Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
inkább már átlátnak rajtad

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

fõleg nem családtagok elõtt. Nincs mit megjátszani

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

itt lehetséges, hogy manipulatív vagyok😊 otthon nem kell

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
mindig azt csinálod, van hogy még magad elõtt is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

majd az idõ eldönti, ezt te sem állíthatod biztosra, hogy pont ez fog történni...

tehát az sem igaz h minden ember színésznek született...

elárulom h én sosem játszom meg magam szinte😄😄

clio1616v
de az igazi énetek jön olyankor...

mert nem tudtok elbújni, és olyan sokáig együtt élve nem tudjátok játszani magatokat egymás elõtt - elõjön a természetes viselkedés, úgy fogsz viselkedni mintha senki nem figyelne meg...

egészen addig, csak olyan képet fogsz látni róla, amit õ szeretne és tud mutatni magáról neked és másoknak - megfelelési kényszer fogja motiválni

ez igaz, együtt élve jön ki igazán az ember nem azt mondom igazi énje, de akkor dõl el kinek mekkora a tûrõképessége együttélés terén.

Ez majd idõ idõ idõ függvénye...szevasz újra amúgy

salsoul
"megvan az összehang" ... "érdekes módon abszolút nem voltak eddig problémák és ahogy pretorian is említette helyén van az értékítéletünk"

Ezt igazából majd az együttélés, szóval a lakva megismerés fogja megmutatni, verifikálni. Erre figyelj.
S mondatja ezt velem egyrészt a népi okosság, másrészt a saját praxis.
Ronina
"-ja hamár itt tartunk h sántít a sztorim, akkor tegyünk már egy említést Ronina nickedrõl😄"
Tehetsz említést, de ne sûrûn.. 😄

clio1616v
csak az utolsó mondatodra reagálva, a többit majd késõbb olvasom el:

szívesen találkozunk veletek, mondjuk jövõ hétvégén

higgy amit akarsz😊 ha neked az hihetetlen, hogy egy lány annyira vonzónak tart, hogy kb durván 1 hónap után odaadja magát nekem. Tudom h sokat panaszkodtam itt, de érdekes módon minden simán ment pedig minden esemény szinte újdonság erejével hatott volna. És, ami az érdekes, hogy miközben tapasztaltam a dolgokat nem éreztem magam egy pillanatra sem tanácstalannak, mint sokan mások. Minden összejött szinte elsõre, amire azért nem biztos h számítottam. Miért ne lehetne logikus a történetem? egy szóval se mondtam olyat h a lány prûd lenne vagy nem vágyott volna a dologra. Nem volt senkije elõttem egyébként nem volt jelölt és ugyanolyan zárkózott volt, mint amennyire én ennyi a lényege. Mostmár szerencsére kimozdítottam ide oda és jók a közös programok is, megvan az összehang. Ez a lényeg...Ja és én, mint az érzésekkel nem foglalkozó személy marha jól megvagyok vele érdekes módon abszolút nem voltak eddig problémák és ahogy pretorian is említette helyén van az értékítéletünk. Õ nem egy mai tipikus, átlagos lány azt azért érdemes tudni, teljesen egyedi elképzelései vannak és nem rendelkezik a szokásos nõi logikával...ezt tapasztaltam is már rajta szval ezért hülyeség ez a hímsovinizmus, amit ûznek itt egyesek, mint pl te is...(nem csak én mondtam ezt rólad)

-ja hamár itt tartunk h sántít a sztorim, akkor tegyünk már egy említést Ronina nickedrõl😄

most azt képzeld el hogy én meg ezen a nyomorult Pesten élek huszon X éve😄 és mindig paneltelepen...ami nem gáz, csak nem éppen szocializálásra hivatott környékek...unalmas és kész

clio1616v
nagyon 😊

chhaya
mert neked mennyire van meg? 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
csak neki még annyira nincs meg mint amennyire nekem megvan 😄

Erre is gondoltam ám, csak nem írtam le ilyen hosszan, nem volt kedvem 😊 Nagyon sokat lehetne itt agyalni a többiekrõl - Rólad, Rólam is 😊 - csak egy közösségi fórum nem erre van. Egy ilyen csoportterápiás megoldás lehet mûködne. Lenne min hüledezni, hogy kinek mi a normális és másnak miért is nem az.

Engem személy szerint Pest érzéketlenné tett bizonyos mértékben, nem érdekelnek az emberek annyira mint régen, sokat csalódtam, valószínûleg ez lehet az elsõdleges ok. Ezenfelül még ezer más, a sok behatás ami ért a munkám és magánéletem során. Mindenesetre most megint változik az Életem, kíváncsi vagyok mit hoz ki belõlem 😊

The Matrix has you...

Pretorian
Igazából már kibújt a szög a zsákból, és nem elõször:

"Lehet 1-2 napig rossz lesz és elõjönnek majd a nosztalgikus emlékek"

Nem is lehetne szerintem párhuzamot vonni, az a karakter akirõl te beszélsz valószínûleg szociopata, nem tudná meghatározni a jó/rossz fogalmát mert nincsen róla/róluk fogalmi megértése. Illetve van, de az teljesen más mint az a gondolatsor ami a Te vagy az én agyamban fut végig ha meghalljuk ezt a két szót.
Az ilyeneknek saját értékrendjük van, ami nem összeegyeztethetõ az átlagember gondolkodásával, értékrendjével, illetve csak részben az.
Pl. a börtönökben ha valakihez túl közel állsz, és a szemed sarkából nézed, az azt jelenti hogy ellenségednek tekinted, és rá fogsz támadni.
Ezt onnan tudom, hogy egyszer ezt nem szándékosan megcsináltam egy volt fegyenccel. Természetesen nem tudtam hogy mit jelent amit csinálok, egyszerûen csak úgy kezdtem el nézni, és közel álltam hozzá. Volt annyira szocializált hogy megértette hogy én máshonnan jövök, és elmagyarázta mit jelent amit csinálok. Idekint ennek nincs ilyenfajta többletjelentése.
Szóval lehet hogy közben el is beszélgetsz vele valamilyen semleges témáról, és a külsõ szemlélõdõ az ég világon semmit nem vesz észre az egészbõl, csak azt hogy egyszercsak nekiesel egy késsel minden különösebb elõjel nélkül.
Az ilyen figura számára a munkáját végzõ rendõr a rossz. Amit csinál az vamzerkodás, aki a törvény "segítségét" kéri hogy megoldjon egy konfliktust az spicli.
Aki viszont bekokainozva kirabol két bankot + lelõ 2 biztonsági õrt közben, az tökös csávó, jó gyerek, és a full szociopata ezt tök komolyan így érzi és gondolja. Ennyit a jó és a rossz fogalmáról, és hogy ez kinek a fejében hogyan is van😊
Ilyen betegséggel nem érdemes megpróbálni együtt élni, nem is lehet.
Szocializálódni kell, rehabra kell járni.
Vannak olyan ismerõseim akik 7-8 évet is voltak börtönben, akadnak köztük elég súlyos figurák is. Viszont már több éve kint vannak, és azóta próbálnak a szabályok szerint játszani, bár azért néha megfordul közülük egynek-kettõnek a fejében, hogy csinálni kéne valamit. Általában mégsem csinálnak semmit. Van köztük olyan aki azóta ingatlanos lett, van aki IT-területen helyezkedett el és még sorolhatnám. Szabadlábon vannak, mert nem voltak annyira antiszociálisak, hogy ne tudtak volna idõvel részlegesen vagy teljesen szocializálódni.
Még a legbetegebbnek tartott, legkisiklottabb értékrendû gyilkosoknak is összejöhet kemény munkával, lehet ilyesmirõl olvasni a neten. Ilyet nem ismerek hála az égnek.

A lényeg az, hogy Gabeonak közel nincs ennyire kicsúszva az értékítélete sem természetében, sem az általa alkalmazott módszerek (amelyeket állítólag alkalmaz) vonatkozásában.

Én még mindig úgy érzem, hogy benne sokkal több van a csendesen szenvedõ akárkibõl, aki igazából vágyik a valamire (akármire), de az analitikus elméje nem engedi elõretörni az érzelmeit. De vajon meddig mehet ez így?
<#nevetes1>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Ilyenkor mindig Dexter jut eszembe, tudod a vérelemzõs-sorozatgyilkosos sorozat😊
Õ is ilyen "érzelemmentes ember", de ez lehetetlen, érzései mindenkinek vannak, ennek a karakternek is, hiszen egyfajta érzés hajtja az újabb gyilkolás felé például és katarzisos élménye van egy-egy sikeres akció után 😊
Nem akarok teljes párhuzamot vonni Gabeo-val - remélem legalábbis, hogy nem ilyen baltás gyilkos 😄, bár ha rossz embereket öl akkor nyugodtan - , de róla sokszor jut ez eszembe. Próbálja elnyomni amit nem lehet, inkább megpróbálhatna együtt élni vele, sokkal egyszerûbb. Vagyis úgy ahogy Te leírtad, az jobban meg van fogalmazva.

The Matrix has you...

Pretorian
Nem is kell, szorítanak azok maguktól. Ha észre sem veszed hogy ott vannak, hogyan tudnád kontrollálni õket? 😊
Ha pedig észreveszed õket, akkor te magad is érzed, megéled ezeket az érzelmeket. Kontrollálni pedig csak így tudod, és így is csak bizonyos határokon belül, korlátozottan.
A logikának, az analitikus gondolkodásnak illetve érzelmeknek nem egy a természetük, de mindkettõ a túlélésedet, az életbenmaradásodat szolgálja sokszor teljesen eltérõ, egymásnak ellentmondó módokon, ezért akarja az egyik állandóan háttérbe szorítani a másikat.
Vissza tudod folytani az érzelmeidet, de teljesen elnyomni nem tudod õket.
Nem vágynál semmilyen szociális kapcsolatra, ha ez lehetséges volna.
De vágysz.

Vissza tudod folytani az érzelmeidet, de elnyomni nem tudod õket ->

Te leszel a csendesen szenvedõ akárki, aki igazából vágyik rá (akármire), de az analitikus elméje nem engedi elõretörni az érzelmeket. De vajon meddig mehet ez így?

Ez alapján könnyen össze lehet rakni, hogy mi a másik véglet:
amikor a segged van a fejed helyén lényegében, és érzelmi alapon éled az életedet.
De ez csak két véglet, a legtöbb ember ennél azért bonyolultabb, mindenkinél máshogy áll be az equalizer, és változik(hat) is.

chhaya
szerintem éppen annyira van neki, mint Gabeonak 😉

clio: ahhoz neked kell a környékünkön járnod 😄

nincs is csaja csak vetít itten...hagyjad má.

The Matrix has you...

clio1616v
az én sztorim is elég cifra 😄

de ezt majd akkor mesélem el, ha dartonikával hármasban leülünk sörözni egy macskaszépségverseny után

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

chhaya
te sem vagy százas és neked is van barátnõd, úgyhogy csitt 😄

clio1616v
azért az a picsa is megéri a pénzét, aki évekig nem szexel a barátjával aztán miután szakítanak, összejön pont ezzel az ixemmel és már 4 hét után odaadja neki a szûzességét...

kicsit sántít a történet, de hát van aki meg istenben hisz 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
miááááú 😄

Én is voltam így. Pont egy szakítás után voltam. Nehezen feledkeztem meg róla. Járni akart velem egy csaj, de volt is barátja és nem is tetszett annyira.
chhaya
szegény lány, megnyerte veled a fõnyereményt 😄

Senki se tökéletes, persze sokan így adják elõ mert jól mutat 😊
ha tényleg nem én tehetek a dolgok és a cselekmények alakulása után akkor nincs mirõl beszélni. Nem értem miért kellene hibásnak lennem bármiben is, ha tudom h nem hibáztam. Értem én h az élet nem tökéletes, de lehet törekedni arra h minden flottul menjen hibák nélkül, stabil lábakon álljon. És nem minden esetben van az, hogy 2 ember hibás egy kapcsolat vége szakadásának...Lehetsz te a világ legjobb a párod szemében a tûz és az érzelmek hosszabb távon így is eltûnhetnek benne úgy, hogy még az illetõ semmit nem csinál rosszul...

clio1616v
FYI

a "vis major" egy magyarázkodás indoka, amikor valakinek valami szándékos dolog nem sikerül akkor azért egy véletlennek nyilvánított "vis major" okot keres és vagy mond, amiért természetesen nem õ a hibás, hanem egy általa nem befolyásolható "nagy erõ" 😉

érzõdik h nem ismersz, mondtam már h semmilyen körülmények között nem szorítom magam érzelmi korlátok közé. Ami történni fog úgyis megtörténik, az érzelem elfojtásban pedig mindig a toppon voltam következmények nélkül úgyhogy semmi probléma. Ha benne kialszik netalán a tûz? Már újítani sem érdemes? hát akkor szakítunk, ha már végképp nem lesz remény ilyen egyszerû. Lehet 1-2 napig rossz lesz és elõjönnek majd a nosztalgikus emlékek, mint mindenki másnál, de elõbb utóbb tovább kell menni úgyis. Viszont ilyen dolgokon fõleg ilyen erõs emberi érzelmi dolgok felett teljesen elsiklok nem foglalkozom vele és hidd el nem a szokásos reakciókat élem meg, mint mondjuk más egyén. Ennek is megvan az oka, mindent az agyunkkal és a gondolatainkkal szabályzunk még az érzelmek szabályzását is, amik állítólag zsigerbõl kellene, hogy jöjjenek...

"Ugyanazokban az élethelyzetekben fogod magad találni mint bárki más, és végig fogod zongorázni ugyanazokat a megoldási lehetõségeket, mint bárki más.
Semmi sem tart örökké (bár néhány dolog tarthatna), úgyhogy a rajz alapján azt is meg fogod ismerni, hogy milyen az amikor elvesztesz valakit, mert mondjuk éppen õ evez más vizekre."

átéltem már ilyeneket, de ezek nem rajtam múltak.

VIS Maiort jól írtam = elõre nem látható, bekövetkezõ esemény

salsoul
vedd figyelembe azért, hogy különbözõ földrajzi szélességeken különbözõk lesznek ezek a hatások

amik mellesleg eltörpülnek a társadalmi, gazdasági, kulturális és családi közeg meghatározósága mellett
clio1616v
azt tartom valószínûnek és hasonlóság is lehet két hasonló évszakban(hónapban) született ember között, hogy a hideg meleg illatok egyszóval a külvilág évszakhoz köthetõ tapasztalásai a születés és növekedés azonos intervallumaiban, fázisaiban érik õket

de ez csak egy kis hasonlóságot eredményezhet és nem biztos, hogy eltérõ évben azonosak a csillagjegyek alapján vett ingerek

clio1616v
jó, de mindenesetre furcsak ez a két gumi hogy került, hozzád

lehet egy dobozzal vettél, de egyet kipróbáltál magadban 😄 nem kell ezt szégyenlni

mindenesetre ez az egy olyan dolog volt, ami konkrétum a barátnõddel kapcsolatban a többi képlékeny

salsoul
Pretorian -> igazán kedvellek, szeretem olvasni soraidat, szimatolod az igazságot 😉
salsoul
Mint asztrológiában sokat vizsgálódott, gyakorlott ember mondom, hogy több szempontból is több sebbõl vérzik az asztrológia egész tudománya.

Az asztrológia eszköztára és eljárása teljesen összefüggéstelen és ellentmondásos saját magával.

De még ha "mûködik" is, akkor is önmagában a napjegy még semmit sem mond, és még csak nem is a legmeghatározóbb. A legbeszédesebb elem az aszkendens lehetne. De ez már jóval nehezebben kiszámítható, arról nem is beszélve, hogy ehhez már percre pontos születési idõ kell, mert pár perc eltérés is nagy különbségeket jelent ...

A jegyek leírása pedig olyan általánosan van megfogalmazva, hogy azt mindenki könnyen tudja magára értelmezni, és magára találónak találni.

Ahogy azt clio a #21167-ben is írta.

Szóval én óva intek mindenkit az asztrologizálástól 😉
Pretorian
Azt kifelejtettem hogy ugye reményeid szerint ez a tûz tartja majd össze a kapcsolatot, amirõl beszélsz. Ugyanakkor hideg logikával, számító módon próbálod élni az életedet, ahogy ezt már sokszor elmondtad.
Na majd figyeld meg, hogy ha a tûz egyszercsak nem benned alszik ki, hanem a lányban, az hogyan fogja kiütni a logikádat, és szembesíteni téged azzal hogy itt bizony már érzelmekrõl van szó, olyan érzelmekrõl amelyek lelki fájdalmat okoznak. Nem voltál képes a másikat kontrollálni, kudarcot vallottál, elvesztettél valakit/valamit és ez érzelmek formájában fog megjelenni benned, fõleg a gyomrodban. Nem a robot logikájával fogod nyugtázni sajnos 😊
+ ha még ne adj isten szerelmes is voltál csak amíg együtt voltatok addig tapasztalat híján nem tudtad hogy amit a gyomrodban éreztél az szerelem volt (a tûz, bár a tûz nem minden esetben az), akkor egy ilyen helyzetben
egyszerûen háttérbe szorul a logikád, és csak hosszú idõ után képes újra az érzelmeid fölé kerekedni. Kívánom hogy ne így legyen 😊

Pretorian
A Vis Maior pont olyan dolog, amit nem tudsz elõre kiszámítani.
Minél többet tapasztalsz meg az életbõl, annál nyilvánvalóbb lesz hogy

1. Tök egyedül vagy, még akkor is, ha van valakid.
2. Idõvel tök felesleges lesz tervezni, mert ahogy idõsödsz és történnek veled "dolgok", úgy valószínûleg egyre több gyökeret eresztesz, ergo a cselekvõkészséged korlátozódik.

Ilyen korban viszont az ember véleménye, életfelfogása még nagyon képlékeny, és akár hetente-havonta, évente változhat meg gyökeresen.
Ilyenkor még nyugodtan úszhatunk az árral szemben, ha majd eljön az ideje, úgyis rájövünk hogy tök felesleges. Ugyanazokban az élethelyzetekben fogod magad találni mint bárki más, és végig fogod zongorázni ugyanazokat a megoldási lehetõségeket, mint bárki más.
Semmi sem tart örökké (bár néhány dolog tarthatna), úgyhogy a rajz alapján azt is meg fogod ismerni, hogy milyen az amikor elvesztesz valakit, mert mondjuk éppen õ evez más vizekre. De nem is folytatom, ez egy társasjáték mint tudjuk.
Attól hogy te nem lépsz, a többiek még mozognak. Legyen az a párod, vagy akárki.

"csak nem alszik ki a tûz a kapcsolatból és nem válik egyhangúvá"
- ó, dehogynem 😊
Sokan szeretnénk ha ez nem következne be, de mégis bekövetkezik.

"voltak már olyan személyek ezen a földön, akik 1. és egyetlen "barátnõjükkel" leélték az életüket. Szeretnék beletartozni ebbe a körbe"

- Ha ezt számszerûsítenénk, valószínûleg egy 1:100000 kaliberû arányszámot kapnánk.
Ahhoz hogy ez összejöjjön, egy mezõn kell állnotok, és folyamatosan hatost kell dobnotok mindkettõtõknek.

jól mondod, amit Te elterveztél...csakhogy belépett az ismeretlen az egyenletbe, innentõl nem mindig alakulnak úgy a dolgok ahogy Te eltervezted. le kéne menteni ezeket a hsz-eket és majd visszatérünk rá olyan...7 év múlva, akkor van a nagy vízválasztó általában 😉

The Matrix has you...

az élet mindig engem igazol abban a tekintetben, amit én eltervezek...Nem szokott megváltozni, mert tudom, hogy ez jó így, optimális és nem én vagyok az egyetlen. Igen tudom h mondtad, hogy sok hasonló dolgot ugyanígy gondoltál...

Majd, ha rajtam kívül álló ok miatt véletlenül szakítás lesz akkor úgyis eljön az idõ mikor újítani kell. Reméljük ez nem kerül sorra...

clio: 3 volt az clio csak 2 maradt meg...ennyi a lényeg

bár nem vagyunk egyformák, de most vagy nekem nagyobbak az igényeim vagy Neked még csak 1 nõvel volt dolgod...aha, utóbbi lesz 😊

egyrészt nagyszerû lehet, hogy most kiélheted magad, sokféle értelemben. ugyanakkor ne húzz ilyen éles határokat egyes dolgok közé, magadnak csinálsz belõle problémát. Én is így voltam vele ahogy most Te - ezt is mondtam már párszor életemben 😄 - de aztán máshogy alakult az Élet és egyáltalán nem bánom már az egészet, sõõõt...

The Matrix has you...

clio1616v
már nekem ott gyanús volt, hogy rejtélyes módon sikerült neki 2 gumit vennie, amikor 1 dobozban 3 van 😄

azt majdnem elfelejtettem mondani, hogy "szerintem" ha saját magamnak csapom ki az nagyobb élvezet. De a sima keksz se rossz a másikkal csakhát érted...😊

baromság, jó lesz nekem a jelenlegi életem végéig. Ámbár fiatal vagyok nem hinném, hogy más vízekre eveznék valaha is, hacsak valamilyen VIS Maior eset nem következik be. Rajtam nem múlik a dolog, csak nem alszik ki a tûz a kapcsolatból és nem válik egyhangúvá. Erre ügyelek, de mondjuk abban igazad van, ha azt gondolod h ehhez éveknek kellene eltelnie h kiderüljön mindenesetre voltak már olyan személyek ezen a földön, akik 1. és egyetlen "barátnõjükkel" leélték az életüket. Szeretnék beletartozni ebbe a körbe

vannak olyan kémiai reakciók amikhez egyszerûen szükség van nõi egyedre, hogy fenomenális élményben részesüljünk 😊
most nem konkrétan a genitáliákra gondolok, inkább a feromon lehet amitõl benned is beindul valamilyen folyamat és sokkal jobb a szex is 😊

The Matrix has you...

majd, ha visszatérsz az 5-combúra és aztán egy teljesen másik puncira találsz és azt is "elveszted"...na akkor már nem is lesz olyan hype az 😄

The Matrix has you...

Pretorian
Arra hogy kurvára nem látok semmilyen összefüggést, 3 különbözõ lányról van szó. Az egyik ebihal, a másik pisztráng, a harmadik meg sügér <#idiota>

Na örülök, hogy megvolt az elsõ néhány tapasztalat 😊