nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    Szerintem csak arról van szó, hogy az érzelmek kimutatása [is] egyenlő a másiknak való kiszolgáltatással, a sebezhetővé tétellel. És ez kemény dió. Főleg ha ott az emberben a félelem és bizalmatlanság a partnerrel szemben ... hogy esetleg kiröhög, kigúnyol stb ...

Nagyon bensőségesnek és mélynek és érettnek kell lennie egy kapcsolatnak szerintem ahhoz, hogy a felek tényleg mindent el merjenek mondani a másiknak. És ez olyan kapcsolatban lehet [talán szerintem], amiben fel sem merül a válás, az, hogy nem tartoznak össze egyszer s mindenkorra elválaszthatatlanul. És ami nem a másik szórakozásomra való felhasználásáról szól.

Nagyjából kiment a divatból. Illetve gyanús tevékenység.....Ritka pillanat, amikor örültem is neki. Pedig szükség lenne rá.

oké, miért nem beszélsz erről neki? Miért nem mondod el neki, hogy mire lenne szükséged? Nem gondolatolvasó a másik, és még csak nem is a te agyad, gondolkodásod van a másikban. Tehát miért nem lehet erről beszélni? Miért nem lehet kérni azt, amire szükséged van?

Mindazonáltal mi köze van mindennek ahhoz ami a cikkben van?