22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Danton
    És mi a nagy kirakó? Egyeltalán minek kirakó? Engem úgy neveltek, hogy csak igen van és nem van, nem ilyen taktikázós kirakós hülyeség, egy kapcsolat nyílván kompromisszumokra épül, ám ennek a pillérei az egyenes, őszinte igenek és nemek alapján állnak, minek itt kirakózni? Miért nem lehet csak szimplán, hogy bejöüvünk egymásnak és kész elvagyunk, tart amíg tart, mi a fasznak pofázik itt a sok nő erről arról, azátn meg sehogy se jó, aztán meg elgyengülnek mindig egy - két buliban. ÉN is hibás vagyok tudom, nem csalna meg, de akkor mondja el mi baja van, ha nem tudunk rjta segíteni, emrt épp olyan görcse van, akkor hagyjuk egymást békén, és főleg ne álltassuk egymást semmivel.

Ösztönlények: Nagy szerelem, ideálok, LÓFASZ. Sose Jó semmi, Pesszimista vagyok és az is maradok, sose kaptam vissza semmit amit adtam.

Mégegyszer elnézést akit megbántottam, de remélem nem gond hogy elmondom a véleményemet, mégha ilyen tartalmú is.
  • clio1616v
    Sal szerintem te inkább maradj csendben... amiről tudok, hogy a nőd otthagyott mert nem tudott veled együtt élni... azóta se találtál senkit

beszélsz itt a hogy kellenéről de semmi értelme annak amit mondasz mert kitalált dolog az egész nem a tapasztalatodon alapul...
  • salsoul
    És mi lenne, ha nem kurvák közé mennél?

A kirakó két darabját megtaláltad ezek szerint, s most már csak össze kéne rakni, és nagyobb kirakóba illeszteni.

Te vagy az idióta, ha nappal akarsz csillagos eget szemlélni [szabad szemmel]...
  • Danton
    kurvamind és pont (kivétel családtagok)
    egy primitív ösztönlényeknek tartom a nőket, akik csak visszaélnek az ember jóindulatával.

Ha kedves vagy, figyelmes és törődő, akkor nem vagy elég férfias, mert egy olyan kell, aki helyrerakja őket,
    m ha erélyes vgay és magabiztos akkor leszarod hogy mit gondolnak és az a baj, taktika állandóan, taktikázni kell, abüdös kurvájukkal, semmit nem érdemel egyik se, csak jól felcsinálni őket aztán lelépni.

Sajnos a kapott sebek sokasága mondja ezeket belőlem, elnézést akit megsértettem ezzel, de már régen kikívánkozott belőlem, magam is sokszor érzek szomorúságot, hogy ez lettem, emlékszem rá mikor még máshogy éreztetm, de elegem van...
  • clio1616v
    a valaki fontos törődsz vele és empátia alakul ki=beleérzel másba, érzed vele együtt ugyanazt... maximális időt töltesz valakivel, akkor alakul ki, hogy azonos környezeti ingerek érnek és maximálisan részt veszel az életében
  • clio1616v
    nem csak pénzért lehet kihasználni, lehet érzelmet hazudni is vagy megfélemlíteni, átverni

a lényeg az, hogy meggyőzd a tárgy tulajdonosát, hogy adja neked amire szükséged van

egyszóval kihasználod a lehetőségeket
  • salsoul
    amit most látok magam körül nem jó tendencia, rossz felé alakul a dolog

M i k o r _ v o l t _ v a l a h a _ i s _ j ó _ a _ t e n d e n c i a ? ? ?
    M i k o r _ a l a k u l t _ v a l a h a _ is _ j ó _ f e l é ? ? ?

Megmondom mikor: [b]S O H A[b]
    Mindig mindenki minden korban ugyan ezért rinyált.
  • bigapó
    hozzáteszem, a harmóniához is el kellett jutni valahogy és az beszélgetés nélkül nem megy...szerintem.
  • bigapó
    hallottad már azt a mondást, hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát?

ha nincs kommunikáció, akkor nincs testbeszéd sem. első ránézésre nem mindig fogod tudni, hogy egy testtartás mit akar takarni, mit szeretne vele sugallni, ráadásul többféleképpen is ki tudjuk fejezni ugyanazt a szót vagy cselekvést. vannak mentalisták akik olvasnak a gondolatokból, de ezt Ők is megtanulták valahonnan, nekik is először le kellett olvasni az adott dolgot és visszakérdezni, hogy jól gondolják-e. amikor már profi leszel benne menni fog szavak nélkül is, de először valakinek el is kell ezt mondani.
    egy szülőnek valami ilyesmi is a dolga és ezt tudat alatt is megtanítjuk nekik, mármint a gyerekeinknek, utánoznak minket, óhatatlanul. De mit vársz egy olyan családtól ahol a szülő akkor ér haza a munkából amikor már lefeküdt a gyerek és reggel már korán elmegy, mert már dolgoznia kell? igen, ott van a hétvége, de akkor meg pihenni szeretne és türelmetlen, csak elzavarja maga mellől. sok ilyen rossz szülőt láttam már.
    persze van jó példa is aki megszakad, de tanítja a gyerekét, Ők a szerencsések, a többi meg a társaitól tanul leginkább és ez nem mindig jó példa.
    az biztos, hogy amit most látok magam körül nem jó tendencia, rossz felé alakul a dolog. minden van, szex, pia, drog és csavargás, de tanulás az kevés. ilyen módon a párkapcsolatukban sem lesznek teljesek és boldogok, hiszen azt sem tudják mit kellene adni a másiknak, nem hogy azt mit várjon el...
    viszont ha ezt megbeszélik talán meg fog változni a dolog..talán.
    ha meg nem illenek össze akkor tökmindegy. egy harmonikus pár szavak nélkül is megérti egymást, nem? akkor meg minek görcsölni a többivel?
  • bigapó
    kettőnk értelmezése kihasználásról különbözik, ez az alapvető probléma barátom :)

nálam nem kihasználás a vásárlás, mert értéket képviselő eszközt (pénzt) adtam érte. nálam a kihasználás az, hogy ha elmegyek a rokonomhoz aki megvette a zsemlét és a vizet és megeszem előle, mert Ő olyan jó, hogy ha nagy bociszemekkel nézek rá akkor nekem adja az utolsó falat zsemléjét és utolsó pohár vizét is. kihasználom, hogy rendkívüli módon empatikus (vagy tudja a faszom mi a külföldi neve annak ha valaki kedves és elnéző velem szemben).
  • Anaid
    "Leferdítve", ha egy ember megerősítés nélkül (vagy sok csesztetés közepette) erős és ad, akkor le a kalappal előtte?:)
    Ugye azért nem kell így viselkesni, csak hogy kiderüljön ki erős és ki nem?!? :)
  • salsoul
    elképzelésed nincs mibe élem bele magam
  • clio1616v
    én azt tapasztalom amit leírok, nem kitalálom, nem elhiszem...

engem nem érdekel mit csinálsz :) nem meggyőzni akarlak, hogy más legyél... csak elmondom, hogy ne érjen meglepetésként miért nem fog sikerültni, amibe beleéled magad ;)
  • salsoul
    megint csak te skatulyázol

és igazából a lényeghez nem szólsz hozzá >>> #16766
  • clio1616v
    nyilvánvaló, hogy a szart negatív jelentéstartalommal említed

attól még, hogy neked leszűkült a látásod abszolút nincs igazad :)
  • salsoul
    te rezonálsz rá remekül, lásd utóbbi két posztod ;)
  • clio1616v
    neked valami szar fóbiád van?

a szarban nagyon sok szerves anyag van amit nem emésztett meg a kibocsátója
  • clio1616v
    a legyek köszönik szépen jól élnek ha találnak egy kupac szart
  • salsoul
    A szar biztos tápláló, többmillió légy nem tévedhet.
  • salsoul
    Én csak azt nem tudom, hogy te, hogy tapasztalod azt, hogy én hogy élek és hogy néz ki az életem, és hogy mi működik benne és mi nem. Hogy tapasztalod ezt?

Én a közösséggel remekül megvagyok, senkivel semmi problémám, csak te ezt nem tudod elképzelni, hogy ez miként lehetséges kompromisszum és kihasználás és egoizmus teória/gyakorlat nélkül.

A pontból B pontba nem csak az általad és a nagy tömeg által ismert úton, módon lehet eljutni, főleg a legboldogabban ;)
  • clio1616v
    én ezt tapasztalom, nekem ez működik és a környezetemben élő emberek is eszerint viselkednek

lehet te vagy a jó, de "baszhatod", ha más nem úgy viselkedik ;)

a közösségnek az a normális, ahogy a többség viselkedik, nem tudom mit tanulsz a könyveidből, ha nem ezt...

az hogy korlátoltan gondolkozok, az a tőlem független korlátokból adódik és nem én állítom befolyásolom őket, hanem dinamikusan kompromittálódok velük, amennyire nekem jólesik
  • salsoul
    hát igen, valóban talán valahogy így nézne ki a szitu ha te kompromisszumoddal dolgoznék

de nem azzal dolgozok, és ismét csak saját világod csapdájában vergődsz
  • clio1616v
    velem meg lehet beszélni ilyesmit :) mert kompromisszumra hajlandóságom van, ennek csupán egy feltétele, mozgatórugója van... az, hogy akit párodomnak választok ő éppúgy álljon hozzá a változásokhoz ahogy én

neked azért nehezebb párt találnod, mert elmondásod szerint nem vagy kompromisszumra hajlandó semmilyen formában... te kérsz és kapod, minden további nélkül... véleményem szerint nincs az a lány, aki számodra úgy tökéletes, hogy nem kell neki változnia és a te kompromisszummentességeddel összeegyeztethető

azt tudom elképzelni, hogy olyan párt találsz aki számára te vagy az abszolút és ő kompromittálódik, ami annyit jelent, hogy te megígéred, hogy nem változol, mert neki te tökéletes vagy és ez jó neki, viszont ő mindenben hajlandó ezért megváltozni...

viszont itt máris ellentmondásba kerülnél azzal, hogy az is egy kompromisszum, ha megígéred, hogy nem vagy hajlandó megváltozni senki kedvéért ;)
  • salsoul
    ember!, akkor is milyen kapcsolat már az, ahol ilyen dolgokat nem lehet megbeszélni, és a felek tisztára üldözési mániások, bizalmatlanok, gyanakvók egymással szemben - pfujjjj...
  • salsoul
    1. biztosan nagy élmény lehet Püthiához hozzámenni, ám Apollón már nagyon régóta nem világosítja fel az embereket...

2. lehet akad olyan férfi, aki egy két dolgot mondás nélkül csinál, de hogy nem csinál mindent mondás nélkül, az biztos, tehát előbb vagy utóbb beszélni kell róla, vagy halálra van ítélve a kapcsolat, és a sírkőre az van írva: "meghalt mert kussolt, meghalt mert nem volt gondolatolvasó, meghalt mert a rózsaszín ködben zátonyra futott"

3. megint hatalmas lósípszóságot beszélsz mikor rólam beszélsz
    olyan lóspíszóságokat raksz a számba amik torz elméd torz szüleményei, kombinációi, remixei

soha sehol nem beszéltem arról, hogy én mit csinálok, és hogy élek
    de lám neked mégsem esik nehezedre abba okosodni amiről semmit sem tudsz
  • clio1616v
    azért nem mondja, mert ha mondaná, akkor amikor majd utána csinálná, eszébe jutna hogy lehet csak azért csuinálja mert szólt különben magától soha nem jutott volna eszébe... sokkal nagyobb élmény inkább egy olyan férfivel lennie, aki mondás nélkül csinálja

de ez olyan mint a könyv... csalás amit te is csinálsz... várod hogy szádba adják a sültgalambot, mert amit magadtól csinálsz félsz a kudarctól
  • clio1616v
    Azért van szükségük a nőknek hajbókolásra, mert az intelligenssebb kanok megalázkodnak, miközben bókolnak?

- szerintem nem olyan baj az, ha behódolok néha a párom akaratának, ő is megteszi a szükséges mértékben és időben

hogy jön ide a kés alá fekvés?

a fiatalok unatkoznak és nincsenek korlátaik... sajnos így nem alakul ki az értékrendjük sem
  • salsoul
    Szerintem csak arról van szó, hogy az érzelmek kimutatása [is] egyenlő a másiknak való kiszolgáltatással, a sebezhetővé tétellel. És ez kemény dió. Főleg ha ott az emberben a félelem és bizalmatlanság a partnerrel szemben ... hogy esetleg kiröhög, kigúnyol stb ...

Nagyon bensőségesnek és mélynek és érettnek kell lennie egy kapcsolatnak szerintem ahhoz, hogy a felek tényleg mindent el merjenek mondani a másiknak. És ez olyan kapcsolatban lehet [talán szerintem], amiben fel sem merül a válás, az, hogy nem tartoznak össze egyszer s mindenkorra elválaszthatatlanul. És ami nem a másik szórakozásomra való felhasználásáról szól.

Nagyjából kiment a divatból. Illetve gyanús tevékenység.....Ritka pillanat, amikor örültem is neki. Pedig szükség lenne rá.

oké, miért nem beszélsz erről neki? Miért nem mondod el neki, hogy mire lenne szükséged? Nem gondolatolvasó a másik, és még csak nem is a te agyad, gondolkodásod van a másikban. Tehát miért nem lehet erről beszélni? Miért nem lehet kérni azt, amire szükséged van?

Mindazonáltal mi köze van mindennek ahhoz ami a cikkben van?
  • alma78
    A lányoknak sokszor azért van szükségük hajbókolásra, mert az intelligensebb "kanok" szinte megalázónak érzik, ha kifejezik az érzelmeiket, esetleg bókolnak....Már nagyon nem divat. Ha pedig valaki megteszi, nyilvánvalóan akar valamit......
    Nagyjából kiment a divatból. Illetve gyanús tevékenység.....Ritka pillanat, amikor örültem is neki. Pedig szükség lenne rá. Én se mondom így micsoda férfi.....:-)
    Mindenki megfelelni akar. Én is sajnos. Ez rossz.:-(
    Majd ha valakivel, mint a szüleim, 40 éve vagyok házas, majd talán nem akarok bizonyítani semmit, és elhiszem végre, hogy valaki magamért szeret......:-)))
    De azt gondolom nem feküdnék kés alá egyenlőre, mert fontossági sorrend az van....Később is lesz, és ha valaki 3 kilóval könnyebben, vagy 4 cmel vékonyabb derékkal fogadna el, rettenetesen sajnálom........
    A fiatalok minden korban újítanak, mások. Remélem jobbak. Hát amiket tudnak már általánosban.....Internet, szex, a világ, és ez csodálatos! Fejlődik az ember. Lehet progresszív, de ez van....
    Amikor apámat mobillal őrjítettem én is meg....Ma már mi van? Ki létezik anélkül? A világ változik. Lehet az útjába állni, és lehet részt venni benne...
    Puszka!
    Jó éjt!
  • salsoul
    | Egy érdekes angol cikk |
  • salsoul
    Csak miért lenne szükségük a nagy világ [egy rakás primitív kan] hajbókolására?
  • Csörcsike
    Az a baj, hogy ma Magyarországon kevés ilyen lány van. Az a legnagyobb baj, hogy akik jól néznek és találkozni is tudnál velük azok nagyon el vannak szállva és magukkal egyáltalán nincsenek megelégedve, és az ilyen lányok gyakran fekszenek kés alá azért, hogy megváltoztatják a külsejüket, hogy így magukban megbékéljenek magukkal. Sajnos az olyan lányok akik szépek de nincsenek tisztában az adottságaikkal és lehetnek nagyon gyönyörűek a félénkségük miatt nem mennek sehova. Sok olyan lány van aki nagyon gyönyörű csak esetleg nincs akkora melle, mint az újságokba szereplő embereknek azért nem is mutatkozik holott lehet, hogy nagyon gyönyörű. Nekem ezért is tetszik az a verseny amit a minap találtam meg. A Nánási Pál által rendezett szépségversenyen csak olyan hölgyek vehettek részt akik természetes szépségek és ezáltal egy másik oldalát mutatják meg a modellkedésnek. Én ezt egy nagyon jó dolognak tartom mivel így ezek a lányok nagy önbizalomra tehetnek szert, és így megmutatják majd magukat a nagyvilágban is.
  • clio1616v
    jobban tennék ha nyávognának ^^ miau
  • chhaya #16752
    Nem unalmas már amiatt nyüszíteni, hogy mennyire el vannak cseszve a fiatalok? Komolyan szüleim-nagyszüleim nem nosztalgiáznak ennyit, mint amennyit huszonéves fiatalok... még jobb, mikor a tizenéves szidja a saját korosztályát... nem lenne jobb tenni valamit a panaszkodás helyet??
  • salsoul
    te teljesen uborka vagy

• salsoul
    na várjál, nem az, ahogy én csinálom, hanem az, ahogy belém vetíted!

mert elképzelésed nincs arról, hogy én mit és hogyan csinálok, mert soha nem beszéltem róla, és soha nem is láttad

írtam pár sor, te ezt fejedben megforgattad, saját magadat hozzáadtad és végeredményről magyarázol na tehát szóval magadról beszélsz és nem rólam okostojás
  • clio1616v
    Jani az a magyarázat része
  • mokuspof
    én jelenleg azt nem értem hogy ehhez a témához miként kapcsolódik ez a zsömlés, boltos mizéria...szerintem itt mindenki örül annak hogy te ilyen vidám vagy miközben a boltban vásárolsz, de ha csak erről tudsz beszélni akkor szerintem nézz egy másik fórumot.
    thaison: szerintem borzasztóan igazad van abban hogy a mai fiatalok mennyire elvannak kanászosodva, és hogy a szülők a rengeteg munka mellett nem tudnak elég figyelmet fordítani a csöppségre. de sajnos a mai rohanó világban ez van.az hogy valaki pont ezért kerül rossz társaságba.. nos ez vitatható. nekem van olyan ismerősöm aki pont azért került rossz emberek közé, mert a szülei borzasztóan fogták, nem engedték és sehová sem... így fellázadt úgy mondva és a bajt kereste....
    a magyar lányok meg tényleg a környék legszebb nőihez tartoznak :P
  • clio1616v
    más az értékrend, ez a maximális kihasználás felé megy éppen úgy ahogy salsoul csinálja... elzárkózik a kompromisszum elől és mindent csináljon más én semmit nem vagyok hajlandó elvet követi...

a lányok rájöttek, hogy a pasijukat elég kielégíteni szexxel, főzni meg az étterem szakácsa kell, hogy tudjon nem ő

a pasik meg elég ha pénzt keresnek, nem kell :) Salsoul is mindent megtehet, mert van elegendő pénze... neki a vásárlás is csak egy kérés minden további nélkül
  • clio1616v
    "nem fékezek, mert lehet, hogy az előzés egy lehetőség de inkább fellököm, aki megáll előttem" - Salsoul - már ha tudnék autót vezetni :)