
Úgy érzem most már kész vagyok találkozni velük.
Nemsokára találkozok a húgommal, akivel 6 éve elég durván összevesztem, azóta nem láttam.
Van egy lány is aki nagyon fontos volt számomra (most is az), írtam is már itt róla. 7 éve nem láttam. Vele nem vesztem össze, csak egy olyan társasághoz tartozott (tartoztunk), akikkel már nem vagyok, és nem is szeretnék kapcsolatban állni, emiatt döntöttem úgy hogy eltûnök az életébõl határozatlan idõre, amíg úgy nem érzem majd hogy találkoznunk kell. Ennek most jött el az ideje, már próbálom felvenni vele a kapcsolatot újra. Róla annyit érdemes még tudni, hogy az egyik legfontosabb személy az életemben már kb. 10 éve, még akkor is ha ebbõl a 10-bõl 7 évig nem volt köztünk lényegében semmilyen kontakt. Se egy sms, se email, se semmi. Miattam. Biztosan próbált keresni azóta itt-ott, de minden hidat felégettem.
Képzeld el egy nagyon-nagyon közeli barátodat, akivel állandóan együtt vagy, mindent együtt csináltok, aztán egyszer csak eltûnsz az életébõl, és nem tud rólad semmit. Idõvel nyilván megszokja a hiányodat, talán el is temeti az emlékedet mert hall ezt-azt másoktól rólad, mindenféle félinformációt. Na ez történt velünk annak akkor, és én nem is akartam megcáfolni az értesüléseit, hanem leléptem, akkor éppen ez tûnt a legjobb megoldásnak. De idén ennek is pontot szeretnék tenni a végére, és visszaszerezni egy régi barátot.
Az én életemben ez az elmúlt 10 év talán legbefordultabb sztorija a mindenféle nyavalyás szerelmi ügyeim mellett, amelyeken azért idõvel túljutok. Az elmúlt évek egyik legnagyobb vesztesége ez a 7 év, amit nélküle töltöttem el. De én tûntem el, megvolt rá az okom. Alaposan megkavartam magam körül a szart, és talán nem akartam hogy a hozzám közel állók lássák ahogyan elsüllyedek benne. Most viszont itt az idõ elvarrni a szálakat.
Amit írtál, hogy a nagyvárosi élettel elveszik az érdeklõdésed az emberek iránt: én is így vagyok vele. Ahhoz hogy valaki felkeltse a figyelmemet vagy az érdeklõdésemet, ahhoz nagyon meg kell ütnie valamit odabent. 😊
Szerintem az ember idõvel kiég. Egyre többet látsz, egyre kevesebb az újdonság, és mérséklõdik az érdeklõdésed.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Igen más jellegû kapocs van a barátnõ és az édesanya kettõsnél általam. Barátnõ, ha velem él majd tegyük fel, akkor nyilván méginkább ismerni fogjuk egymást. Amire oda kell figyelni az az, hogy ne fulladjon unalomba a kapcsolat, ne legyen túlzott féltékenykedés, ezeket a helyzeteket meg lehet oldani persze 1 fecske nem csinálhat örökké nyarat. Most még nagyon nagyon friss a dolog, viszont mindennek az az alapja mennyi a kommunikáció, mekkora a tûz, a vágyak és, hogy meddig fognak kitartani. Ezt majd az évek és az együttélés eldönti. Én azért bízom magamban, hogy mindent megfelelõen rendszabályozni fogok, ami eddig is nagyon sínen ment...