nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Valóban nem tartozik a fórum témához, csak megemlítettem, hogy az egyik terület gondja egy másik területen is jelentkezik.
Én korábban 200eFt körül kerestem, most átmenetileg 0 Ft körül.
Ez a 200eFt (is még bőven) szerintem a megélni kevés éhenhalni sok kategória, tekintve az árakat és hogy éjt nappallá téve dolgoztam (bohóckodtam) érte.
Ez még távlatokat sem tud adni az életre. Szóval amolyan bohóckodásnak találtam azt, hogy ilyen szinten éljek. Ezért jutottam korábban arra, hogy vagy öngyilkos leszek, vagy igyekezni fogok többet, jobbat elérni. A napi nyolcórás párszázezer forintos vegetálásánál az öngyilkosságnak is több értelmét látom.
Szerintem rettentő szűk látókörre vall az, ha valaki úgy gondolja, hogy vagyont csak kétes úton lehet szerezni. Itt is, mint mindenhol máshol a dologhoz szükséges ismeretekre kell szert tenni, és inkább ez jelenti a nagy nehézséget, de nem a lehetetlenséget. Meg kell ismerni a piac működését.
A gazdasági válság egy érdekes dolog. Vannak benne vesztesek meg nyertesek. Én egyfajta Darwin-i természetes kiválasztódásnak/lemorzsolódásnak tekintem az egészet. Rátermettnek kell lenni.
A csajos kérdéshez ismét csak a szerencsekerekes dolgot tudnám hozzászólni. Le kell süllyedni az állandó újraforgatás szintjére.
Nekem bejött, ráadásul netes társkeresőn.