nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
így van Clio, ez a te életedben így van
az enyémben másképp van
az én életemben nem kell sem ilyen, sem olyan kompromisszum
az én agyam utasításkészletéből a kompromisszum utasítás hiányzik
nem tud vele mit kezdeni, és nem tud vele műveleteket végezni
és nem is hiányzik
én nem alkuszok meg, nem engedek elképzeléseimből, nem engedek magamból, nem ígérgetek senkinek semmit, és nincs arra szükségem, hogy bárki bármit ígérgessen nekem sat, szóval sincsen szükségem arra, hogy valaki akár milyen értelemben kompromisszumot kössön velem akár mi is a következmény
és ha szerinted ettől szar lesz az én életem, vagy nő nélkül maradok akkor igen, akkor igen, én ezt a szerintedi szart akarom, aztán majd az életem rád-cáfol, mint ahogy sok okosságodat megcáfolta már AZ ÉN ÉLETEMBEN
neked egy olyan életet dobott a gép amiben kompromisszumokat kell kötnöd, hogy boldogan élhess, nekem egy olyat dobott amiben semmilyen kompromisszumra nincsen szükség, még csak a fogalomra sem, hogy boldogan éljek saját magam egymagammal, vagy az emberek közt az emberekkel, vagy a barátaimmal és barátnőimmel
én ilyen kiválasztott vagyok, Allah kitüntetett kegyeltje
Allah pedig mindenek felett hatalmas, minden dolgok tudója, azt tesz amit akar, csak azt mondja valaminek, hogy legyél, és az van
szóval nem tudok mást csinálni a kérdéssel mint a hajamra kenni, nagy ívben letojni sat.
de ne érts félre, te csak nyugodtan köss kompromisszumokat ahogy csak akarsz, abban az értelemben amiben csak akarsz, sőt, nyugodtan vetíts bele az én éltembe is olyan kompromisszumokat amilyeneket csak akarsz, abban az értelemben amiben csak akarod
és lehet, talán, neked van igazad, hogy én egy általam beképzelt világban élek, de ez egy jó világ, egy nagyon jó világ, amiben nagyon jó dolgok történnek, és remek benne élni, mindenhol derű és öröm
The End.